• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler için ayrılık kolay mı

genelleme yapmayı doğry bulmuyorum.

kolay unuttuklarını da sanmıyprum; avutuyo kendini. kendini inandırmaya çalışıyo. bi süre sonra dank eder merak etme..
üzülme de. herşeyin sebebi vardır. sabret. demekki daha iyisi olacak diye olmuyo şimdi

Eski erkek arkadaşımla ayrıldık 1 hafta olacak. Ortak karar gibiydi aslında anlaşamadığımız noktalar vardı, ama o bitirdi. Ben de üzülüyorum böyle olması gerek dedi ama sonra bana ayrılırken ben bitirdim artık istemiyorum dedi. Yani erkekler herşeyi bir anda silip normal hayatına devam edebiliyor mu? Hiçbir şey yaşanmamış gibi... Çünkü uzun süreden gelen bir soğuma durumu yoktu. Bir anda oldu her şey.. Gerçekten hiç mi üzülmüyordur?
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ama emin ol üzülüyordur ama çok sürmez sonuçta büyü bir sebep Yok ortada

Eski erkek arkadaşımla ayrıldık 1 hafta olacak. Ortak karar gibiydi aslında anlaşamadığımız noktalar vardı, ama o bitirdi. Ben de üzülüyorum böyle olması gerek dedi ama sonra bana ayrılırken ben bitirdim artık istemiyorum dedi. Yani erkekler herşeyi bir anda silip normal hayatına devam edebiliyor mu? Hiçbir şey yaşanmamış gibi... Çünkü uzun süreden gelen bir soğuma durumu yoktu. Bir anda oldu her şey.. Gerçekten hiç mi üzülmüyordur?
Erkekler uzuldugunu kadinlar kadar belli etmiyor o yuzden bu anda silmis herseyi gibi oluyor..

Duygularıyla daha az hareket ediyolar
Sende mantığınla hareket etsen sende daha az üzülürsün
Olumsuz yönleri düşünürsen, olabilecek güzel şeyleri düşünürsen, sana kattığı şeyleri düşünürsen, güzel bi geleceğin olacağını vs düşünürsen sende az üzülürsün

genelleme yapmayı doğry bulmuyorum.

kolay unuttuklarını da sanmıyprum; avutuyo kendini. kendini inandırmaya çalışıyo. bi süre sonra dank eder merak etme..
üzülme de. herşeyin sebebi vardır. sabret. demekki daha iyisi olacak diye olmuyo şimdi
haklısınız hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden

• Beğen
Reactions: KV_
Duygularıyla daha az hareket ediyolar
Sende mantığınla hareket etsen sende daha az üzülürsün
Olumsuz yönleri düşünürsen, olabilecek güzel şeyleri düşünürsen, sana kattığı şeyleri düşünürsen, güzel bi geleceğin olacağını vs düşünürsen sende az üzülürsün
Düşünüyorum ama işte sonra yine bir daha göremeyeceğim falan aklıma geliyor :(
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ama emin ol üzülüyordur ama çok sürmez sonuçta büyü bir sebep Yok ortada
ne çok sürmez anlamadım

Olsun aynı şey.En azından boşuna zamanınızı harcamamış olacaksınız,en güzeli de bu.
İleride yaşadığımız en büyük pişmanlıklar olmayacağını bile bile uzattığımız ilişkilerimiz değil mi ?
Bu mantaliteye sahip olmanız çok vakit aldı mi yoksa yapınız mi böyleydi? Cidden ozendim size :)

Bu mantaliteye sahip olmanız çok vakit aldı mi yoksa yapınız mi böyleydi? Cidden ozendim size :)
Hayatta çok küçük yaşta öğrendiğim şey,sevilmediğimi anladığım zaman anında topuklamak,sevmediğimi hissettiğimde de en kısa zamanda bitirmek.Yemek de olur,ilişki de olur,ders de olur.Her şeye uygulamaya özen gösterdim.
Benden bir tane var dünyada,benim sağlığım ve iyiliğim de her şeyden ve herkesten daha önemli.
23 yaş itibariyle de herkese ,her şeye karşı gerçekten çok güzel bir şekilde uygulayabiliyorum.O yaşa kadar tecrübelerle olgunlaştırmaya çalıştım kendimi.Eskiden acısı sürerdi,kuyruğum hep dik olurdu yine de ,çaktırmazdım sadece acımı.Şimdi acısı bile bir gün sürmez.
Gerçekten hayata bir kere geliyoruz ve bizden başka hiç kimse bizim iyiliğimizi düşenemez.

Hayatta çok küçük yaşta öğrendiğim şey,sevilmediğimi anladığım zaman anında topuklamak,sevmediğimi hissettiğimde de en kısa zamanda bitirmek.Yemek de olur,ilişki de olur,ders de olur.Her şeye uygulamaya özen gösterdim.
Benden bir tane var dünyada,benim sağlığım ve iyiliğim de her şeyden ve herkesten daha önemli.
23 yaş itibariyle de herkese ,her şeye karşı gerçekten çok güzel bir şekilde uygulayabiliyorum.O yaşa kadar tecrübelerle olgunlaştırmaya çalıştım kendimi.Eskiden acısı sürerdi,kuyruğum hep dik olurdu yine de ,çaktırmazdım sadece acımı.Şimdi acısı bile bir gün sürmez.
Gerçekten hayata bir kere geliyoruz ve bizden başka hiç kimse bizim iyiliğimizi düşenemez.
Cok haklısınız

Onlar(büyük kısmı diyim bari),

Çok seviyo görünüp

Asla ayrılmam deyip

Nefesim, ömrüm deyip

Sen kadınımsın deyip

Ayrılmak hakkında bişey dediğimizde kıyamet kopsracak kadar aşık(!)

Çok değer veren

Asla bitse bile unutamam,

Bigün kör olsam da Kokundan seni tanırım,

Senin nefesinin derinliğinden anlarım neyinin olduğunu,

Avuç içlerinin ne zaman kızaracagını bilirim,

Dünyanım neresinde olursan ol senin peşini bırakmam,

Annemden sonraki en harika kadınsın,

Senden daha vefalı kimseyi görmedim,

Yanındayken zaman sanki bana düşman,

Kardeşim dahi olsa senin karagözlerini görmesin istiyorum,

Gülüşünde bi kız çocuğu saklı,

Saçlarıma aklar düşürenim ol,

Saçlarının kokusunu bile seviyorum,

MERVE! SEVİYORUM LAZIN KIZI SEVİYORUM diyen..

Ve istedikleri zaman HAYIRLISI BUDUR BELKİ DE diyen insanlardır.

(kişiselleştirdiysem özrümü dilerim.)

Cinsıyet olarak ayırmazsak o aşkı kim yönetiyorsa en duygusuz olan da odur dıgerıne göre..Uzulmemesı beklenen durum yanı.

Bu konuyu erkekler kadinlar diye irdelemeye gerek yok cnm az seven taraf her zaman daha kolay bitirir ya da sevgisi sonra dan azalmıştır ya da bitmiştir tamamen.

Back
X