Erkekler nasıl düzenli olur ???

ay assın ortalığa saçmasında.ya eşimin mantığı zaten kirlenecek.akşam yine giyecem ner gereği var ..

asmasını iste dene bakalım. asacak mı...ayakkabıyla eve girilirmi ya.. dışarıda wcye girersin o ayakkabılarla... ne işi var evde ıyy...

asmasını iste dene bakalım. asacak mı...ayakkabıyla eve girilirmi ya.. dışarıda wcye girersin o ayakkabılarla... ne işi var evde ıyy...

denemedim mi sence.dolaptan ceketini alıyor.apıyı kapat diyorum her seferinde kapatmıyor.geçenlerde not yapıştırdım lütfen kapıyı kapatınız diye.iki defa uydu sonra yine aynı..elma yemiş öylece bırakmış gitmiş bende elmanın üzerine beni çöpe at yazdım:1::1:almış atmış ama her şeyi yazamam ya:50:

aslında şimdi aklıma geldi ayakkabıyla girme desemde laftan anlamaz.en iyisi aykkabıyla girince çocuğa mikrop taşıyorsun falan deyim belki korkar:)):1:

bunların ortası yok galiba benimkide aşırı titiz ben temizlik yaptıktan sonra elinde ıslak mendil heryeri kontrol ediyo açık bulcak da söylencek beyfendi...2 si de zor durum, işe başlayınca da olduğu kadar elinden geldiği kadar sonuçta ufacık bebeğin var evine gelen de habersiz gelmesin öyle alıştır en azından hazırlıklı olur ufak tefek toparlanmış olursun ,

bunların ortası yok galiba benimkide aşırı titiz ben temizlik yaptıktan sonra elinde ıslak mendil heryeri kontrol ediyo açık bulcak da söylencek beyfendi...2 si de zor durum, işe başlayınca da olduğu kadar elinden geldiği kadar sonuçta ufacık bebeğin var evine gelen de habersiz gelmesin öyle alıştır en azından hazırlıklı olur ufak tefek toparlanmış olursun ,

keşke benimkide böyle titiz ols a ne iyi olurdu...

birazda vicdan meselesi bu. eşim benim yorulduğumu görüyor. bazen kolum kalmıyor. ne yemek ne başka bişiy gözüm görmüyor. dışardan söylüyorum ozmn yemeği. nazlıda yapım var. rahatsızlanıyorum. bunları eşim görüyor. başta ben yapamam, ben edemem, bu erkek işi değil diyordu.. şimdi erkek yada bayan işi yok. eşim halimi gördü birşey demiyor. ben montajda yaparım. eşim bulaşıklarıda kaldırabilir. sonradan oturdu evimiz...

ama benim yorulduğumu eşim gördü... vicdanlıymış:nazar:...

birazda vicdan meselesi bu. eşim benim yorulduğumu görüyor. bazen kolum kalmıyor. ne yemek ne başka bişiy gözüm görmüyor. dışardan söylüyorum ozmn yemeği. nazlıda yapım var. rahatsızlanıyorum. bunları eşim görüyor. başta ben yapamam, ben edemem, bu erkek işi değil diyordu.. şimdi erkek yada bayan işi yok. eşim halimi gördü birşey demiyor. ben montajda yaparım. eşim bulaşıklarıda kaldırabilir. sonradan oturdu evimiz...

ama benim yorulduğumu eşim gördü... vicdanlıymış:nazar:...

yemek konusunda o da öyle.ama bişey deyimmi hep ben yaptım adamı bu kadar rahata alıştırmayacaktımm

keşke benimkide böyle titiz ols a ne iyi olurdu...

yok yok o kadrıda çok sinir bozucu, eşimde normalde hiçbbir işe elini sürmeez geçen gün pantolonumdan baya zayıflamış olduğu mu farketti kıyamadı sanırım o gün elektrik süğpürgesine tutucaktım evi baktım aldı süpürgeyi bi güzel ttuuttu, bende mutfakla ilgileniyorum arkasından makinadaki çamaşırrları astı , hiç tepki vermedim sonrasında normal bişiymiş gibi ufacık bi teşekkür ettim demekki yavaş yavaş eğitebiliniyor herkes aynı değil tabi ki ama sen çalışmaya başladığın da halinden anlarda biraz dikkat eder belki

millet sezeryandan sonra ay uy yapamamda edememde diye naz yapıyor.ben her işe yeterim dedim.sanki madalya takacaklar..

aslında şimdi aklıma geldi ayakkabıyla girme desemde laftan anlamaz.en iyisi aykkabıyla girince çocuğa mikrop taşıyorsun falan deyim belki korkar:)):1:

o mikrop işini kullan... ayakkabı olayını kesinlikle kabul etme. gerçek yani bebişin hasta olmasın... en iyisi çocuğuna toplama eğitimi verirken, eşine de ver.

yok yok o kadrıda çok sinir bozucu, eşimde normalde hiçbbir işe elini sürmeez geçen gün pantolonumdan baya zayıflamış olduğu mu farketti kıyamadı sanırım o gün elektrik süğpürgesine tutucaktım evi baktım aldı süpürgeyi bi güzel ttuuttu, bende mutfakla ilgileniyorum arkasından makinadaki çamaşırrları astı , hiç tepki vermedim sonrasında normal bişiymiş gibi ufacık bi teşekkür ettim demekki yavaş yavaş eğitebiliniyor herkes aynı değil tabi ki ama sen çalışmaya başladığın da halinden anlarda biraz dikkat eder belki

umarım dediğiğn gibi olur..bi ara tvde en sevmediğiniz ev işi nedir diye soruyorladı bende mutfak dedim.yaa öyleyse ben yaparım bundan sonra dedi.bi hafta tek sürdü.....

yemek konusunda o da öyle.ama bişey deyimmi hep ben yaptım adamı bu kadar rahata alıştırmayacaktımm

evet.. birşeyler yapmasını iste... aşkım şu tabağı alırmısın vs. diye. yada şunu kaldırırmısın. bana yardım edermisin gibilerinden... sürekli yardım talep et... mükemmel olmaya çalışma. azıcık eksik kalsın boşver...

evet.. birşeyler yapmasını iste... aşkım şu tabağı alırmısın vs. diye. yada şunu kaldırırmısın. bana yardım edermisin gibilerinden... sürekli yardım talep et... mükemmel olmaya çalışma. azıcık eksik kalsın boşver...

şu mükemmelliyetçilikten geliyor herşey başımıza.birazdan eve gelecek.bi kaç şey isteyecem bakalım yapacak mı ?

dermetuşka :37:
senı çokkk iyi anlıyorum
dogumdan sonra işe başlayacagım zaman bende nasıl yaparım ederım diye
çoookk korkuyodum
ama bılıyosun bız kaharamanız ya herşeye koşouyoruz
sabah işe gitmeden bıraz erken uyanıp
evi topladıgımı bilirim...
şimdiye gelecek olursam
yine büyük yük bende
ama evi toplamasını ıstosam
azcık yağ yapar kendımı acındırırım:17: :84:
nöbetten çıkınca ev miss :16:
dagınık olmasına gelirsek
ne yapsamda etkisi en fazla 1 hafta sürüyor:113:

dermetuşka :37:
senı çokkk iyi anlıyorum
dogumdan sonra işe başlayacagım zaman bende nasıl yaparım ederım diye
çoookk korkuyodum
ama bılıyosun bız kaharamanız ya herşeye koşouyoruz
sabah işe gitmeden bıraz erken uyanıp
evi topladıgımı bilirim...
şimdiye gelecek olursam
yine büyük yük bende
ama evi toplamasını ıstosam
azcık yağ yapar kendımı acındırırım:17: :84:
nöbetten çıkınca ev miss :16:
dagınık olmasına gelirsek
ne yapsamda etkisi en fazla 1 hafta sürüyor:113:

ben çok şey istemiyorum sadece dağıtmasın yeter.yapmasından geçtim bnm yaptıklarımı dağıtmasın yeter bana...bu arada nasıl yaptryn kız.:1:

siz haftada kaç defa temizlik yapıyorsunuz bnm evim hiç düzenli kalmıyor.hep dağınık..tek başıma düzeltmekten cnm çıkıyor..yardım lütfen.

Back
X