- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- 248
- Konu Sahibi Hayatimsiniz121385
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?
Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?
bu kişiye karaktere göre değişir.ama genellikler evlenmeden önce bir an önce kurtulmak istedikleri aileleri sonra kıymete biner nedenseSoruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?
Böyle bir şeyi eşime sormam.Düşünmem bile.Böyle bir soru olmaz.Benim kendi annem babam eşim ayrı ayrı yerlerdeyse,onun içinde öyledir.Böyle bir kıyaslama olmaz.Soruyu duydunuz değerli Hanımlar sizce Erkekler evlendikten sonra yine anne babasını mı öncelikli tutar daha çok srver yoksa eşleri nimi? Yada bunu eşlerine soranlar ne cevap almış ben dün sordum ve açık açık annem babam öncelikli ve sonra sen dedi sizce nasıl?
Kimse kusura bakmasın kimseye öncelik sıralaması yapamam. Annemin yeri ayrı babamın yeri ayrı eşimin yeri ayrı. Hiii ama kardeşim benim elimde büyüdü eğer onunla ilgili bir olay olsa kimseyi sallamam tek düşüncem kardeşim olur. Ama bu sıralama değil. Ilk önceliğim benimSorunda orda ya eşim benim için herseyden öncelikli olduğu için zaten böyle bir soru aklıma geldi ve sordum yani elimde olmayan bişey yani kıskançlıkla alakası yok yani bilmek istedim onun anne babası benimde anne babam benim bilmek istediğim tam olarak kardeşleriydi yani kardeşlerine baya bağlı ve peki annen babamdan sonra kardeşlerinmi geliyor diye sordum yok onlar evlenip gidiyor annem babamdan sonra eşim vede çocukların dedi benimde duymak istediğim buydu ve yine belirtiyorum benim için ise eşim daha öncelikli malesef