Erkekler kadar dengesizini ve nankörünü görmedim!

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar, bir erkek önce size sana aşığım, seni seviyorum, sonra da, sana bağlanamıyorum, tam olarak bağlanamıyorum dese, neler düşünürsünüz ? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi paylaşın lütfen.

o adamdan bir cacık olmayacağını düşünür ve bir daha asla yüzüne bile bakmam:ssz:

Kızlar, bir erkek önce size sana aşığım, seni seviyorum, sonra da, sana bağlanamıyorum, tam olarak bağlanamıyorum dese, neler düşünürsünüz ? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi paylaşın lütfen.

buna kisaca gozu disarda diyolar canim aklinda baskalarida vardir.hemen kac

aç gözlü denir bence... hem karnım doysun hem pastam dursun...
ısrar etse ne olacak ki, kabul etsen gözü yine dışarda, yine bağlanamayacak..
kendine yaptığın en büyük kötülük olur bence... KİMSE BU KADAR DEĞERSİZ DEĞİLDİR....

buna kisaca gozu disarda diyolar canim aklinda baskalarida vardir.hemen kac

Çok dengesiz davranıyor, bi dediği bi dediğini tutmuyor, aramıyorum, mesaj atmıyorum, soğuk davranıyorum, niye böyle oldun birden bire, niye bana soğuk davranıyorsun diye sorgulamaya başlıyor hemen.:50:

aç gözlü denir bence... hem karnım doysun hem pastam dursun...
ısrar etse ne olacak ki, kabul etsen gözü yine dışarda, yine bağlanamayacak..
kendine yaptığın en büyük kötülük olur bence... KİMSE BU KADAR DEĞERSİZ DEĞİLDİR....

Zaman lazımmış bana bağlanabilmesi için, zamana ihtiyacım var dedi.:26:

Aşıksa eğer bağlanamıyorum demesi gibi birşey söz konusu olamaz.
Aşık olan adam bana bağlılık gösterir, göstermesi lazım. Bağlılık yoksa aşkta yoktur, e haliylede görüşmemizin bir mantığı olmaz o zaman.

Seviyorum ama tam bağlanamıyorum demekle size sadık kalamayacağını da belli etmiş.
Bile bile devam ederseniz, üzülebilirsiniz.
İstediği kadar ısrar etsin, görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz.

Ben aşkın zamanla olacağına inananlardan değilim, evet zaman geçtikçe paylaşımlar artar daha iyi tanırsın birbirini ve ilişki daha güzel olur fakat ilk günden beri bağlı olanlardanım.
Belki kötü niyetle söylememiştir bilemeyiz aslında, zamanla sevip bağlanan insanlarda var.
Fakat yine de güven verici bir söz değil.

Aşıksa eğer bağlanamıyorum demesi gibi birşey söz konusu olamaz.
Aşık olan adam bana bağlılık gösterir, göstermesi lazım. Bağlılık yoksa aşkta yoktur, e haliylede görüşmemizin bir mantığı olmaz o zaman.

Seviyorum ama tam bağlanamıyorum demekle size sadık kalamayacağını da belli etmiş.
Bile bile devam ederseniz, üzülebilirsiniz.
İstediği kadar ısrar etsin, görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz.

En başından anlatiyim en iyisi herşeyi, gerçi eski konumu okuyanlar bilecektir hemen onun olduğunu anlayacaktır, biz bunla en başta arkadaştık, yada arkadaş ayağına yatıyorduk diyelim, çok iyi anlaşıyorduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemeye başladı, buluşup sürekli bişeyler yaptık, en zor zamanlarında çok destek oldum ben ona, seninle yüzüm güldü, neşen bana bulaştı, hayata döndüm yeniden demeye başladı son zamanlarda, beni kıskanıyordu, sonra bişeyler olmaya başladı aramızda, önce arkadaşımsın, şu an öyle görüyorum seni dedi, aşkına karşılık vermedim, seni seviyorum yada seni sevmiyorum demedim dedi, sana çok değer veriyorum falan dedi, biz seninle arkadaşken sevgili gibiydik, sevgiliydik farkındaysan dedi, işin içine aşk itirafları girince ortam bozuluyor, sevmiyorum böyle seni seviyorumlu falan lafları, biz yine aynı kalalım seninle, eskisi gibi olalım dedi, bende, bana karşı en ufak bişey bile hissetmeyen, beni sevmeyen adamla nasıl sevgili gibi olurum, olamam, yapamam dedim, sevmediğimi, hissetmediğimi nerden biliyorsun, benim adıma karar vermesene dedi, bende dengesizsin dedim, değilim, bu tavırlarınla beni kendinden soğutuyorsun dedi.

Ben aşkın zamanla olacağına inananlardan değilim, evet zaman geçtikçe paylaşımlar artar daha iyi tanırsın birbirini ve ilişki daha güzel olur fakat ilk günden beri bağlı olanlardanım.
Belki kötü niyetle söylememiştir bilemeyiz aslında, zamanla sevip bağlanan insanlarda var.
Fakat yine de güven verici bir söz değil.

Buna benzer bişeyler söylemişti oda, zamana bırakalım lütfen, çok fazla düşünüyorsun, bu kadar çok fazla düşünme, herşey olacağına varır, akışına bırakalım herşeyi dedi.

valla canım bu tipler aşırı derecede yorar..her gün hatta bırak her günü aynı gün içinde herhangi bir saatte bile farklı şeyle söyleyebilirler.. bir arkadaş kalırsınız bir sevgili olursunuz..iyice sinirlerin gerilir en sonunda da hem ondan hem de kendinden nefret etmenle sonuçlanır..tam bir dengesiz bu adam.. kazandıracağı bişi yok sana..hem çevrene bir bak..etraf dengesiz adam kaynıtor artık günümüzde...yani bir farkı yok diğer erkeklerden..boşuna derdini çekme bu tipin..

eski sevgilim gibi aynı seni seviyorum ama benim yapım bu bağlanamıyorum zaman ver bana ,senden çok hoşlanıyorum sen muhteşem bir hatunsun vs vs vs der biri iş atınca peşinden koşardı hemen .bende bırakmak zorunda kaldım çokda sevmiştim maalesef .ya arkadaşım bak bu tiplere hiç yüz verme bunlar şımarık erkek tipleri hala olgunlaşmamış insanlar böyle bide kızlar tarafınfan beğenilen bir tipse tamam işte şımarır durur sinir sistemini bozar dengeni altüst eder kendini bilmez .ne istedğini bilmez insanı yorar ,üzer ama her nedense hep bu tip erkekler sevilir artık ulaşılmaz olarak gördüğümüz için mi şeytan tüyü olduğu için mi bende çözemedim valla .sen vazgçeçmek istemiyorsun sanırım o zaman dua et düzelsin diye inşş düzelir ne diyeyim .

En başından anlatiyim en iyisi herşeyi, gerçi eski konumu okuyanlar bilecektir hemen onun olduğunu anlayacaktır, biz bunla en başta arkadaştık, yada arkadaş ayağına yatıyorduk diyelim, çok iyi anlaşıyorduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemeye başladı, buluşup sürekli bişeyler yaptık, en zor zamanlarında çok destek oldum ben ona, seninle yüzüm güldü, neşen bana bulaştı, hayata döndüm yeniden demeye başladı son zamanlarda, beni kıskanıyordu, sonra bişeyler olmaya başladı aramızda, önce arkadaşımsın, şu an öyle görüyorum seni dedi, aşkına karşılık vermedim, seni seviyorum yada seni sevmiyorum demedim dedi, sana çok değer veriyorum falan dedi, biz seninle arkadaşken sevgili gibiydik, sevgiliydik farkındaysan dedi, işin içine aşk itirafları girince ortam bozuluyor, sevmiyorum böyle seni seviyorumlu falan lafları, biz yine aynı kalalım seninle, eskisi gibi olalım dedi, bende, bana karşı en ufak bişey bile hissetmeyen, beni sevmeyen adamla nasıl sevgili gibi olurum, olamam, yapamam dedim, sevmediğimi, hissetmediğimi nerden biliyorsun, benim adıma karar vermesene dedi, bende dengesizsin dedim, değilim, bu tavırlarınla beni kendinden soğutuyorsun dedi.
Valla onun değil sizin ondan soğumanız lazım bu sözler karşısında.
Aşk itiraflı ortamlardan, seni seviyorumlardan hoşlanmıyormuşta, iyi artık daha neler..
Karşısındaki kadından ciddi ciddi hoşlanan bir adam ona olan sevgisini, aşkını dile getirmekten çekinmez.
Benim anladığım şu; sizin ilginiz, destek oluşunuz.. vs. bu kişinin hoşuna gidiyor.
Sizden kopmak istemiyor çünkü ona olan ilginizi kaybetmek istemiyor ama size karşı yoğun şeyler hissetmediği içinde sevgili olmak istemiyor.
Söyledikleri faso fiso bence, tamamen egosal bir durum söz konusu.

Back
X