teşekkürlerBize kıymışlar bacılaaarHiç alakası yok eşimle sevgiliyken de gayet aktiftik . Evlenmek zorunda da değildik kaç kere bırakıp gittim ilişkiden sonra bu beni asla bağlamaz eşim de bunu biliyordu . İlişkiye girmekle kıyamamak arasında bi bağlantı yok yani
haklısın güzel bakış açısıArada aşk varsa tutku da olmalıdır sen onu istemelisin o da seni ama cinsellik yaşamak size kalan bir şeydir. Birbirine deli gibi çekilipte bekleyelim diyen de vardır. Hangimizin annesi aşık olmuş ki azdır bence eskiden bu tür şeyler pek yaygın değildi görücü usülü vardı. Görücü düşünüyodan yaşama tabi ki ortada aşk yok sahte olduğu belli ama her aşığım diyen de doğru demiyor. Bence çekim olmalı ama yaşanmamalı herkesin hayatı kendine.
teşekkürler
hanım ağa kırmızı çizgimizdiryalniz cidden sosyal deney yapiyorsun, cevaplarindan profil fotografindan belli oldu
Siz erkek misiniz?evet sosyal deney yapıyordum aslında
Siz erkek misiniz?
hahahahahahahahahahaSiz erkek misiniz?
Aynen , kibledim ben mune bakar icabinacok belli etti artik
belli mi etti HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAcok belli etti artik
hahahahahahahahahaha
konunun behlülle ne ilgisi varNihale kiyacaklar matmazel, bekle sen
konunun behlülle ne ilgisi var
Amaç belli; sevişmeyenler birleşerek oluşturacakları sinerjiyle (o anlamda birleşme değil, aman diyim) , herkesin libidosunu sıfırlayıp dünyayı ele geçirecekler.Umm... okey.
Yani konunun açılma amacını anlayamadım ben. Bize danıştığınız bir şey yok, belli bir görüşünüz varmış zaten. Ben katılıyorum ya da katılmıyorum desem ne değişecek polemik ve atışma yaratmaktan başka.
teşekkürler bence güzel bir yorumdu ve objektiftiButun farkli farkli bakış acilarina sahip erkekler var, herkes kendine uygun olanla birlikte olur.
hahaha uzaylılarla işbirliği yaptığımız doğrudurAmaç belli; sevişmeyenler birleşerek oluşturacakları sinerjiyle (o anlamda birleşme değil, aman diyim) , herkesin libidosunu sıfırlayıp dünyayı ele geçirecekler.
Butun farkli farkli bakış acilarina sahip erkekler var, herkes kendine uygun olanla birlikte olur.
doğru genel olarak hatamız bu yöndeevet siz nasıl olursanız karşınıza öyleleri çıktığı gibi birde konuşurken zaten kendinize uygun olup olmadığını süzmeniz lazım ama bizim kızlar bunu yapmıyor erkekler zaten kız güzel olsunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?