Erkekler evlilik düşündüğü kadına cinsellik konusu açar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teşekkürler

haklısın güzel bakış açısı

Amaç belli; sevişmeyenler birleşerek oluşturacakları sinerjiyle (o anlamda birleşme değil, aman diyim) , herkesin libidosunu sıfırlayıp dünyayı ele geçirecekler.

Amaç belli; sevişmeyenler birleşerek oluşturacakları sinerjiyle (o anlamda birleşme değil, aman diyim) , herkesin libidosunu sıfırlayıp dünyayı ele geçirecekler.
hahaha uzaylılarla işbirliği yaptığımız doğrudur

Butun farkli farkli bakış acilarina sahip erkekler var, herkes kendine uygun olanla birlikte olur.

evet siz nasıl olursanız karşınıza öyleleri çıktığı gibi birde konuşurken zaten kendinize uygun olup olmadığını süzmeniz lazım ama bizim kızlar bunu yapmıyor erkekler zaten kız güzel olsunda.

doğru genel olarak hatamız bu yönde

tek gecelik ilişki diye başladık eşimle, daha doğrusu ben o gözle baktım. uyumlu değilsek devam etmem diye düşünüyordum. resmen kıydım adama. ama o bana kıyamadı. nolcak şimdi biz hangi sınıfa dahiliz. eşimden öncede seviştikten sonra hayal kırıklığı yaşayıp ayrıldığım kişiler oldu. onlarada kıydım iyi mi? denemeden tshirt, şapka almıyoruz hayatımızı birleştirmeye karar verdiğimiz adama ne çıkarsa bahtımıza mı diyeceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…