ne güzel demişsin ya ışık akıcak gözünden gözüme :) bu kadar aht ettmişsin.. umarım bulursun o ışığı..kaydirigubbakcemile5sever elbette de ama nerdeler bunlar ya???bana hiç çıkmıyor ama ahdım var ya cok sevecek birini bulacağım gözlerinden gözlerime ışığı akacak ya da evlenmeyeceğim...oksa hayat gecer mi sevgisiz evlilikle.
:asigim: vaauuvv diyorumben bir erkeğin gerçekten sevebileceğine inanıyorum...
karşılıksız, beklentisiz seven, sadece seninle olabilmenin mutluluğunda olan şevkat dolu bir erkekle evliyim ben...
bana sevmeyi öğretti bıkmadan...
o yüzden evet, evet, evet diyebiliyorum düşünmeden...
kesinlikle katılmıyorum.Senin Sevdiğinle değil Seni sevenle evleneceksin,çünkü hergün onun seni sevdiği kadar sevmeni bekleyecektir ve bunun için çaba harcıyacak,kaybetmekten korkacaktır.Senin sevdiğinle evlenince düşüncesi bu beni zaten seviyor beni kaybetmemek için herşeye susar duşuncesini taşıycaktır.Bence...:1hug:
merhaba bu konuda kendi düşüncelerimi söyleyeyim,ben evliyim eşimi tanıdıgım günden beri çok seviyorum canımı verecek derecede ve eşimde beni çok sevdigini söyler bende bunun dogru olduguna inanıyordum hatta okadar inanmışım ki adam bana kızsada gözüm görmüyormuş.taki benim eşimin beni benim kadar gerçekçi bir sevgiyle sevmedigini kavga,tartışma anlarında çok iyi anladım ben tartışsak dahi o üzülmesin diye kahroluyorum ama o karşımda bir düşman gibi beni laflarıyla yerden yere vurabiliyor yani oan çok acımasızlaşabiliyor ama ban asla sevgim kavga anında bile varoluyor buradan şunu çok iyi anlıyorum ki bayanlar canım ciicm dedigi sürece seviliyor en ufak şeyde tersine dönüyor ve tekrar barıştıgında ben seni çok seviyorumda falanda filanlar başlıyor.artık gerisini sen anla işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?