Erkekler nasıl düzenli olur ???

valla sabahında temızlık yapsam akşama kadar efe
akşamda babası tamamlıyor dağıtmayı
aslında kayınvalıdenın yakın olup çatkapı yapması senı üzen
sıkıntıya sokan
yoksam ben bunu çok takmıyorum
dagınıklığı çok sevmem tabı ama dagınık oluncada
çok umursamıyorum sabahına tekrar topluyorum
napalım hep aynı kısır döngü
allahtan senın gıbı cok gelen gıdenım yok:32:

canım sadece kv değilki bnm ailemde çat kapı gelebiliyor.arkadaşlarım var..sorun birilerinin gelmesi değil.evimin derli toplu kalamaması.benim üzüldüğüm herkesten çok uğraşıyorum ama bi sonuç alamıyorum..

valla sabahında temızlık yapsam akşama kadar efe
akşamda babası tamamlıyor dağıtmayı
aslında kayınvalıdenın yakın olup çatkapı yapması senı üzen
sıkıntıya sokan
yoksam ben bunu çok takmıyorum
dagınıklığı çok sevmem tabı ama dagınık oluncada
çok umursamıyorum sabahına tekrar topluyorum
napalım hep aynı kısır döngü
allahtan senın gıbı cok gelen gıdenım yok:32:

aslında esas nokta da o her dk evimdeler...

Kızlar 4 yıllık bi evliliğim var.ilk yıllarda temizlikten anlamayan pasaklının tekiydim.sonradan herşey rayına oturdu.eşim başlarda çok şikayet ederdi bu durumdan evle evlilikle alakn yok diye..dediğim gibi zamanla oturdu herşey yemek.temizlik.pasta,börek..öğrendim anlayacağınız ama şimdi ben eşimden yana dertliyim.çok düzensiz 3,5 aylık bi oğlum var.bi yandan uykusuz kalıyorum bi yandan ev işiyle yemekle uğraşıyorum.eşim benim ne kadar yorulduğumu sıkıldığımı görmüyor.dile getirdiğim zamanda dırdırcı oluyor.ama çooook dağınınk defalarca pijamalarını katlayıp yerine koy dememe rağmen her seferinde bi köşeye atıyor.heran misafir gelecek diye evi dağınık bırakamıyorum..bir ay sönra iznim bitecek ve işe başlayacam..o zaman nasıl yetiştirecem bilmiyorum..yardım edin lütfen aşkımı nasıl düzenli hale getiririm.....:50::50:eşlerinden yardım alanlar eşlerine yaptırabilenler nasıl yaptırıyorsunuz?

canım ya moralini bozmak istemem ama o biraz zor ben diyim sana:)
benim kocamda pis diildir asla ama bazı şeylere dikat etmez örnek
gardolabın kapağını ASLA kapatmaz
duştan çıktıktan sonra ortalıgın suyunu her zaman çektirmez paspasla
orta sehbada ne yediyse kaldırmaz kaldırsada silmez kırıntılar hep kalır
diyelimki evde yokum yataktan çıktı asla yatak toplamaz
pijamalar hep komodinin üstünde
arada bi bulaşık yıkar ama ocağın üstündekilerle masanın üstündeki hiçbişeyi yıkamaz ama napim değişmiyo sürekli sürekli sölüorum ama bıktırmakta istemiorum:)
yapabilen biri varsa yada sen yapmayı öğrenirsen nolur biri banada sölesin dır dır etmeden nasıl yapılır? bilemiorum

canım ya moralini bozmak istemem ama o biraz zor ben diyim sana:)
benim kocamda pis diildir asla ama bazı şeylere dikat etmez örnek
gardolabın kapağını ASLA kapatmaz
duştan çıktıktan sonra ortalıgın suyunu her zaman çektirmez paspasla
orta sehbada ne yediyse kaldırmaz kaldırsada silmez kırıntılar hep kalır
diyelimki evde yokum yataktan çıktı asla yatak toplamaz
pijamalar hep komodinin üstünde
arada bi bulaşık yıkar ama ocağın üstündekilerle masanın üstündeki hiçbişeyi yıkamaz ama napim değişmiyo sürekli sürekli sölüorum ama bıktırmakta istemiorum:)
yapabilen biri varsa yada sen yapmayı öğrenirsen nolur biri banada sölesin dır dır etmeden nasıl yapılır? bilemiorum

canım bu anlattıklarının hepsini eşimde yapıyorr:50::50::50::50::50:

benim eşimdeaynı her akşam o çorabı alır top şeklinde fırlatır gecelik desen sabah odada cıkarılır koltuga atılır..dicen cnm sürekli basını ütülüceksin baska caresi yok :( eşim en sevdiğim çeyiz sandığının üzerine çorab çıkarırdı ve sandığın üzerine çıkarma diyince bunu sacma bulurdu. şimdi top yapıp koltuğa fırlatıyo zamanla dürüp guzelce kenarada koyar inş...

benim eşimdeaynı her akşam o çorabı alır top şeklinde fırlatır gecelik desen sabah odada cıkarılır koltuga atılır..dicen cnm sürekli basını ütülüceksin baska caresi yok :( eşim en sevdiğim çeyiz sandığının üzerine çorab çıkarırdı ve sandığın üzerine çıkarma diyince bunu sacma bulurdu. şimdi top yapıp koltuğa fırlatıyo zamanla dürüp guzelce kenarada koyar inş...

çorap için hep aynı bahane..kir değiller tekrar giyecem..ve hiç bi zamanda aynı çorap giyinilmez...

ben anladım ki bi erkek eşine değer veriyorsa zaten herşeyi düşünür.iki gündür hastayım oğlumda hasta.eşim birşeyin ucundan tutmuyor.dün geldi işten ben temizlik yapıyorum hemen işim var diye sıvıştı.bana verdiği değeri anlıyorum.bide gece ne halde olduğumu gördüğüğ halde gömleklerimi ütüle falan dedi şakasına.ama ütülesem hayır demez.ona sinir oldum kalktım on tane gömlek ütüledim.ya insaf küçücük bebeğim var birşeyin ucundan tutmak aklına gelmez mi?şimdi ne demek istediğini anlıyorum seni seviyorum demekle sevilmiyormuşşş.kuru laf seven insan düşünür kıyamaz ama maşallah sabahtan akşama oturmasam umrunda değil..:52:en azından bebeğim olduktan sonra yada şu bi kaçgün ben hastayken azcık umursa yaa çok kırgınım çok da kızgınn.

Bu arada çook titiz bi kayınvalidem var ve hiçbir zaman mazeret kabul etmiyor...yorgundum bebek uyutmadı hastaydım dinlemez..hesap sormaz sonuçta evim yolum ayrı ama azcık laf dokundurur..

mazeret kabul etmiyorsa gelsin kendisi yapsın o zaman.küçük çocuğun var..nasıl yetiştirecen..

flört dönemimizde bi ara annem kuaföre gitti ben yemek yaptım dedi..ne yaptın dedim yeşil fasülye pilav....kayınvalidemem çok sonradan sordum yoook cnm ben yaptırmam dedi :34:

sana yaptırmam der tabiki.uyanık evet kızım oğlum bana çok yardımcı olurdu sana da olsun demez.anca ben oğlumu öylede büyüttüm kıyamadımda..halbuki yalan..

Back
X