Erkekler bakımlı kadını mı sever yoksa doğal olanı mı ?

hem bakımlı, hem doğal olmalı..
doğalllıktan uzak,suni durmamalı.. temiz,özenli olup,güzel kokmak yeterli(güzel kokmaktan kasıtta temizlik aslında,kadınlardaki kadar erkeklerdede karşı cinsteki ter kokusuna,ağız kokusuna tahammül yok)..:34:

Kızlarınn söylediklerine katılıyorum nedense bizim kızlarımız bakımı makyajdan ibaret sanıyor.
Önce temiz olucaksın tırnakların dişlerin cildin saçların her zaman temiz olucak ki onlara yaptığın süslemeler eğreti durmasın.
Bakımlı ama abartıdan uzak kızlar her zaman ilgi çeker.:21:

yapı meselesi bazıları var süslüden hoşlanır bazıları var doğaldan

Elmalar ve armutları birbirine karıştırmışsınız. Bakımlı olmak ayrı bir olgu, doğal olmak apayrı. İnsan hem bakımlı olup hem de doğal olabilir. Bakımlı olmak insanı doğallıktan çıkarmaz ki. Tabii bakımlı olmaktan kastınız kat kat makyaj değilse..

şu devirde bakımlı olmak=kokoş olmayla eş değer. çoğu kadın bunu bu şekilde imgelerinde canlandırıyo

kızlar sizce erkekler bakımlı ssülü püslüüüü kadınları mı sever yoksa doğal sade kadınları mı ???? :44:

benim koCAM DOĞAL OLMAMI SEVİYOR ÇOK SÜSLÜ PÜSLÜ ŞATAFATLI SEVMİYOR.DOĞAL AMA BAKIMLI BENCE HERZAMAN TERCİH EDİLİR..YA SİZCE??:24::21:

Her erkek doğal sevmez ama bakımdan asla taviz vermez. Eli, yüzü, saçı, tırnağı bakımlı bayan hep istenir, tercih sebebidir.

Bence bakımsız kadından hiçbir erkek hoşlanmaz.

Erkeklerin doğallıktan kastı kaşları birbirine karışmış kol bacak vs. kıllarında kendiyle yarışan tırnakları manikürsüz 7-24 eşofmanla takılan , saçları uykudan kalkmış gibi kadın değildir.Yada bakımlı olmak kokoş olmak uygunsuz giyinip takıp takıştırmak değildir.

Bakımlı saçlar , bakımlı bir cilt , manikür pedikür ve epilasyonunu düzenli olarak yapan her yönden bakımlı yerine göre ve güzel giyinmesini bilen, hafif ve doğal makyajını yapan kadın güzeldir ve doğaldır.

Bu zamanda bile bazı kadınlar var ki kadın demeye dilim varmıyor.Kılları bir karış olmuş bıyıkları kocasınınkinden uzun saçlarında yapayında yapayı bir siyah üstüne sarı röfle dişler sapsarı ama dudağında ruj gözündede göz kalemi:37:

Kadın olsun erkek olsun doğallığı savunarak bakımsız gezmemeli bakımlı ama doğal olunabilir pekala
bakımlı olmak yada bakımsız olmak bir tercih değildir.
Sonuç olarak erkeklerde kadınlarda bakımlı kadınları ve erkekleri sever.Bakım şart :31:

Dogallıkla bakımı ayarlamak lazım ama sanırım erkekler aşırı makyajlı ve gösterişli kadınlara daha bir ilgi duyuyor ama hangi bakımdan ilgi duyuyorlar ve nasıl bakıyorlar orasını irdelemek lazım .

Bence çogu erkek bakımlı olan ama makyaj vs...bu konularda fazla abartıya kaçmayan kendını dogal gosteren kadınlardan hoşlanıyr.AmA Bazı erkeklerde çok suslu kokoş kadınlardan hoslananlarda vardır elbet...Bin bir turlu erkek var ne de olsa!

:61:

erkekler doğal kadınlardan hoşlandıklarını söyler
bakımlı makyajlı kadınlara bakarlar
cins bi durum.

Bizlere "ben senin doğal halini seviyorum" diyip, bakımlı kadın gördüklerinde ya ince ince çaktırmadan yada direk bakan garip varlıklardır onlar.

o yüzden onların ne istediklerinden çok bizim ne istediğimiz önemli olmalı.. :34:

bakımlı ama doğal olucaksın,yani makyajıda ayarında yapıcaksın giyim tarzında abartı olmucak,konuşman oturman kalkman hepsi bir ayarda olucak :9: bi nevi kendin olucaksın...doğal :69: makyajı çıkarınca tanınmaz halde olmucaksın yani (böyle kadınlarada tilt oluyorum kız olduğum halde erkek nasıl dayansın :76::1::1::1::66:

kimse bu kadar iyi tanımlayamazdı heralde kesinlikle katılıyorum:46:

Bakıımlı olupta dogal olanlarda var
bakımlı olup süslü olanlarda var ben Bakımlı olup dogal olanlardanım :)
Erkek arkadaşım tamamiyle dogallıktan yana makyaj hiç sevmez bende dolayısıyla dogalım..
Ve bakımlıyım ..
Makyaj olarak sadece gözüme rikit çekiyorum. Ruj felan sürmüyorum , pudra felan yok.
üzerime Hafif bi parfim sıkıyorum ( kokusu rahatsız etmicek kadar)
Kıyafetlerimde gayet dogal .. etek , şort gibi şeyler giyme şansım yok zaten çok kıskanç :1:
Saçlarımıda düzleştiriyıorum , eğer vaktim yoksa elimle haciim veriyorum...
Ve bukadar şey yapmama ragmen gayette dogal oluyorum :32:

Back
X