erkekler degisir mi? yoksa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir diye bi laf var ya doğru bence. Kadında değişir erkekte, ama iyi yöndemi kötü yöndemi? Kadınlar zorla değiştirilirken erkekler kendi isterlerse değişir bence

adı erke onların ya,illaki dik kafalı olaaklar.değişime açık olmak zayıflık sanki!oysa ki bi bilseler kadınların ne kadar küçük şeylerden mutlu olabildigini,o bi parça deişimin sonucunda cennetimizin aykalarına serilecegini....
ama yok inat,yok gurur,ömür geçiyo,hayat bitiyor.....
ben eger erkek olsaydım diyorum bazen,kendimi bulur,taparcasına aşık ederdim.ve dünyanın en şanslı insanı olurdum heralde...
bu kadar da kör ve akılsız olunur mu ben kocalar???:mymeka:

Değişmiyor..:1closedeyes:
Bence hiç kimse değişmez...
Sadece göremediklerimiz su yüzüne çıkıyor ya da temelde var olan özellikleri ya artıyor ya da azalıyor..:delphin:

eşini seviyorsa değişmeye çalışacaktır onu mutlu etmek için ama çok fazla bir değişim olacağını sanmıyorum.
hem bence insan kendi bildiği doğrularından neden vazgeçsin ki?
ilişkisi için özel hayatında ufak tefek değişiklikler yapabilir.arkadaşlarıyla daha az çıkar,daha fazla sorumluluk alır vb. bunu da eşini seviyosa ve değer verdiği için yapar.

evet değişirler... kötü olan huyları daha bi koyulaşır. yumuşak yapılıysa sertleşir sert bi yapıdaysa diktatörleşir çekilmezin biriyse sonu boşanmaya kadar gider. flörtik bi adamsa çapkınlaşır çapkınsa aldatır. içiyosa kumarı varsa çivisini çıkarır.. çok genelleme yapmak istemiyorum çünkü çoğu kadın saf bi şekilde eşlerine güvenir ve toz konduramazlar....

çok yerinde bir teşhis tebrik ediyorum arkadaşım.erkekleri çözmüşsün.peki bunları bilerek göz göre göre neden kendimizi ateşe atıyoruz?bilen varsa söylerse sevinirim.cevabını bulamadıgım o kadar çok soru varki?

zor gibi
sadece onu değil kendimizi de değiştirmemiz lazım

Back
X