• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler evlenince neden değişiyor ?

İyice tatmin oldun mu kocanı overek🤣🤣🤣

Biz nazar değmesin diye Bi sorun uydurup anlatıyoruz. Millette, milletin kocasıyla derdinin ıcınde kocasını gelip övüyor
Aslında hiç okumamak lazım buraları da acıyla karışık bir zevk alıyoruz sanırım.uyuşurucu gibi bırakılmıyor da. eskilerin bir lafı vardır herkesin yediği de içtiği de s....ği de kendine derler 🤣🤣

geleneksel olarak yaızlan şey katılıyorum
yükske ihtimalle aşırı uçlarda değişmemiştir, büyük ornda neyse odur, ama siz görmemişsinizdir
kaldı ki belli ölçüde de zaten herkes değişir, eminim siz de 2 çocuktan önceki sizle aynı değilsiniz. benim kardeşim evli peşpeşe 2 çocuk yaptı aynı sizin gibi 3 senede 2 çocukluydu . evlemeden öceki haliyle o 2 bebekli hali arasında bana sorarsanız alaka yoktu.
siz değişmediniz mi sanıyorsunuz yani?

neyse bence Türkiye'de esas sorun insanların ,yetişkin de olsalar bırakın karşısındakini tanımayı
kendini bile tanımıyor olması

bizde insanlar aile-çevre-ortam içinde yuvarlanıp giderek büyüyor
popüler meslekleri, ataması kolay, KPSS kadrosu çok vs diye seçiyor
herkesler yapıyor diye aynı konseptlerde aynı mekanlarda evlenip aynı mekanlarda aynı fotografları atıyor
eşim değişti diyene de "tanıyamamışsınıdır" diyene de benim ilk reaksiyonum bu: kendini tanıyor musun ki? emin misin?

Genelleme yapmak doğru olmaz ama büyük kısmı böyle oluyor evlilikten sonra monotonluk fırtınası vuruyor adamları

çocuktan sonra evlilik değişik bir boyuta geçer. Sabrının çoğunu çocuğa harcarsın. Kocaya kalmaz. Dolayısıyla değişen değişkenler olur en çok değişen de annenin bakış açısıdır.

Ne cümle kuracağımı bilemedim.Evlilik ve ikili ilişki dinamikleri herkeste o kadAr farklı ki kişisel olarak bile sürekli değişip dönüşüyoruz,bunun en iyi cevabı iletişim ve uyum her türlü bunlardan yola çıkılarak zaten net veri elde edersiniz diye düşünüyorum.

Back
X