- Konu Sahibi nestledamak
-
6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendik. 3 yıldır evliyim. 2 tane minik yavrum var. Boşanma planları var kafamda. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben bu adama hayrandım arkadaşlığımız boyunca. Demiştim ki, sen daha düzgün bir adam bulamazsın kızım yürü bu adamla evliliğe... Yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyor. İlgisiz, odun, duygusuz bir şey oldu. Yani evlenince ne değişti, ne oldu anlamıyorum. Beni mi beğenmiyor artık, sevgi mi bitti çözemiyorum. Konuşmaya çalıştığımda kendi kendine kuruyorsun, ortada bir şey yok saçmalama diyor. Eee ama görüyorum hissediyorum işte. Çok şey değişti... Sadece benim kocam mi böyle, yoksa genel anlamda evlenen erkeklerde böyle bir şey mi var merak ediyorum.
Biraz daha açar mısın? Arkadaşmışsınız eşiniz size aşık mıydı evlenirken?Karşılığında nankörlük, odunluk, duygusuzluk, iletişimsizlik ve saygısızlık görmek sinirlerimi yıpratıyor
Bende 2 senelik evliyim. Yani sevgililiğimizdeki gibi iltifatlı sözler sıfatlar vs olmuyor evet ama sevgisinin azaldığını düşünmüyorum. Sevgililikte görmediğini için özlem duygusu çok oluyor, evlilikte hep berabersiniz o yüzden daha farklı olabiliyor. Erkeklerde sorumluluk duygusu iş güç vs biraz daha ağır bastığı için o yüzden de bocalıyor olabilirler.6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendik. 3 yıldır evliyim. 2 tane minik yavrum var. Boşanma planları var kafamda. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben bu adama hayrandım arkadaşlığımız boyunca. Demiştim ki, sen daha düzgün bir adam bulamazsın kızım yürü bu adamla evliliğe... Yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyor. İlgisiz, odun, duygusuz bir şey oldu. Yani evlenince ne değişti, ne oldu anlamıyorum. Beni mi beğenmiyor artık, sevgi mi bitti çözemiyorum. Konuşmaya çalıştığımda kendi kendine kuruyorsun, ortada bir şey yok saçmalama diyor. Eee ama görüyorum hissediyorum işte. Çok şey değişti... Sadece benim kocam mi böyle, yoksa genel anlamda evlenen erkeklerde böyle bir şey mi var merak ediyorum.
Bizim evliliğimizde de değişen ben oldum6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendik. 3 yıldır evliyim. 2 tane minik yavrum var. Boşanma planları var kafamda. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben bu adama hayrandım arkadaşlığımız boyunca. Demiştim ki, sen daha düzgün bir adam bulamazsın kızım yürü bu adamla evliliğe... Yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyor. İlgisiz, odun, duygusuz bir şey oldu. Yani evlenince ne değişti, ne oldu anlamıyorum. Beni mi beğenmiyor artık, sevgi mi bitti çözemiyorum. Konuşmaya çalıştığımda kendi kendine kuruyorsun, ortada bir şey yok saçmalama diyor. Eee ama görüyorum hissediyorum işte. Çok şey değişti... Sadece benim kocam mi böyle, yoksa genel anlamda evlenen erkeklerde böyle bir şey mi var merak ediyorum.
Ben eşimde bir değişiklik görmedim evlenmeden önce nasılsa şimdi de öyle.İkinci çocuktan sonra bir dönem ilgisizleşti ben de çok asabiydim gerçi sonrasında normale döndük.Dönem dönem olur,her evlilik belli dönemlerde sınavlardan geçer ama genel olarak değiştiyse evlendiğinden beri hemen değişim olduysa bu zamana kadar da aynı devam ediyorsa ya umduğunu bulamadı ya da kaybetme korkusu yok heyecan bitti6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendik. 3 yıldır evliyim. 2 tane minik yavrum var. Boşanma planları var kafamda. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben bu adama hayrandım arkadaşlığımız boyunca. Demiştim ki, sen daha düzgün bir adam bulamazsın kızım yürü bu adamla evliliğe... Yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyor. İlgisiz, odun, duygusuz bir şey oldu. Yani evlenince ne değişti, ne oldu anlamıyorum. Beni mi beğenmiyor artık, sevgi mi bitti çözemiyorum. Konuşmaya çalıştığımda kendi kendine kuruyorsun, ortada bir şey yok saçmalama diyor. Eee ama görüyorum hissediyorum işte. Çok şey değişti... Sadece benim kocam mi böyle, yoksa genel anlamda evlenen erkeklerde böyle bir şey mi var merak ediyorum.
Kanka ayarında bir arkadaşlık değil, sevgililik anlamında flörtleşme değil. Yani tanırsın da yakınlaşırsın ya yıllar içinde öyle bir şey.Arkadaşlıktan kastınız sevgililik süreci mi yoksa bildiğimiz arkadaşlık mı?
Herhangi bir sorun var mı hayatınızda şuan? İş stresi geçim sıkıntısı yada kafasına takılabilecek durumlar. Belki eşiniz öyle bir şey varsa bu tarz tepkiler veriyor olabilir. Benimde eşim ailevi sorunlar, iş maddiyat sorunu yaşadığımız dönemde daha içine kapanık daha ilgisiz gergin olmuştu uzun bir süre. İlişkimizde haliyle zor dönemden geçmişti. Sorunlar çözülmeye başladığında eskiye geri döndük hatta eskisinden bile daha iyi olduk. Belki sizinde öyle bişeydir. Ne kadar süredir aranız bu şekilde ve bahsettiğim gibi bir şey olması mümkün mü ?6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendik. 3 yıldır evliyim. 2 tane minik yavrum var. Boşanma planları var kafamda. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben bu adama hayrandım arkadaşlığımız boyunca. Demiştim ki, sen daha düzgün bir adam bulamazsın kızım yürü bu adamla evliliğe... Yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyor. İlgisiz, odun, duygusuz bir şey oldu. Yani evlenince ne değişti, ne oldu anlamıyorum. Beni mi beğenmiyor artık, sevgi mi bitti çözemiyorum. Konuşmaya çalıştığımda kendi kendine kuruyorsun, ortada bir şey yok saçmalama diyor. Eee ama görüyorum hissediyorum işte. Çok şey değişti... Sadece benim kocam mi böyle, yoksa genel anlamda evlenen erkeklerde böyle bir şey mi var merak ediyorum.
3 yıl da 2 çocuk sahibi olduğunuz için değişmiş olarak görüyor olabilirsiniz. Erkeği evlilik değil çocuk değiştiriyor. Biraz baş başa aktivite edinmeye çalışın, tabi bebeklere bakacak bi yakınınız varsa. Muhtemelen sebep budur.6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendik. 3 yıldır evliyim. 2 tane minik yavrum var. Boşanma planları var kafamda. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben bu adama hayrandım arkadaşlığımız boyunca. Demiştim ki, sen daha düzgün bir adam bulamazsın kızım yürü bu adamla evliliğe... Yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyor. İlgisiz, odun, duygusuz bir şey oldu. Yani evlenince ne değişti, ne oldu anlamıyorum. Beni mi beğenmiyor artık, sevgi mi bitti çözemiyorum. Konuşmaya çalıştığımda kendi kendine kuruyorsun, ortada bir şey yok saçmalama diyor. Eee ama görüyorum hissediyorum işte. Çok şey değişti... Sadece benim kocam mi böyle, yoksa genel anlamda evlenen erkeklerde böyle bir şey mi var merak ediyorum.
Hepsi aynı yaa. Bence çocuktan sonra oluyor bu. Çocuğu olmayıp uzun yıllar evli olanlar yazar aydinlatirsa sevinirim.6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendik. 3 yıldır evliyim. 2 tane minik yavrum var. Boşanma planları var kafamda. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben bu adama hayrandım arkadaşlığımız boyunca. Demiştim ki, sen daha düzgün bir adam bulamazsın kızım yürü bu adamla evliliğe... Yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyor. İlgisiz, odun, duygusuz bir şey oldu. Yani evlenince ne değişti, ne oldu anlamıyorum. Beni mi beğenmiyor artık, sevgi mi bitti çözemiyorum. Konuşmaya çalıştığımda kendi kendine kuruyorsun, ortada bir şey yok saçmalama diyor. Eee ama görüyorum hissediyorum işte. Çok şey değişti... Sadece benim kocam mi böyle, yoksa genel anlamda evlenen erkeklerde böyle bir şey mi var merak ediyorum.
Yok diyenler olacak şimdi daha çok moralin bozulacak.yani benim öyle olurdu en azından.mutsuzsanız ve bu ilişkinin size katkı sağlamadığını düşünüyorsanız bu sorunun cevabı önemli değil.öylesi de var böylesi de milyonlarca insan var.kocamın cinsel isteksizliği var diye konu açan birine hava atanların olduğu bir yer burası maalesef.şimdi 10 yıldır evliyim cart curt aşkımız katlanarak artıyor diyen tipler falan gelir.6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendik. 3 yıldır evliyim. 2 tane minik yavrum var. Boşanma planları var kafamda. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ben bu adama hayrandım arkadaşlığımız boyunca. Demiştim ki, sen daha düzgün bir adam bulamazsın kızım yürü bu adamla evliliğe... Yaşadığım pişmanlık beni çok yıpratıyor. İlgisiz, odun, duygusuz bir şey oldu. Yani evlenince ne değişti, ne oldu anlamıyorum. Beni mi beğenmiyor artık, sevgi mi bitti çözemiyorum. Konuşmaya çalıştığımda kendi kendine kuruyorsun, ortada bir şey yok saçmalama diyor. Eee ama görüyorum hissediyorum işte. Çok şey değişti... Sadece benim kocam mi böyle, yoksa genel anlamda evlenen erkeklerde böyle bir şey mi var merak ediyorum.
Ben anlamadım aramızdaki flörtleşme değildi demişsiniz. Sevgililik döneminiz olmadı mı veya çok mu kısa oldu? Arkadaşlık ve sevgililik çok farklı şeyler. Sadece arkadaşlık yaparak erkeğin tanınabileceğini düşünmüyorum. Onun dışında siz bu konuyu dün de açmıştınız, bizimki telefon arkadaşlığıydı yüz yüze pek görüşmüyorduk demiştiniz. Sadece telefonla konuştuğu birini kimse doğru düzgün tanıyamaz zaten, o kendini nasıl yansıtmak isterse öyle yansıtır.Kanka ayarında bir arkadaşlık değil, sevgililik anlamında flörtleşme değil. Yani tanırsın da yakınlaşırsın ya yıllar içinde öyle bir şey.
kendi kendine kuruyorsun
Uzuncaa bir süre arkadaştık. Daha sonra bana duygularını açınca bende evet dedim ve sevgili olduk. Aradan 1 yıl geçti nişanlandık. 2 yıla yakın da nişanlı kaldık. Sonra da nikah iste. Yani daha ne yapsaydım anlamadım 20 yıl arkadaş, sevgili, nişan mı sürdürseydim !? Onun mesleği gereği fiziken cok görüşemedik. Zırt pırt buluşalım durumu olamadi diger ilişkiler gibi. Telefonda daha cok vakit geçirdik bizBen anlamadım aramızdaki flörtleşme değildi demişsiniz. Sevgililik döneminiz olmadı mı? Arkadaşlık ve sevgililik çok farklı şeyler. Sadece arkadaşlık yaparak erkeğin tanınabileceğini düşünmüyorum. Onun dışında siz bu konuyu dün de açmıştınız, bizimki telefon arkadaşlığıydı yüz yüze pek görüşmüyorduk demiştiniz. Telefonla konuştuğu birini kimse doğru düzgün tanıyamaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?