Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlim sirf ailesi istemiyor diye sevgimizden vazgeciyor ya ben bunu niye kabulleniyorum
Canın acıyor biliyorum ama bu karakterde biri ile evlensen hayatın boyunca ezilmeye mahkum olursun çünkü evliliğide hayatıda sana zehir ederler. Sakin ol, hiç bir şeklde iletişime geçme sular durulsun seni gerçekten seviyorsa iletişime geçecektir.
Nisanlim sirf ailesi istemiyor diye sevgimizden vazgeciyor ya ben bunu niye kabulleniyorum
Arada sevgi yokmuş demek ki..
Sakin olamadim buzamana kadar hep aramayacagim dedim yeter dedim engel olamadim kendime aradiginda kendi ofkesini kusuyordu ben hep susuyordum sonra hic birsey olmamis gibi tekrar konusuyorduk bir ara aslim bitanem.yine diyordu akli bir gelip bir gidiyor birseylerden etkileniyor surekli ve bugun aradigimda artiK arama beni dedi biz konusmaya devam ettikce bu yara kapanmayacak dedi.kapatti
Peki ailesi sizi neden istemiyor ?
Cok sig olmus boyle.
Bir insanin nisandan aile istegiyle donmesi icin birseyler olmus olmasi lazim. Ailesinin keyfine nisan atmamistir herhalde? Demek ki o raddeye gelecek kadar birseyler yasanmis diye tahmin ediyorum. Bilmeden adami suclamiyamiyorum. Demek ki birseylerden olmayacagini dusunmusler. Hayirlisi olsun diyim.