• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler evlenince neden değişiyor ?

Bizim evliliğimizde de değişen ben oldum 😞Evlendiğimde harika bir adamla evlendiğimi düşünüyordum ve iki buçuk yıl oldu hala aynı fikirdeyim.Resmen boşanmak için kusur arıyorum açık arıyorum ama yok.Giydiğin elbise den sıkılırsan atarsın evlilik böyle bir şey değil.Daha dün aradım midem ağrıyor diye.Evde nane limon kaynatıp okula getirmiş.Anne olmayı çok istedim ama olmadı.Belki de beni evlilikten soğutan bu oldu.
Çocuğunuz olmasada anne olabilirsiniz.

Ay onda evlenip hem çocuğa hem issiz kocaya bakacak göz var mı konusuyo işte. O kadsr işlemden sonra da rahmi sağlam kaldıysa yani o da.
koca adayi kim ya ben kacirdim. evlenmek istedigini bile simdi okudum sasirdim. ailesi ic anadoluluydu ama hamile kalip evlense yuz sene dedikodusu cikar doğurunca.

poligomiye ara mi verdin nasil emin olacaksin ki cocuk o adamdan mi?
bosu bosuna yanlis adamla evlenme sonra
En çok kiminle birlikte oluyorsan ondan olur yani benim gibi üreme sistemi çalışmayan biri için.🤣🤣 kaldı ki o da olmayacak heralde.30 da ben havlu atmışım sanırım o konuda.ulen bir emzirirken bile hamile kalan bir kadın olamadım ya gözüm açık gideceğim valla.ya da peşpeşe oldular cart curt diyen.😁😁 haa bu arada süt korumaz, geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.😁😁 çocuğun olması mucize cart curt diyenlerin bile oluyor benim herşey şahane çıkıyor benim olmuyor işte.bu ay ama farklı bir kafa geldi.kabullendim gibi artık.

Son düzenleme:
Çocuklar küçükse uzak gibi görünmesi normal, belki sorumluluktan kaçtığı için. Çocuklar büyüdükçe oturur.

Yine de evlenmeden önce aşık olduğunuzda -sisli bir gün gibi- görmediğiniz sorunlu hali sis dağıldığında belli oluyor. Yoksa ikisi de aynı adam

kiz nasil tanimasin 3 sene arkadaslik 2 sene sevgililik 1 sene nisan:)
o da tanimadiysa biz ölek
Evlenince tanıyorsun aslında adam narsist uç bir örnek değilse değişmiyor sadece aynı eve girince daha net anlıyorsun,sıkıntı evliliğin tadını çıkarmadan bu 1 ay olur,1 sene olur kişiden kişiye değişir,hemen çocuk yapmak konu sahibi ve eşinin aslında taşların oturması için biraz zamana ihtiyaçları varmış...

koca adayi kim ya ben kacirdim. evlenmek istedigini bile simdi okudum sasirdim
Ya koca adayı dediği bi tane yıllardır takıldığı adam var işsiz. Çalışmıyor yani işi yok baya işsiz. O. Çocuk isteği dedigi de yeni yeni yazdigi bir şey valla. Yarin baska yerde çocuk yapanlara ne hakkınız var bu dünyaya çocuk getirmeye falan diye yazar yani bildiğin şeyler. Hepimizin 18 yasinda yaşayıp bitirdiği hezeyanları 30unda yasadigi için kendini farklı sanıyordu. Birden nedense hepimiz gibi dümdüz aile kurmak istemeye başlamış 🫠

En çok kiminle birlikte oluyorsan ondan olur yani benim gibi üreme sistemi çalışmayan biri için.🤣🤣 kaldı ki o da olmayacak heralde.30 da ben havlu atmışım sanırım o konuda.
ama araya aldigin cerezlerden spermi daha hizli biri de olabilir kiz sen deli misin boyle kumar oynanir mi?
adam biliyor mu senin fanfinifonlari yoksa kendisini tek mi saniyor?

En çok kiminle birlikte oluyorsan ondan olur yani benim gibi üreme sistemi çalışmayan biri için.🤣🤣 kaldı ki o da olmayacak heralde.30 da ben havlu atmışım sanırım o konuda.ulen bir emzirirken bile hamile kalan bir kadın olamadım ya gözüm açık gideceğim valla.ya da peşpeşe oldular cart curt diyen.😁😁
Hakaret olarak söylemiyorum gerçekten merak ediyorum kafana darbe mi aldın?

Nasıl tek sanıyor ferhans ya? Daha önce asker bir adamla görüşüyordun bu adam da o askerle görüştüğünü biliyordu hatta laf söylüyordu, “senin hayatına karışmam ama sadece bağlayıcı ilişki yapma” demiyo muydu adam? Kendin böyle konu açmıştın. Nasıl bir anda senin ilişkilerini bilmiyor oldu? Hafızasını mı sildirdi? Şimdi adamın senle evlilik niyeti yok, sadece takılıyor demesinler diye tek sanıyor demişsin. İster kabul et ister etme senin çevrendeki herkes çok eşliliğini biliyor.

Nasıl tek sanıyor ferhans ya? Daha önce asker bir adamla görüşüyordun bu adam da o askerle görüştüğünü biliyordu hatta laf söylüyordu, “senin hayatına karışmam ama sadece bağlayıcı ilişki yapma” demiyo muydu adam? Kendin böyle konu açmıştın. Nasıl bir anda senin ilişkilerini bilmiyor oldu? Hafızasını mı sildirdi? Şimdi adamın senle evlilik niyeti yok, sadece takılıyor demesinler diye tek sanıyor demişsin. İster kabul et ister etme senin çevrendeki herkes çok eşliliğini biliyor.
O olay çok önce oldu ama.

Konu sahibi nedense yazdıklarınızdan evlilik öncesinde de tutkulu, inanılmaz sevgi dolu bir ilişki havası almadım. Arkadaşlara katılıyorum. 3 yıllık evlilikte 2 çocuk her iki taraf içinde yorucu ve yıpratıcı olabilir. Direkt anne-baba olmuşsunuz. Tabii değişimler olabilir ama evlilik öncesinde ve evlilik boyunca inanılmaz uç değişimler olmaz. Adamın karakteri hep böyledir siz görmezden gelmişsinizdir.

O olay çok önce oldu ama.
Yoo geçen sene olmuş baktım şimdi. Adam normalde aynı anda bir sürü kişiyle takılan kadının bir anda tövbe edip kendisine sadakat yemini ettiğini mi düşünüyor şu an? Ben cevap vereyim: hayır. Sadece çıkarları gereği salağa yatıyor, görmezden geliyor.

eger adam patolojik bi ruh hastasi degilse ayni eve girmeden once ufak tefek seyleri goz ardi edebilirsiniz belki ama ayni evde olmuyor. tutkulu bi sevgililik donemi olmamis, 3 yillik evlilikte 2 tane cocugunuz var daha birbirinizi ayni evde gozlemleme firsati olmadan cok buyuk sorumluluklar altina girmissiniz. iyi anlasmayla, uyumla bir evlilik yurumez bence iki insanin birbirine tahammul etmesi icin gercekten asik olmak gerek diye dusunuyorum siz birbirinize asik degil gibisiniz

Siz tanımadan evlenmiş ne olduğunu anlamadan arka arkaya iki çocuk patlatmışsınız,aşk evliliği yapanlar bile çocuk olunca sarsılıyor.
Olay budur. Birini tanımak zaten zorken siz pek buluşmamissiniz üstüne de 3 yılda 2 çocuk kim olsa değişirdi.

Back
X