• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler için ayrılık kolay mı

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Eski erkek arkadaşımla ayrıldık 1 hafta olacak. Ortak karar gibiydi aslında anlaşamadığımız noktalar vardı, ama o bitirdi. Ben de üzülüyorum böyle olması gerek dedi ama sonra bana ayrılırken ben bitirdim artık istemiyorum dedi. Yani erkekler herşeyi bir anda silip normal hayatına devam edebiliyor mu? Hiçbir şey yaşanmamış gibi... Çünkü uzun süreden gelen bir soğuma durumu yoktu. Bir anda oldu her şey.. Gerçekten hiç mi üzülmüyordur?

Üzülüyorsa eğer ,çaktırmıyordur sadece.
Erkek olarak genellememek lazım.
Eski sevgililerimden ayrılınca huzur buluyor ve cidden çok neşeli oluyordum.Sevmiyorum artık çünkü.Neyin üzüntüsünü yaşayacağım ki.
Anlaşamadığım insanla beraber olma fikri nefret ,kendime hakaret.
Bunu özümsediğim için umurumda bile olmuyordu.

Üzülüyodur ama anlaşamadıgınız konular varmıs.senınle olsada bunlrın düzelmıcegnı bıldıgı ıcın uzak duruyodur

Üzülüyorsa eğer ,çaktırmıyordur sadece.
Erkek olarak genellememek lazım.
Eski sevgililerimden ayrılınca huzur buluyor ve cidden çok neşeli oluyordum.Sevmiyorum artık çünkü.Neyin üzüntüsünü yaşayacağım ki.
Anlaşamadığım insanla beraber olma fikri nefret ,kendime hakaret.
Bunu özümsediğim için umurumda bile olmuyordu.
Anlaşamadıgımız derken kavga değil yani ileriye yönelik bazı konularda sorun çıkabşleceğini düşünsük yoksa ilişki kötü gitmiyordu

Anlaşamadıgımız derken kavga değil yani ileriye yönelik bazı konularda sorun çıkabşleceğini düşünsük yoksa ilişki kötü gitmiyordu
Olsun aynı şey.En azından boşuna zamanınızı harcamamış olacaksınız,en güzeli de bu.
İleride yaşadığımız en büyük pişmanlıklar olmayacağını bile bile uzattığımız ilişkilerimiz değil mi ?

Olsun aynı şey.En azından boşuna zamanınızı harcamamış olacaksınız,en güzeli de bu.
İleride yaşadığımız en büyük pişmanlıklar olmayacağını bile bile uzattığımız ilişkilerimiz değil mi ?
Ama işte sevgim hiç azalmamıştı o yüzden çok üzgünüm

Eski erkek arkadaşımla ayrıldık 1 hafta olacak. Ortak karar gibiydi aslında anlaşamadığımız noktalar vardı, ama o bitirdi. Ben de üzülüyorum böyle olması gerek dedi ama sonra bana ayrılırken ben bitirdim artık istemiyorum dedi. Yani erkekler herşeyi bir anda silip normal hayatına devam edebiliyor mu? Hiçbir şey yaşanmamış gibi... Çünkü uzun süreden gelen bir soğuma durumu yoktu. Bir anda oldu her şey.. Gerçekten hiç mi üzülmüyordur?
yeni birini bulmustur ya da zaten vardi iyice emin olmustur

evet herşeyi bir anda silip atabiliyorlar

Üzülüyordur
Ama nasıl belli etsin

Senin yapamadığını o yapmış. Sen de sırf parası için istiyorsun ya adamı neyse.
Ne diyorsun sen ya? Kafayı mı yedin? Sen ne biliyosun ki böyle seyler yazabiliyorsun terbiyesiz. Mesleğini bile bilmiyorsun parası için istiyormuşum! Allah ıslah etsin gelmiş neler yazıyor kendi hayatın çok sorunlu herhalde durup dururken insanları sinirlendirmeye çalışıyorsun Allaha havale ediyorum seni kibledim de

Bu ilişkide sana ne kadar çok değer verdiği ve sevgisinin büyüklüğüyle alakalı diye düşünüyorum. Seni çok sevdiyse elbette üzülüyordur. Ama erkekler içinde yaşar çoğu şeyi. Biz kadınlar gibi anlatmazlar kimseye.. Ben üzüldüğünü düşünüyorum, bir adım atsan barışırsınız. Fakat yürümüyorsa olmayacak bir şeyse bitmesi daha hayırlıdır tabi ki..

Kadınlarda ayrılık aşamaları:Kabullenememe,sorgulama,eski sevgiliye ağıt,mesaj çekmek,beddua,içip sarhoş olmak,kendine bakmaya başlamak,saç boyatmak,daha da güzelleşmek,gönlü başka bi yiğide kaptırmak,eski sevgiliyi tamamen unutmak.
Erkekte ayrılık aşamaları:Özgür hissetmek,arkadaşlarla özgürce gezip tozmak,yeni yeni kızlarla tanışmak,o kızlarla tanıştıkça eski sevgilinin kıymetini anlamak,eski svgiliiye mesaj çekmek,karşılık bulamamak,pişmanlık,depresyon

Kadınlarda ayrılık aşamaları:Kabullenememe,sorgulama,eski sevgiliye ağıt,mesaj çekmek,beddua,içip sarhoş olmak,kendine bakmaya başlamak,saç boyatmak,daha da güzelleşmek,gönlü başka bi yiğide kaptırmak,eski sevgiliyi tamamen unutmak.
Erkekte ayrılık aşamaları:Özgür hissetmek,arkadaşlarla özgürce gezip tozmak,yeni yeni kızlarla tanışmak,o kızlarla tanıştıkça eski sevgilinin kıymetini anlamak,eski svgiliiye mesaj çekmek,karşılık bulamamak,pişmanlık,depresyon
Bu erkeklerin pişmanlık süreci nedir peki:D

Back
X