Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o adamdan bir cacık olmayacağını düşünür ve bir daha asla yüzüne bile bakmam![]()
Kızlar, bir erkek önce size sana aşığım, seni seviyorum, sonra da, sana bağlanamıyorum, tam olarak bağlanamıyorum dese, neler düşünürsünüz ? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi paylaşın lütfen.
buna kisaca gozu disarda diyolar canim aklinda baskalarida vardir.hemen kac
aç gözlü denir bence... hem karnım doysun hem pastam dursun...
ısrar etse ne olacak ki, kabul etsen gözü yine dışarda, yine bağlanamayacak..
kendine yaptığın en büyük kötülük olur bence... KİMSE BU KADAR DEĞERSİZ DEĞİLDİR....
Aşıksa eğer bağlanamıyorum demesi gibi birşey söz konusu olamaz.
Aşık olan adam bana bağlılık gösterir, göstermesi lazım. Bağlılık yoksa aşkta yoktur, e haliylede görüşmemizin bir mantığı olmaz o zaman.
Seviyorum ama tam bağlanamıyorum demekle size sadık kalamayacağını da belli etmiş.
Bile bile devam ederseniz, üzülebilirsiniz.
İstediği kadar ısrar etsin, görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz.
Ben aşkın zamanla olacağına inananlardan değilim, evet zaman geçtikçe paylaşımlar artar daha iyi tanırsın birbirini ve ilişki daha güzel olur fakat ilk günden beri bağlı olanlardanım.
Belki kötü niyetle söylememiştir bilemeyiz aslında, zamanla sevip bağlanan insanlarda var.
Fakat yine de güven verici bir söz değil.
Valla onun değil sizin ondan soğumanız lazım bu sözler karşısında.En başından anlatiyim en iyisi herşeyi, gerçi eski konumu okuyanlar bilecektir hemen onun olduğunu anlayacaktır, biz bunla en başta arkadaştık, yada arkadaş ayağına yatıyorduk diyelim, çok iyi anlaşıyorduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemeye başladı, buluşup sürekli bişeyler yaptık, en zor zamanlarında çok destek oldum ben ona, seninle yüzüm güldü, neşen bana bulaştı, hayata döndüm yeniden demeye başladı son zamanlarda, beni kıskanıyordu, sonra bişeyler olmaya başladı aramızda, önce arkadaşımsın, şu an öyle görüyorum seni dedi, aşkına karşılık vermedim, seni seviyorum yada seni sevmiyorum demedim dedi, sana çok değer veriyorum falan dedi, biz seninle arkadaşken sevgili gibiydik, sevgiliydik farkındaysan dedi, işin içine aşk itirafları girince ortam bozuluyor, sevmiyorum böyle seni seviyorumlu falan lafları, biz yine aynı kalalım seninle, eskisi gibi olalım dedi, bende, bana karşı en ufak bişey bile hissetmeyen, beni sevmeyen adamla nasıl sevgili gibi olurum, olamam, yapamam dedim, sevmediğimi, hissetmediğimi nerden biliyorsun, benim adıma karar vermesene dedi, bende dengesizsin dedim, değilim, bu tavırlarınla beni kendinden soğutuyorsun dedi.