henuz yeni evliyim degisecek kadar birsey yasanmadi ama bence sizi bunaltan koca degil cocuklar.
3 yillik evlisiniz 2 yasinda cocugunuz var.
ve ayri sehirdeymissinjz normalde. muhtemelen sehir değiştirdiniz. daha adama alisamadan, yerinize alisamadan, evlilige alisamadan, ozgurce cinsellige doyamadan hemen hamile kalmissiniz. zaten 9 ay hormonlarla dolusunuz, gurbetteyseniz o da caninizi sıkmış yalniz hissettirmistir. ister istemez cinsellik de aksiyor, hamileligin ruh hali, hele ki zor bir hamilelikse hastaneler vs vs zaten yipratici bir donem. bir de odaginjz değişiyor haliyle bebek oncelikli oluyor. zaten duzeni oturmamis evligi bu zorlamis olabilir. derken dogum, lohusalik , bedenin bozulmasi, cinselligin sekteye ugramasi, evde devamli aglayan bjr bebek, uykusuz geceler, haliyle sinir harbi, belki bebek bakıyorsunuz diye gelip sjzi bin pisman eden akrabalar...
zaten lohusalik kendi basina zor bir psikoloji. derken tam birseyler yoluna girmek üzere, ilk cocuk artik derdini gösteriyor, eve nese katma cagina geldi, siz lohusalik psikolojisinden çıktınız vs derken ikinci hamilelik sil bastan. ustelik bu sefer arti bjr küçük cocukla..
bu dönemde eşinizden nefret etmeniz, "bu hayati ben niye sectim" modunda olmaniz da bencr normal. evliliginizi sorgulamaniz da normal. belki eşiniz de sorguluyordur "mis gibi hayatim vardi nasil boyle büyük sorumlulugun altina girdim" diye. sizin icin de zor onun icin de zor ve hatta iki kucuk cocugu olan herkes için zor bir donem.
ustelik hala lohusasiniz, bunun hormonlari da üzerinizde. eski lohusaliginizda kalbiniz kirildiysaniz asla unutmadiginiz icin onlar da zaten ekleniyor olumsuz hislerinize...
bence ani bir karar almayin.
en azindan bir sene geçsin. iki cocugunuz var onlara odaklanin. cocuklar kres çağına gelince birkac saat de olsa evden gidince soyle bir bakin hayatiniza bazi seyler yoluna girmis mi. ona göre daha saglikli bjr karar verirsiniz.
birbirini cok seven pitir pitir sevgililer bile (kaliteli) cinsellige ara verince birbirini girtlaklamak istiyor, adamin her yaptigi batiyor da sizin su anki durumunuzda adamin hareketlerine gicik olmaniz normal. adamin da size eski hislerini beslememesi normal.
ama bu bir surec ve bence gececektir