erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

"Dur" nasıl deniyor?
"Dur" demeden önce hangi pozisyondaydı?
Bunları öğrenmek gerek!

Ben sana açıklayayım hemen. Gayet sevişme pozisyonunda çıplak sürtüşmekle meşgul oluyorlar. Sonra adam hamle yapınca dur yapma ama ben bakireyim (nasıl bakirelikse) diyorlar ama iş işten geçmiş oluyor.

Maşallah önemlide en uçuk haberlerde oradan çıkıyor hergün adanada sıradan bir gün :KK53:

ya heryerden çıkıyor öyle haberler. ne bileyim, tutucu yetişen aileler de var, benim ailem ve çevremdekiler gibi.
işte bu da böyle tiksinç erkeklerin türemesine neden oluyor. ayy ben adama sinirlendim. sevgim bitti deyip ayrılsa neyse de . bu kızla gönül eğlendiriyor aklınca, diğerine evlilik teklif edip fotoğraflıyor bir de Allah'ın cezası!

Adamda suç yok. Kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin.

Bekaret senin için önemliyse o pozisyona kadar gelmeyeceksin. Bunun dur dedimi, geç kaldımı yok. Geçmiş ola.

zaten kızcağız pişman. hem darbe yemiş hem de pişmanlık içerisinde. biraz daha yapıcı olunabilir. hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz malesef.. evli barklı kadınım yine de korkarım sert sert yazmaktan.

zaten kızcağız pişman. hem darbe yemiş hem de pişmanlık içerisinde. biraz daha yapıcı olunabilir. hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz malesef.. evli barklı kadınım yine de korkarım sert sert yazmaktan.

Siz korkabilirsiniz ben korkmuyorum.
Yaşadığı şeyden pişmanlık duymasın, duyacaksa yaşamasın.
Tecavüze falan uğramamış, kendi isteği ile birlikte olmuş. Başa gelen bişey yok yani.
Nasıl olsa evlenicez diye birlikte olunmaz, birliktelik yaşıyorsan her türlü duruma hazırlıklı olacaksın.

Adamda suç yok. Kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin.

Bekaret senin için önemliyse o pozisyona kadar gelmeyeceksin. Bunun dur dedimi, geç kaldımı yok. Geçmiş ola
adamda suç yok nasil bir cumle. her insan hayati boyunca mutlaka kaldiramayacgi bi yukun altina girer. ve hatalar hic bir zaman tek tarafli degildir. evet bi hata yaptim bi yukun altina girdim ama karsimdaki adam olsaydi suan bu halde olmazdim. ve sana tavsiyem lutfen buyuk konusma

Ben sana açıklayayım hemen. Gayet sevişme pozisyonunda çıplak sürtüşmekle meşgul oluyorlar. Sonra adam hamle yapınca dur yapma ama ben bakireyim (nasıl bakirelikse) diyorlar ama iş işten geçmiş oluyor.
Sürtüşme için de Adanalı olmasına güvendiyse demek...

adamda suç yok nasil bir cumle. her insan hayati boyunca mutlaka kaldiramayacgi bi yukun altina girer. ve hatalar hic bir zaman tek tarafli degildir. evet bi hata yaptim bi yukun altina girdim ama karsimdaki adam olsaydi suan bu halde olmazdim. ve sana tavsiyem lutfen buyuk konusma

Karşınızdakinin memleketine, adamlığına güvenmeyin. Sadece kendinize güvenin.

Umarım bu olaydan böyle bir sonuç çıkarıp bundan sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.

ya heryerden çıkıyor öyle haberler. ne bileyim, tutucu yetişen aileler de var, benim ailem ve çevremdekiler gibi.
işte bu da böyle tiksinç erkeklerin türemesine neden oluyor. ayy ben adama sinirlendim. sevgim bitti deyip ayrılsa neyse de . bu kızla gönül eğlendiriyor aklınca, diğerine evlilik teklif edip fotoğraflıyor bir de Allah'ın cezası!
Ben de hep bunu merak ederim.
Aile tutucuysa neden bu işler merak edilir?
Hormonlar demesin hiç kimse. Çok arkadaşım var,rahat bir ailede büyüdüğü halde sırf eşiyle olmak istediği için flört ettiği erkekle elele tutuşmaktan ötesine gitmeyen.
Adama "dur" demiş durmamış tamam da arkadaş sanki çok mu masum?

Bir de Adanalı diye güvendim diyorsunuz da Adana'dan sık sık swinger haberleri de geliyor. Allah korumuş yine.
Memleketi boşverin adamın kendisini değerlendirin siz.
adanali diye guvendim demedim. adanali oldugunu soylemeden gecemicem dedim. yani aslinda tamda sizin dediginizi ima etmek istedim ilk yorum adanaliysa nolmus diye yazinda Allahim adami derler diye cevirdim belki adanalidir bilemedim.yorum yapani o yuzden

Farklı bir yorum yapayım, bence nişanlandığı kıza ulaşıp onu seninle aldattığını söyle.
Hatta birlikte olduğunuzu da, en azından bir kişi daha yanmasın.

Şu kafaya gelebilmek için ne yapıyorsunuz? Cidden merak ediyorum. :deli:
Ne yiyip içiyorsunuz, nasıl yetiştiriliyorsunuz da bu kadar uçuk düşünebiliyorsunuz sen ve sizin gibi kızlar?
Madem baba zoruyla, isteğiyle evlendirilebileceğin bir ailen var, ne diye evlenmeden seks yapıyorsun?
Bir de kafana silah dayanmadı herhalde, seks 2 kişiyle yapılabilen bir şeydir. Yaptıktan sonra gitti de gitti diye ağlayanları hiç anlamıyorum. Bu bir alışveriş değil ki ya.
Çok basit bir şey ya yaparsın ya yapmazsın. Bekaret önemliyse, evleneceğiz nasıl olsa demeyecektin, evlenelim öyle diyecektin. Çok basit bir denklem bak bu, tek bilinmeyenli hem de. :KK53:

Siz korkabilirsiniz ben korkmuyorum.
Yaşadığı şeyden pişmanlık duymasın, duyacaksa yaşamasın.
Tecavüze falan uğramamış, kendi isteği ile birlikte olmuş. Başa gelen bişey yok yani.
Nasıl olsa evlenicez diye birlikte olunmaz, birliktelik yaşıyorsan her türlü duruma hazırlıklı olacaksın.
Büyük konuşma hmmm :KK20::63::63:

Hem bekarete bu kadar önem verip, hem ilişki yaşıyorsun.
Bu durum biraz kendim ettim kendim buldum gibi olmuş.
Ayrıca erkeğin memleketi onun karakterini belirlemiyor, buna bir kez daha şahit olmuş olduk.

bu hatayi yaptiktan sonra kendimi teselli etmek icon evlenicez nasil olsa dedim. hatayi yapmadan once bunu dusunup girmedim o yukun altina yani

Bak güzelim bu bir hata değil. İstemişsin sevişmişsin. Sviştin diye kimse seninle evlenmek zorunda değil. Önce bunu bir kabullen.

Bakire değilsin diye ikinci sınıf vatandaş da olmadın. Oku, mesleğini eline al, bir iş bul kendi ayaklarının üstünde dur, ailenin boyunduruğundan çık. Sonra evlenir misin evlenmez misin sen karar verirsin buna. Seni bakire değilsin diye istemeyecek adamlardan da uzak dur.

üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.

Bu olayların üzerinden ne kadar geçti?

Back
X