• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler icin aile nekadar onemliymis

Cnm sana bu sahizdan ne nisanli olur ne de es ailesinin lafindan cikmayan bir insandan daha ne hayir bekliyorsunki anlamis degilim belliki adam olgunlasmamis henuz ! Boylesi erkeklerin aileleri ayril der ayrilirlar bosan der bosanirlar zararin neresinden donersen kardir !

Allah kahretsinki icimdeki sevgiden.vazgecemiyorum ya

Allah kahretsinki icimdeki sevgiden.vazgecemiyorum ya

Biliyorum kolay degil ama sana deger vermeyen pasif ve ailesine karsi ezdiren bir insanla evlenip ayrilsan dahami iyi olacakti ailesi sana cok cektirecekti inan bana ben annekuzusu bir tiple evlendim hayatimi maf ettiler yuvami dagittilar zor toparlandim ! benim nisanlilik donemimdede eski esimin beynini yikarlardi soylenen laflarin etkisinde cok kalirdi ve benimle tartisip duruyordu ortada hic bir sebep yokken ! onu benden sogutmaya calistilar nisanlilik doneminde basaramadilar ve bunu ben evlendikten sonra yaptilar hemde on katini yaptilar ve su an bosanma asamasindayim hicte uzulmuyorum kurtulduguma sukrediyorum ! boylesi erkeklerden ne es olur nede baba inan bana onuda arama daha cok kirilirsin cnm benim

Biliyorum kolay degil ama sana deger vermeyen pasif ve ailesine karsi ezdiren bir insanla evlenip ayrilsan dahami iyi olacakti ailesi sana cok cektirecekti inan bana ben annekuzusu bir tiple evlendim hayatimi maf ettiler yuvami dagittilar zor toparlandim ! benim nisanlilik donemimdede eski esimin beynini yikarlardi soylenen laflarin etkisinde cok kalirdi ve benimle tartisip duruyordu ortada hic bir sebep yokken ! onu benden sogutmaya calistilar nisanlilik doneminde basaramadilar ve bunu ben evlendikten sonra yaptilar hemde on katini yaptilar ve su an bosanma asamasindayim hicte uzulmuyorum kurtulduguma sukrediyorum ! boylesi erkeklerden ne es olur nede baba inan bana onuda arama daha cok kirilirsin cnm benim

Tesekkur ederim yazdiklariniz icin allah sizede.insallah.bundan sonra guzel seyleri nasip.eder suan bu saatten sonra arayamam zaten ama tek.istedigim onun bana.geri donmesi biliyorum.boyle birseyin olmayacagini ama kendimi kandiriyorum sadece bunlarda.benden.soguttular yoksa bana.cok duskundu ben.kendini beni sevdigi kadar sevmiyordum ama suan.sanki.rolleri degistik ben ölüp bitiyorum ama kendiside tutarsiz davraniyor hem.sevdigini soyluyor hemde olmaz diyor daha dun ben senden baskasiyla yapamam konusurum falan hadi neyse ama dokunamam diyordu hepsi yalanmis

Nişanda kiralık aile mi tuttunuz..

Yani sen damdan duşmedın ya,onlara gelin olarak..

Erkeklerin klasik en sinir hareketlerinden birisi. Madem kapali kiz istiyordun oylesini bulsaydin. Kizla toz nisanlan hatta sonsonra yav kapan bilmem ne.
Yol yakinken kurtulmussun bence. Forumda cok okuyoruz soyle soyle oldu bilmem ne sorun ailesi beni istemedi esimde onlara uydu diyenler. Arama diyorsa sil telefonundan hatta engelle. Cok pisman olursa gelsin kapilarda yatsin affettirsin kendini yoksa hicc yuzune bile bakma.
Allah kolaylik versin cnm

Erkeklerin klasik en sinir hareketlerinden birisi. Madem kapali kiz istiyordun oylesini bulsaydin. Kizla toz nisanlan hatta sonsonra yav kapan bilmem ne.
Yol yakinken kurtulmussun bence. Forumda cok okuyoruz soyle soyle oldu bilmem ne sorun ailesi beni istemedi esimde onlara uydu diyenler. Arama diyorsa sil telefonundan hatta engelle. Cok pisman olursa gelsin kapilarda yatsin affettirsin kendini yoksa hicc yuzune bile bakma.
Allah kolaylik versin cnm

Kac defa sildim numarasini bu son artik dedim aramam dedim ama duramadm ama bitti artik kendide asla aramaz artik biliyorum yazik oldu yani bana

Kac defa sildim numarasini bu son artik dedim aramam dedim ama duramadm ama bitti artik kendide asla aramaz artik biliyorum yazik oldu yani bana

Eminim cok zor bir durumdur cnm ama uzmemeye calis kendini. Oyle bir es ve aileyle yasayabileceklerini dusun sukret. Uc bes ay sonra ins ismi bile aklina gelmez. Bunu hakkinida Allah onlarda birakmaz ins.

Neden ısrarla arıyorsun? Seni istemiyorlar. Sadece açık olduğun için. Belli ki bunu din anlayışları gereği yapıyorlar ama ne hikmetse dinimizde sana yaptıklarının günah olduğunun farkına varamıyorlar. Hâlâ nasıl miden bulanmaz böyle bir adamdan? Kimse kolay demiyor kesinlikle değil ama kolay değil diye de böyle bir adamı sürekli araman da doğru değil. Şükret. Yüzünü erken gösterdiği için şükret.

Bence evlenmeden bu yüzünü gördüğüne dua et.
Yoksa evlenip burada kayınvalide konuları açacaktın.

canım ben suan 5 yıllık evlıyım ....
bızde nısanlıyken esımın aılesının halını görünce baktım yapamıycam düğüne bır haftadan az zaman kalmıstı....
kayınvalıdelerın yanında benı bır ağlama krizi tuttu....
annem esıme hadı boemı al dışarıda bır gezınınde kafası dagılsın dedı....
bız esımle dışarıya çıktık.o güne kadar aılesının garıp hareketlerınden benı ıstemedıklerını farkedıyordum ama esıme her sorduğumda bana yanılıyorsun onlar yapı olarak cok cana yakın degıllerdır dıyodu...
ama o gun artık kesın kararımı verdım ve yüzügümu gözyaşları içerisinde çıkarıp eline verdim.
ben sana ailenden vazgeç dıyemem ama bende böyle bır aileyle yapamam....
senı cok sevıyorum ama bu durumun bızı mutsuz edecegeınden emınım ,mantıklı davranmak zorundayım dedım...
esım ayaklarıma kapandı ve arabasındaki kuranı çıkarıp el bastı,yemınedıyorum senı onların bulunduğu sehıre getırmeyecegım dedı....
zaten ozaman ıkımızde farklı aılesınden farklı bır ilde görev yapıyoduk....
sımdı ne oldu bılıyomusun....
evet bız benım aılemın bulunduğu ılde görev yapıyoruz ama ellerı ordan buraya kadar uzanıyo....
2 haftada bır de buradalar....
suanda 5 yıllık evlıyım,cekmedıgım kalmadı...
esımın cektıklerını ıse anlatsam roman olur...
yınede asla uzaklaşmaz ve hatta bızım evlılıgımızın tum kavgalarında aılesının ımzası vardır....
hatta bende konu açtım bır hafta once bende aılesı ve esımın basıretsızlıgı yüzünden cıddı bır travma yasadım....
senın anlıycagın,uzak dur...
sevgıde ask da bır yere kadar..aılesıne bukadar değer veren adamla ısın daha zor olur...
yol ver gıtsın zaten bu kafayla gıderse o adam evlenemez....

Son düzenleme:
Sadece erkekler icin degil herkes icin ailesi onemlidir amaa adam olan adam o ayari yapabilir. Sizi ki yapamiorsa daha ilk zorlukta sizi birakiorsa koyver gitsin gülüm. Yarin en ufak tsrtismada seni yüzüstü birakcagini o biyuk aşkının anca dilinde olduğunu göstermiş zaten. Sende kurtulduguna sukret

canım ben suan 5 yıllık evlıyım ....
bızde nısanlıyken esımın aılesının halını görünce baktım yapamıycam düğüne bır haftadan az zaman kalmıstı....
kayınvalıdelerın yanında benı bır ağlama krizi tuttu....
annem esıme hadı boemı al dışarıda bır gezınınde kafası dagılsın dedı....
bız esımle dışarıya çıktık.o güne kadar aılesının garıp hareketlerınden benı ıstemedıklerını farkedıyordum ama esıme her sorduğumda bana yanılıyorsun onlar yapı olarak cok cana yakın degıllerdır dıyodu...
ama o gun artık kesın kararımı verdım ve yüzügümu gözyaşları içerisinde çıkarıp eline verdim.
ben sana ailenden vazgeç dıyemem ama bende böyle bır aileyle yapamam....
senı cok sevıyorum ama bu durumun bızı mutsuz edecegeınden emınım ,mantıklı davranmak zorundayım dedım...
esım ayaklarıma kapandı ve arabasındaki kuranı çıkarıp el bastı,yemınedıyorum senı onların bulunduğu sehıre getırmeyecegım dedı....
zaten ozaman ıkımızde farklı aılesınden farklı bır ilde görev yapıyoduk....
sımdı ne oldu bılıyomusun....
evet bız benım aılemın bulunduğu ılde görev yapıyoruz ama ellerı ordan buraya kadar uzanıyo....
2 haftada bır de buradalar....
suanda 5 yıllık evlıyım,cekmedıgım kalmadı...
esımın cektıklerını ıse anlatsam roman olur...
yınede asla uzaklaşmaz ve hatta bızım evlılıgımızın tum kavgalarında aılesının ımzası vardır....
hatta bende konu açtım bır hafta once bende aılesı ve esımın basıretsızlıgı yüzünden cıddı bır travma yasadım....
senın anlıycagın,uzak dur...
sevgıde ask da bır yere kadar..aılesıne bukadar değer veren adamla ısın daha zor olur...
yol ver gıtsın zaten bu kafayla gıderse o adam evlenemez....

Nekadar guzel.yazmissiniz gercekten siz yasamissiniz herseyi.inanin bende suan neyapacagimi bilmez durumdayim tabi yapacak birsey.kalmadi artikta sadece kandirilmisim ve onunla yasadiklarim icin.pismanlik duyuyorum benimkisi baska sehirde yasamayi bile dusunmuyor memleketinde kalacakmis ben inaniyorum baska bir swhirde olsak cok daha iyi olurduk.amaartik hersey bos ana baba diyor baska bisey demiyor beni ve ailemi dusman olarak goruyor

daha evlenmeden sorunlar .. :19:
ayrılık en güzeli .. :51:
ne diyekendinizi üzüyorsunuz ki .. :ssz:

daha evlenmeden sorunlar .. :19:
ayrılık en güzeli .. :51:
ne diyekendinizi üzüyorsunuz ki .. :ssz:

Inanin uzulmememk elde degil bir ay sonra dugununuz olacak oladar hayaller hersey biranda yok oluyor herseyim dedgin insan hicbirseyin olmuyor ve baska biriyle hayat surmesi dusunceside siziolduruyor

Inanin uzulmememk elde degil bir ay sonra dugununuz olacak oladar hayaller hersey biranda yok oluyor herseyim dedgin insan hicbirseyin olmuyor ve baska biriyle hayat surmesi dusunceside siziolduruyor

inan zamanla alısıyorsun üzülme .. oluruna bırak .. :ssz:

Ailesiyle senin aranda denge kuramamış bir de artık bitti demiş ne kadar üzülsen de yapacak bir şey kalmamış. Şimdi senden vazgeçtiği için üzülüyorsun ama ailesiyle aranda sıkıntılar başlayınca keşke vazgeç seymişim zamanında diyebilirsin. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.

Nekadar guzel.yazmissiniz gercekten siz yasamissiniz herseyi.inanin bende suan neyapacagimi bilmez durumdayim tabi yapacak birsey.kalmadi artikta sadece kandirilmisim ve onunla yasadiklarim icin.pismanlik duyuyorum benimkisi baska sehirde yasamayi bile dusunmuyor memleketinde kalacakmis ben inaniyorum baska bir swhirde olsak cok daha iyi olurduk.amaartik hersey bos ana baba diyor baska bisey demiyor beni ve ailemi dusman olarak goruyor

sakın arkadasım sakın bu adamla evlılık düsünme ...
tüm samımıyetimle söylüyorum hayatın zindan olur...
zaten aılesı ıstemeyınce sana yapmadıkları ezıyet kalmaz.
en kötusüde böyle zamanlarda senı anlayıp hak verecek bır ınsan olmaz yanında...
o senı sahıplenmeyınce dahada üstüne geliceklerdir....
en önemlisi zaten o evlılıgın sonu ayrılık olurdu canım....
bırak sana gercekten kıymet verecek bırı çıkacaktır zaten karsına...
ozaman allaha şükredeceksın ıyıkı de onunla olmamış dıye...
hala annesının eteğinin altından çıkamayan adamdan sana hayır gelmez...
rabbım senınle olsun....

Back
X