erkekler bu kadar haysiyetsiz olabilir mi?

bu hatayi yaptiktan sonra kendimi teselli etmek icon evlenicez nasil olsa dedim. hatayi yapmadan once bunu dusunup girmedim o yukun altina yani
Bu daha da kötü. Ortada bir vaat bile yokken, sen sonuçlarını umursamayıp bu eylemi gerçekleştirdiysen, şimdi karşı tarafı suçlamaya hakkın yok kusura bakma. Seni aldattığı için evet suçlu ama, seks yaptınız diye de evlenmek zorunda değil. Her seks yapan çift evlenseydi ortada bekar çift kalmazdı herhalde.
Evlilik daha ciddi bir şeydir, seksten başka birçok kriter aranır. Aile, kültür düzeyi, maddi imkanlar, karakter uyumu vs.
Ama sekste aranmaz, ten uyumu yeterlidir. Sen ikisini kıyaslarken hata yapıyorsun güzelim başta.
Demek ki senle evlenecek kadar ileri gitmeyi planlamamış, uymamışsın, uyduramamış. Ama nişanlısı uymuş demek ki, onla nişanlanmış bak.
He bak senin de şunu deme hakkın vardı, benle evlenmeyecek adamla sevgili kalamam, yakınlaşamam da. Burada kendini müdafaa etmek tamamen sana kalmış zaten. Ama sen bunu hiç düşünmemişsin, varsayımlarla hareket edip, hüsrana uğramışsın. Tamamen senin hatan yani. Sen kendini düşünmezsen, elin oğlu hiç düşünmez.

Akış
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
akışına bırak biraz eski sevgilim desen nişanlı ne demek ya nişanlı olmasa onunla mı takılacaktın anlamadım neyse olan olmuş akışına bırak biraz kasma

:işsiz::işsiz::işsiz:
varsayalım sevgiline dur dedin ve durdu :KK51:
sonra ne olacak tı?
muhtemelen başka bir zaman diliminde gerçekleşecekti yada sevişmiş bakire olacaktın :KK51:
böyle kirlenmiş gibi davranma kendi. güçlü ol, kendine değer ver ki karşına çıkacak biri hakkında konuşacak cesareti olmasın.. kimseyi ilgilendirmez

Yani dur deseydin ve dursaydi sorun olmayacak miydi? o adamla soyunup yataga girmis olman bisey ifade etmiyor da bekaret zarin mi ediyor?
Takilmayin artik su zara, bakire degilsin diye evlenmeyecek adamlarla da bakire olsaniz bile evlenmeyin, en azindan nesilleri devam etmesin azalarak bitsinler.
Valla virüs gibiler he! Gen havuzundan bir silinseler de rahat etsek artık. :olamaz:

Bekaret sizin için bu kadar önemliyse ne diye arada bir söz nişan yokken adamla birlikte oldunuz. Allah yardımcınız olsun.

Valla virüs gibiler he! Gen havuzundan bir silinseler de rahat etsek artık. :olamaz:

bunları yetiştiren anneler de, kabul etsinler diye (bir kadın neden bir erkeğe kendini kabul ettirmeye çalışır o kısmı hiç aklım almıyor ama) diktirip evlenenler de bunlara çanak tuttuğu sürece bitmezler.
aslında hepsi gayet de iyi biliyor (kendileri de bolca yaptıkları için) sürtünen, anal, oral, her çeşidi deneyimleyip bakire kalıp kendini TEMİZ ilan eden kızlardan biriyle evleneceklerini ama işte iş olsun, maçoluk olsun, biraz da kana susamışlık sanırım :işsiz:

"Dur" dedim durmadı konumuna gelene kadar zaten aynı yatağın içine kadar girmişsinizdir.
Tercihlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz işte, madem bu zar sizin için bu denli önemliydi, en başından böyle bir gelişe müsaade etmemeliydiniz.

Bir açıdan da anlıyorum, güvenmişsiniz ancak hayat size "Güven" gibi önemli bir duyguyu karşınızdaki için böyle teslimiyet derecesinde duyumsamamanız adına bir musibet ile durumu göstermiş. Adam zaten ayrı şerefsiz şu takındığı tavra bakacak olursak, madem başka bir ilişki içindeydi niçin sizle oldu değil mi?

Bu durumda adamın nişanlısına ulaşma imkanınız varsa, en azından durumdan o kızı haberdar edin ki hayatına ne çeşit bir şerefsizi katmak üzere olduğundan haberi olsun.

Siz de geçin artık şu psikolojiden,
Namusu zarda arayan adama adam denmez zaten.
Sizi siz olduğunuz için seven erkekler de olacak, zarım da zarım filan... Gerek yok bu moda girmeye.

Bir de Adanalı diye güvendim diyorsunuz da Adana'dan sık sık swinger haberleri de geliyor. Allah korumuş yine.
Memleketi boşverin adamın kendisini değerlendirin siz.
Shot çok istediğin bir şey gerçek olsun inşallah :D
Yerimde kuduruyorum resmen gülmekten. Şunu zor yazdım. :D
Memlekete göre karar verilseydi herhalde benim de ekonomik alanlarda çok yetenekli olmam beklenebilirdi, ama bu müsriflikle koca bir ülkeyi batırabilirim :P

üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.

hamile olmadıgına emin ol da

onuda allaha havale et şerefsizi

bunları yetiştiren anneler de, kabul etsinler diye (bir kadın neden bir erkeğe kendini kabul ettirmeye çalışır o kısmı hiç aklım almıyor ama) diktirip evlenenler de bunlara çanak tuttuğu sürece bitmezler.
aslında hepsi gayet de iyi biliyor (kendileri de bolca yaptıkları için) sürtünen, anal, oral, her çeşidi deneyimleyip bakire kalıp kendini TEMİZ ilan eden kızlardan biriyle evleneceklerini ama işte iş olsun, maçoluk olsun, biraz da kana susamışlık sanırım :işsiz:
Ulan o herif senden önce kimlerle ne haltlar yedi kim bilir!
Biz kızlar da saf saf ilk gici kinimi ilmizsi işim sirin idir mi diye kıvranıyoruz. Bakire haliyle bunu soranı gördüm yeminle :D
Tövbe tövbe ya, sinirlerim bozuluyor şöyle konuları gördükçe.
Lübnan'da geçen bir film izlemiştim, kız evlenecekti, bakire değildi falan. Kız arkadaşlarına durumu anlattı, onlar ilkin yargılasalar da sonra kızı tutup sahte isimle kliniğe götürüp, diktirdiler. Sonra da kızın düğününe gidip, mezdkeye göbek attılardı. :D Bu da böyle bir anımdır Pelin işte.

gecmis olsun olan olmus artik...dusunup dusunup kendini bunalima sokma...oyle biriyle olmayacagini ogrenmen senin icin kazanc olsun...hamile falan degilsin en azindan beyerin beteri vardir...allaha dua et bundsn sonra mantigin ve kalbinle hareket et...kendini sevdigin icin duramiyorsan herhangi bi konuda yaptigin her seyin her hareketin baban izliyormus gibi dusun. yapmazsin o zaman
okulunu bitir ise basla hayatini bu noktadan sonra bilincli duzenle pembe gozluklerle degil mantikli sekilde gecmisini sorun etmeyecek kisi tanirsin insallah..
olmek istemek nedir yaa degr mi

Zamanında aşık olmuşsun yaşanmış pek çok şey. Şimdi arabesk ruh halini bırakıp is guc sahibi ol tek güç tek güven insanin işidir. Ayrıca adam tecavüz etmemiş ikiniz de istemissiniz.

Ulan o herif senden önce kimlerle ne haltlar yedi kim bilir!
Biz kızlar da saf saf ilk gici kinimi ilmizsi işim sirin idir mi diye kıvranıyoruz. Bakire haliyle bunu soranı gördüm yeminle :KK70:
Tövbe tövbe ya, sinirlerim bozuluyor şöyle konuları gördükçe.
Lübnan'da geçen bir film izlemiştim, kız evlenecekti, bakire değildi falan. Kız arkadaşlarına durumu anlattı, onlar ilkin yargılasalar da sonra kızı tutup sahte isimle kliniğe götürüp, diktirdiler. Sonra da kızın düğününe gidip, mezdkeye göbek attılardı. :KK70: Bu da böyle bir anımdır Pelin işte.

zaten erkeklerden çok kadınlar önem veriyor bu mevzuya
hali hazırda seviştiği erkekle evlenirken diktiren bile gördüm.
çünkü ilk gece özel olmalıymış, müstakbel eşi de kendisi de öyle istiyormuş.
böyle bişeye dönüştü işte bekaret.
bizim kızlar hala zarım gitti zarım gitti...

Ayrıca erkekler sandigindan çok daha haysiyetsiz şerefsiz olabiliyor böyle kadinlar da olabiliyor. Eski eşimle Boşandıktan sonra tlf dökümanlarına şok olmuştum ve hiç unutmam bir kız aradı beni Ali den uzak dur dedi (Ali benim rezil ex kocam) sizin evinizde sizin yatakta ben onunla anal ilişki yaşadım bakireyim beni alacak deditabi anal ilişki lafını alenen söyledi ve benim Evimi ayrintisiyla anlattı.. o yüzden evlensen bile hayatta sadece kendine ve işine çok bağlan

zaten erkeklerden çok kadınlar önem veriyor bu mevzuya
hali hazırda seviştiği erkekle evlenirken diktiren bile gördüm.
çünkü ilk gece özel olmalıymış, müstakbel eşi de kendisi de öyle istiyormuş.
böyle bişeye dönüştü işte bekaret.
bizim kızlar hala zarım gitti zarım gitti...

Erkek neresini diktirecek o halde? Onun bekaretini hangi dikiş geri getirecekmiş de ilk geceleri özel olacakmış?
Bu da ayrı bi kafaymış ya ilk kez duyuyorum :/

Ben de hep bunu merak ederim.
Aile tutucuysa neden bu işler merak edilir?
Hormonlar demesin hiç kimse. Çok arkadaşım var,rahat bir ailede büyüdüğü halde sırf eşiyle olmak istediği için flört ettiği erkekle elele tutuşmaktan ötesine gitmeyen.
Adama "dur" demiş durmamış tamam da arkadaş sanki çok mu masum?

ya bu hata işte. olmuş bir kere ve pişman. kabul ediyor ben suçsuzum afedersin tecavüz etti demiyor ki.
ben de hatalı olmadığını, masum olduğunu söylemiyorum. yapmış bir hata ölsün mü?? tabi ki hayır. önüne bakıp bir daha hata yapmayacak. hatalısın iyi olmuş sus otur demek de yanlış.

Siz korkabilirsiniz ben korkmuyorum.
Yaşadığı şeyden pişmanlık duymasın, duyacaksa yaşamasın.
Tecavüze falan uğramamış, kendi isteği ile birlikte olmuş. Başa gelen bişey yok yani.
Nasıl olsa evlenicez diye birlikte olunmaz, birliktelik yaşıyorsan her türlü duruma hazırlıklı olacaksın.

anladım zaten korkmadığınızı. de diyeyim, inş çevrenizdeki kimse de yaşamaz.

Back
X