böyleSevişmeden nasıl duruyosunuz ben de bunu anlamıyorum
Bu da laf mı şimdi tövbe tövbe. Cinsellik dedigin cocuk yapmak icindir. Günah günah !!!Evlilikte cinselliğe nasıl bakıyosun?
aynen hahahahahahahh
aynen öyleBu da laf mı şimdi tövbe tövbe. Cinsellik dedigin cocuk yapmak icindir. Günah günah !!!
tebriklerMadem annenizden öyle gördünüz, gidip ona sorsanıza. Konunun bizimle bir alakası yok demek ki.
Şahsen evlenmeden önce şuan eşim olan şahısla çatır çatır seviştim valla. Kimseye de soracak değildim, kendi kukum kendi kararım. Benden önceki jenerasyonun ne ettiği de kendilerini ilgilendirir, o konunun da benimle alakası yok.
Ben sizi anlıyorum. Seven erkek sacinin teline dokunamaz. Önceden böyle miymis birini beğendiysen yüzün kizarirmis basini öne eğermişsin. Vesikaligini görüp evlenirmissin. Bir de simdi bakaynen öyle
bu ben işteBen sizi anlıyorum. Seven erkek sacinin teline dokunamaz. Önceden böyle miymis birini beğendiysen yüzün kizarirmis basini öne eğermişsin. Vesikaligini görüp evlenirmissin. Bir de simdi bak
aynen öyle
Böyle günahların olduğu bi dünyaya çocuk getirmek dha günah, cinsellik tamamen kalkmalıBu da laf mı şimdi tövbe tövbe. Cinsellik dedigin cocuk yapmak icindir. Günah günah !!!
Bence erkek sevdiği kadına nikahtan önce dokunmaya bile kıyamaz... Biz annemizden böyle gördük böyle biliriz..
olurevlenirken bu düsünceni esine söyle ama
cünkü insanlar zevk icin sevisir, sonradan araniz bozulmasin
çok mantıklıBöyle günahların olduğu bi dünyaya çocuk getirmek dha günah, cinsellik tamamen kalkmalı
hiçbir şeyUmm... okey.
Yani konunun açılma amacını anlayamadım ben. Bize danıştığınız bir şey yok, belli bir görüşünüz varmış zaten. Ben katılıyorum ya da katılmıyorum desem ne değişecek polemik ve atışma yaratmaktan başka.
Arkadaşım amaç ne? Sen kendine yol gösterilmesine bakmıyorsun ki, senin zaten ne güzel yolun var. Yolsuzlar napsın.? Sen bence kitlesel araştırma yapıyosun. Keşke anket açsaydın, cinselliğin ilişkide ki konumu
Sen bi hormonlarına baktır. Mastrbasyon yapıyo musun dicem ama haşa töbe töbeçok mantıklı
evet sosyal deney yapıyordum aslındaArkadaşım amaç ne? Sen kendine yol gösterilmesine bakmıyorsun ki, senin zaten ne güzel yolun var. Yolsuzlar napsın.? Sen bence kitlesel araştırma yapıyosun. Keşke anket açsaydın, cinselliğin ilişkide ki konumu
hormon mu o neSen bi hormonlarına baktır. Mastrbasyon yapıyo musun dicem ama haşa töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?