• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler eşlerini mi yoksa Anne babasını mı daha çok sever? Hanımlar buraya

Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?

peki ya sen annen babanmı önce gelir eşinmi?

Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?

yani cennet anaların ayağı altındaysa eğer annelerini bir tık daha sevmeleri gayet normal.ve zaten eşe anneni babanı mı yoksa beni mi daha çok seviyorsun diye sorulmamalı. ben olsam yanlış anlarım valla hatta eşimin kıskanç olduğunu düşünürüm ve sorun yaşasalar eşim nasılsa kıskançlık yapıyor diye eşime hak vermem erkek olsaydım

bu kişiye karaktere göre değişir.ama genellikler evlenmeden önce bir an önce kurtulmak istedikleri aileleri sonra kıymete biner nedense

Böyle bir şeyi eşime sormam.Düşünmem bile.Böyle bir soru olmaz.Benim kendi annem babam eşim ayrı ayrı yerlerdeyse,onun içinde öyledir.Böyle bir kıyaslama olmaz.

Herkesin yeri çok farklı. Anne-baba eş gibi sevilmez, eş de anne-baba gibi sevilmez. Böyle bir soru ben ve eşim için geçerli değil, ben eşimi ya da o beni başkası gibi görmüyor. Sanki tek bir kişiymişiz gibi olduğumuz için öncelik sıralaması olmuyor ;)

Sorunda orda ya eşim benim için herseyden öncelikli olduğu için zaten böyle bir soru aklıma geldi ve sordum. Elimde olmayan bişey ve kıskançlıkla alakası yok yani bilmek istedim onun anne babası benimde anne babam benim bilmek istediğim tam olarak kardeşleriydi yani kardeşlerine baya bağlı ve peki annen babandan sonra kardeşlerinmi geliyor diye sordum yok onlar evlenip gidiyor annem babamdan sonra eşim vede çocuklarım dedi benimde duymak istediğim buydu ve yine belirtiyorum benim için ise eşim daha öncelikli malesef

bu sorunun cevabı insandan insana çok değişir, aile yapısına göre, eşlere göre çok değişir, bence genel geçer bi cevabı olmamakla beraber, türk erkekleri için anneleri her zaman number one dır, kıyasa giren kaybeder yani:KK53:

Neden böyle sorular sorma gereği duyùyorsunuz?
Annenin,babanın,kardeşin yeri ayrıdır,eşin yerin apayrı.
Çocuk gibi "anneni mi yoksa beni mi daha çok seviyorsun?" bu ne Allah aşkına?

ama türk kadınları için tam tersi nedense, o kadar kocalarının eziyetine rağmen, bu da yine çocukların yetiştirilme tarzıyla alakalı

Sorunda orda ya eşim benim için herseyden öncelikli olduğu için zaten böyle bir soru aklıma geldi ve sordum yani elimde olmayan bişey yani kıskançlıkla alakası yok yani bilmek istedim onun anne babası benimde anne babam benim bilmek istediğim tam olarak kardeşleriydi yani kardeşlerine baya bağlı ve peki annen babamdan sonra kardeşlerinmi geliyor diye sordum yok onlar evlenip gidiyor annem babamdan sonra eşim vede çocukların dedi benimde duymak istediğim buydu ve yine belirtiyorum benim için ise eşim daha öncelikli malesef
Kimse kusura bakmasın kimseye öncelik sıralaması yapamam. Annemin yeri ayrı babamın yeri ayrı eşimin yeri ayrı. Hiii ama kardeşim benim elimde büyüdü eğer onunla ilgili bir olay olsa kimseyi sallamam tek düşüncem kardeşim olur. Ama bu sıralama değil. Ilk önceliğim benim

Back
X