Erkekler bakımlı kadını mı sever yoksa doğal olanı mı ?

Culyam merhaba canım..Edindiğim gözlemlerim şöyle diyorr :1:

Kilona fiziğine saçına başına yüzüne dikkat et.. Ama allı morlu aşırı makyajı yapma.. Absürt saç ve renklerde ortalıkta dolaşma.. Bugüne kadar makyajlı kadınlardan hoşlanan tek bir erkeğe bile rastlamadım..Elbette vardır bana denk gelmedi herhalde.. Benim aşkımda beni makyajlı istemiyor..Bakımlı olayım istiyor ama makyajı sevmio.. Bende doğallıktan kaçmıorum :12:

İyi de erkekler onu sever bunu sever derken biz ne olacaz,zevklerimiz ne olacak?
Mesela eski kocam makyajdan nefret ederdi zaten ben de o dönem pek beceremezdim yapmayı,saçlarım kızıldı.
Şimdi saçlarım karamel,eğer makyaj yapmazsam yüzüm sapsarı,hasta gibi oluyor. Hem de sağlam makyaj yapmam gerekiyor. Çok çabalıyorum her sabah.
Hayatımdaki erkek beni doğal sevecek diye soluk mu gezeyim?
Hiç mi kendime güvenim yok da adamın zevklerine göre yaşam stili ayarlıyayım?

bayan güzel kokmalı bence özenle taranmış saçlar hafif bir pudra allık bi göz kalemi tertemiz eller fırçalanmış dişler

güzel abartısız bir giyim yerinde ve gerektiği gibi bi uslupla davranmak

bunlar doğallık yada bakım yada erkeğin isteğiyle ayarlanmış şeyler değil kadın olmanın verdiği güzelliğin hatrına yapılması gereken şeyler bence

bakıyorum da makyaj yapmamak doğallık sayılıyor. ben buna hiç katılmıyorum. makyaj yaptığın belli olmayacak şekilde ufak dokunuşlar doğru makyajdır. birisi makyajın güzel olmuş diyorsa yani makyajını fark ediyorsa o kötü bir makyajdır. doğal bir makyaj bence her kadına yakışır ve olmalıdır.

bakımlı olmayı konuşmuyorum bile kendine bakmayan kadınlar neden aldatılıyorum diye sormamalı tabi ki tek sebep bu olamaz ama çok önemli olduğu kesin. erkekler değişikliği seviyor bana kalırsa. saç kestirmek boyatmak belli bir giyim tarzında takılmak yerine her zaman onları şaşırtabilmek gerekiyor. en küçük bir örnek vereyim. sadece azcık kırmızı ruj sürdüm erkek ark.la buluşucaktım. görünce direkt sen bugün başka bi güzel olmuşsun dedi. çok da hoşuna gitti. halbuki başka bi fark yoktu.

bakımlı+ doğal+ doğru makyaj diyorum:12::12::12:

Eskiden 'doğal' denilince hiçbir işlem görmemiş kadın anlaşılırdı ama şimdi artık doğalın karşılığı bu değil. Doğal kadın manikürü pedikürü olacak, cildine bakacak gözeneği, siyah noktası olmayacak. Elleri ayakları kurumayacak teni prüzsüz duracak. gözünde hafif ıslak görüntü veren bir rimeli olacak ruj tercih etmeyebilir cildi yeterince prüzüsüz ise hafif bir allık kullanacak. Sacı ve kaşları mutlaka işlem görmüş olacak düzgün kesilmiş kırıksız bakımlı. Yaş itibari ile beyazlar var ise mutlaka kamufle edilmiş. Kaşlar iddialı olmasa da şekillendirilmiş velhasıl sabah kalkıp sadece yüzünü yıkayan mahalle kuaförüne kuaförün tercihine göre saç kestiren tırnağı ile cildi ile ilgilenmeyen oluruna bırakan kadın doğal kadın değil artık.
Bu arada bütçesi geliri ne olursa olsun kozmetik ile uğraşan biri olarak görüyorum ki erkekler eşinin -bütçesini aşsa bile- güzel görünmesini istiyor. Saçıyla, makyajıyla teniyle giyimi ile evde bile olsa kadın ihmal etmesin kendini istiyor :51:

İyi de erkekler onu sever bunu sever derken biz ne olacaz,zevklerimiz ne olacak?
Mesela eski kocam makyajdan nefret ederdi zaten ben de o dönem pek beceremezdim yapmayı,saçlarım kızıldı.
Şimdi saçlarım karamel,eğer makyaj yapmazsam yüzüm sapsarı,hasta gibi oluyor. Hem de sağlam makyaj yapmam gerekiyor. Çok çabalıyorum her sabah.
Hayatımdaki erkek beni doğal sevecek diye soluk mu gezeyim?
Hiç mi kendime güvenim yok da adamın zevklerine göre yaşam stili ayarlıyayım?

Aynı dert bende de war sarısınım beyaz tenliyim makyaj yapmayınca ruh qibi oluyorum, kirpiklerim falanda sarı olunca cok soluk oluyor.) herkes hastamısın diye soruyor.) tabi makyajımı yaparım ama abartılı deqil sade makyajdan hoslanıyorum.)

kesinlikle bakımlı bence
ehh bu da benim hoşuma gidiyor
ben de süsü püsü seven bir insan olarak, iki taraflı mutlu oluyoruz
hoş bazen 2 saat bekletince olduğun gibi çık dediği oluyor ama onları sinir haliyle dili sürçtü diyip ihmal ediyorum:)

ya ben hala erkeklerin aklına sır erdirmiş değilim valla,,

ben normalde çok az makyaj yaparım,, böylede çok beğenilirim aşkım hep ne kadar az yapsamda daha az yap diye kırk kat tembih eder,,, uyum sağlıyorum artık ,,

bu alemde güzel olanlarda,, makyajlı gezenlerde beğeniliyo,, sıfır makyaj sıfır tarz olanlarda beğeniliyo

yani her kör satıcının bi kör alıcısı vardır misali,,

erkeklerin hangi kadını sevdiğini yemişim ben.. şunu severim bunu severim diyeceklerine kadınlar neyi sever neyi sevmez diye dolansınlar...

tabiii ki bakımlı kadın sever hem kim sevmez ki ben bile bakımlı kadınlara daha çok imrenerek bakarım hem kendimde bakımlıyımdır zaten ayrıca kadınlarda bakımlı erkek sever şahsen ben bakımlı olsun erkeğim isterim:34:

bakımlı olsun derler..ama cok bakımlıda gozlerıne batar onların..doğal gorunumlu bakımlı oluvercez artık..bu erkeklerın ne ıstediği bellimi biz çözelim anacım :37: :9:

Erkek arkadaşlarımın muhabbetini aktarayım.Okuldaki bir kız hakkında yorumları:
-Çok bakımlı,masrafı çok olur.
-Güzel kız abi ya...
-Sen onu bir de makyajsız,topuksuz ayakkabı ile gör.Korkarsın valla. :Pp
Çok fenalar çok... :D

Bakimli olmak süslü püslü olmak degildir ki, kisisel temizligine özen göstermektir...
Soruya gelince neyi severse sevsin bana ne... Ben neyi sevip sevmedigime bakarim. Kokos, asiri süslü hatuna ilgi duyan erkek benden uzak dursun, onun ne istedigi belli zaten = görüntü...
Bu ah erkekler bölümünde cok rastliyorum bu tip konulara. Ne kadar cok seviyoruz onlari memnun etmeyi... Birakin oldugumuz gibi kabul etsinler bizi... :97:

kızlar bakım önemli :34: benm çok arkadaşım var ve yanımda rahatlıkla kızlar hakkında konuşurlar. anladım ki en önemlisi gerçekten kıllar. özellikle erkekler bayanlardaki bıyık olayına takıntılılar :75: sonra kaş sakal ve kol geliyor. hatta bi arkadaşım bana şu kızı yakında kendimle beraber berbere götürücem demişti o yüzden tüylere dikkat etmek şart. diğeri ise sadece bakımda yetmi,yo çünki artık tüm kızlar bakımlı gibi bakım olmasa bile makyajla bunu kapatıolar. bakımdan sonra öncelik cilve oluyor erkekler asıl cilveli kızlardan hoşlanıyorlar. :74:

erkekler mini etekli kız sever :23:

fön+makyaj= 50 tl

erkeklerin bizi sevmesi? = pahabiçilemez !

ve

geri kalan hersey için mini etek :27:

Kızlar en baştan başlıyorum yazmaya
1-Saçların yağlı ve pis olmuycak
2-Kaşlarının alıcaksın (ortasını yada tamamına şekil verdiriceksin)
3-Bıyıklarını alıcaksın
4-Kollarını alıcaksın
5-Tırnaklarını kesiceksin yada şekil verceksin(düz, yuvarlak)
6-Bacaklarını alıcaksın
7-Varsa ayaklarındaki kıllarıda alıcaksın
8-Doğal bi makyaj yapıcaksın rimel sürme allık dudak yumuşatıcı ellerini nemlendiriceksin cildin kuru gözükmeyecek
9-Dirseklerine krem sürüceksin kuru gözükmeyecek
10-Hoş bir parfüm kullanıcaksın
Vee dişlerimizin temizliğini unutmayalım kızlarr

Son düzenleme:
Bakımlı sever , doğal sever , güzel sever , dolgun sever , zayıf sever , esmer sever , sarışın sever ..

Ben onların bu konuda çok seçici davrandıklarını düşünmüyorum..

Back
X