- 7 Kasım 2023
- 2.744
- 4.870
- 63
- 41
- Konu Sahibi nestledamak
-
Çocuğunuz olmasada anne olabilirsiniz.Bizim evliliğimizde de değişen ben oldumEvlendiğimde harika bir adamla evlendiğimi düşünüyordum ve iki buçuk yıl oldu hala aynı fikirdeyim.Resmen boşanmak için kusur arıyorum açık arıyorum ama yok.Giydiğin elbise den sıkılırsan atarsın evlilik böyle bir şey değil.Daha dün aradım midem ağrıyor diye.Evde nane limon kaynatıp okula getirmiş.Anne olmayı çok istedim ama olmadı.Belki de beni evlilikten soğutan bu oldu.
Ay onda evlenip hem çocuğa hem issiz kocaya bakacak göz var mı konusuyo işte. O kadsr işlemden sonra da rahmi sağlam kaldıysa yani o da.poligomiye ara mi verdin nasil emin olacaksin ki cocuk o adamdan mi?
bosu bosuna yanlis adamla evlenme sonra
koca adayi kim ya ben kacirdim. evlenmek istedigini bile simdi okudum sasirdim. ailesi ic anadoluluydu ama hamile kalip evlense yuz sene dedikodusu cikar doğurunca.Ay onda evlenip hem çocuğa hem issiz kocaya bakacak göz var mı konusuyo işte. O kadsr işlemden sonra da rahmi sağlam kaldıysa yani o da.
En çok kiminle birlikte oluyorsan ondan olur yani benim gibi üreme sistemi çalışmayan biri için.poligomiye ara mi verdin nasil emin olacaksin ki cocuk o adamdan mi?
bosu bosuna yanlis adamla evlenme sonra
Evlenince tanıyorsun aslında adam narsist uç bir örnek değilse değişmiyor sadece aynı eve girince daha net anlıyorsun,sıkıntı evliliğin tadını çıkarmadan bu 1 ay olur,1 sene olur kişiden kişiye değişir,hemen çocuk yapmak konu sahibi ve eşinin aslında taşların oturması için biraz zamana ihtiyaçları varmış...kiz nasil tanimasin 3 sene arkadaslik 2 sene sevgililik 1 sene nisan:)
o da tanimadiysa biz ölek
Ya koca adayı dediği bi tane yıllardır takıldığı adam var işsiz. Çalışmıyor yani işi yok baya işsiz. O. Çocuk isteği dedigi de yeni yeni yazdigi bir şey valla. Yarin baska yerde çocuk yapanlara ne hakkınız var bu dünyaya çocuk getirmeye falan diye yazar yani bildiğin şeyler. Hepimizin 18 yasinda yaşayıp bitirdiği hezeyanları 30unda yasadigi için kendini farklı sanıyordu. Birden nedense hepimiz gibi dümdüz aile kurmak istemeye başlamışkoca adayi kim ya ben kacirdim. evlenmek istedigini bile simdi okudum sasirdim
ama araya aldigin cerezlerden spermi daha hizli biri de olabilir kiz sen deli misin boyle kumar oynanir mi?En çok kiminle birlikte oluyorsan ondan olur yani benim gibi üreme sistemi çalışmayan biri için.kaldı ki o da olmayacak heralde.30 da ben havlu atmışım sanırım o konuda.
Arkadaşlık başka aşk başkaAdamın ne olduğunu bildiğimi sanıyordum işte. Sorun da bu. Daha dünkü adam değil ki. Kaç yıllık ilişkimiz var. Biz evlenir evlenmez bebek istedik zaten planlıydı. ikincisi sürpriz oldu korunmama ragmen.
Hakaret olarak söylemiyorum gerçekten merak ediyorum kafana darbe mi aldın?En çok kiminle birlikte oluyorsan ondan olur yani benim gibi üreme sistemi çalışmayan biri için.kaldı ki o da olmayacak heralde.30 da ben havlu atmışım sanırım o konuda.ulen bir emzirirken bile hamile kalan bir kadın olamadım ya gözüm açık gideceğim valla.ya da peşpeşe oldular cart curt diyen.
Tek sanıyor.ama araya aldigin cerezlerden spermi daha hizli biri de olabilir kiz sen deli misin boyle kumar oynanir mi?
adam biliyor mu senin fanfinifonlari yoksa kendisini tek mi saniyor?
Kafayı yedim artık evet.çok gıcık oldum artık bu konulara.bırak geri çekilmeyi bana içine boşalma bile korunma yöntemiHakaret olarak söylemiyorum gerçekten merak ediyorum kafana darbe mi aldın?
Nasıl tek sanıyor ferhans ya? Daha önce asker bir adamla görüşüyordun bu adam da o askerle görüştüğünü biliyordu hatta laf söylüyordu, “senin hayatına karışmam ama sadece bağlayıcı ilişki yapma” demiyo muydu adam? Kendin böyle konu açmıştın. Nasıl bir anda senin ilişkilerini bilmiyor oldu? Hafızasını mı sildirdi? Şimdi adamın senle evlilik niyeti yok, sadece takılıyor demesinler diye tek sanıyor demişsin. İster kabul et ister etme senin çevrendeki herkes çok eşliliğini biliyor.Tek sanıyor.
O olay çok önce oldu ama.Nasıl tek sanıyor ferhans ya? Daha önce asker bir adamla görüşüyordun bu adam da o askerle görüştüğünü biliyordu hatta laf söylüyordu, “senin hayatına karışmam ama sadece bağlayıcı ilişki yapma” demiyo muydu adam? Kendin böyle konu açmıştın. Nasıl bir anda senin ilişkilerini bilmiyor oldu? Hafızasını mı sildirdi? Şimdi adamın senle evlilik niyeti yok, sadece takılıyor demesinler diye tek sanıyor demişsin. İster kabul et ister etme senin çevrendeki herkes çok eşliliğini biliyor.
Yoo geçen sene olmuş baktım şimdi. Adam normalde aynı anda bir sürü kişiyle takılan kadının bir anda tövbe edip kendisine sadakat yemini ettiğini mi düşünüyor şu an? Ben cevap vereyim: hayır. Sadece çıkarları gereği salağa yatıyor, görmezden geliyor.O olay çok önce oldu ama.
Evlatlık mı?Çocuğunuz olmasada anne olabilirsiniz.
Olay budur. Birini tanımak zaten zorken siz pek buluşmamissiniz üstüne de 3 yılda 2 çocuk kim olsa değişirdi.Siz tanımadan evlenmiş ne olduğunu anlamadan arka arkaya iki çocuk patlatmışsınız,aşk evliliği yapanlar bile çocuk olunca sarsılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?