kesinlikle bizim saflar da güçlü kadınım ben voltranım deyip hem ev işi,hem eş hem çocuk hem iş yürüteceğim derken helak oluyorlar.adam da veriyor gazı "sen güçlü olmalısın,sosyal olmalısın,voltranım benim" diye.tabi çalışan isterler,kaynanalar da çalışan kız bakar tabi.kocasından birşeyler isteyip oğullarını yoracaklarına dışarda burnu sürtsün eve de para getirsin hesabı.
hiç bir eş ya da kayınvalide sizin gücünüzü,sosyalliğinizi takmazlar,umursamazlar.sadece paraya bakarlar.para para para...
kesinlikle katılıyorum...
kadınlar saf ve toyluğun verdiği feminist duygularla her işin altından kalkabilirim mantığıyla erkeğin görevlerini elinden alıyorlar.
erkekler göründüğü kadar saf değil kızlar, tecrübemle sabit.. :) onlar evliliğe bir ticaret gibi yaklaşıyorlar. kadın ise duygularıyla.
bırakın feminist duyguları bir kenara ve erkeğin görevlerini onlara iade edin.
yoksa bir de bakmışsınız çalışan kadın aynı anda anne-kadın-eş-yardımcı-hizmetçi-dadı-iş kadını-aşçı-danışman oluvermiş. erkek ise tek bir görevle, iş sorumluluguna hiçbir konumu eklemeden, suya sabuna dokunmadan hayat sürmeye başlamış.
kadın ise 7/24 çalışan bir köleye dönmüş.
sabah mesaisi, gün içinde iş mesaisi, eve dönüş ayrı çile, evde macera yeni başlıyor. o arada koca bacaklarını uzatmış tv izliyor. beyimiz tüm gün çalıştı yoruldu tabi :)))
eh kadına uyku da yok. ya çocuk ağlar yada kocanın yatak odası beklentıleri başlar.
aman sakın ha kocanızı ihmal etmeyin, bu sebeple soluğu başka kadının koynunda alır.. haklıdır tabi kendince.. karısı onu ihmal etmektedir. :)
siz siz olun, feminist düşüncelerle hakkınızı erkeklere yedirmeyin kızlar. olan sizin gençliğinize olur.. kadın oldugunuzu balık hafızasına sahip erkeklere hatırlatmak gerek. :)