Erkekler ne kadar sıklıkta sevdiğini söyler?

Şu an askerde kendilerii Ve en çok duyduğum söz dizisi
Telefonda konuşurken her fırsatta söyler bende tabii.
Eşim Askere gitmeden önce de her fırsatta söylerdi ,Duymak insanı mutlu ediyor .
İnsanlar birbirini sevdiğini söylemeli bence ilişkiiyi canlı tutuyor.
Küs olduğumuz zamanlarda bile not yazar aynaya yapıştırır yine söyler sevdiğini.
Unutmamak unutturmamak için herzaman söylüyormuşşş

Seni seviyorum demenin bir sıklığı olmaz ama seven insan bunu dile getirmekten çekinmez.
İlle söylemesi mi lazım? Hayır. Ben zaten kendisinde hissetmeliyim önce beni sevip sevmediğini. Davranışlarından, ilgisinden, değer vermesinden, dokunmasından..
Yine de insan istiyor tabi arada güzel sözler duymak bunu inkar edemeyiz.
Yani söylemiyor olması ya da siz seni seviyorum dediğinizde karşılık vermemesi normal değil. En azından insan kendisine söylenen bir söze karşılık verme inceliğini göstermeli.
Benim sevgilim benden daha fazla kullanır o cümleyi bana. Genelde o söyler hep, bende karşılık veririm. Bazen benim içimden gelir ben söylerim durup dururken mesela.

esim de cok sık söylemez ama yoğun bir sekilde hissettirir sevdiğini..kimi erkekler böyledir öyle kabul etmek lazım...niceler var bu iki kelime dilinde sakız olmus ama sevmeyen gercek manada..takılmamak lazım..

1 buçuk senedir beraberiz içimizden geldiği zamanlarda söyleriz hep...
Aramız kötü olduğunda genelde hiç duymam ağzından böyle bi kelime...

bnm sevgilim de sevdiğini her zmn söyler hissettirir de:) bazı insanlar içine kapanık olabiliyor bence sen de sevdiğini hissediyorsan bir sorun yok bence:) hayatında mutluluklar dilerm:)

canım erkekler pek dıle getıremeyebılır hislerini... sevildiğini hissedıyorsan cok takma....

benımkısı keyfı yerındeyken söyler genelde

Benim sevgilim gün içinde defalarca beni sevdiğini söyler. 4 yıldır bu hep böyle

Telefonla konuşuruz kapatırken söyler, buluşuruz hiç beklenmedik anda söyler, mesaj atar söyler. (Hatta az önce yine seni çok seviyorum yazdığı bir mesaj atmış )Gün içersinde defalarca duyuyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.

Bence erkeğine göre değişir bazı odunlar haftada 1 bile söylemezken , bazı türleri ise her gün:)))

benim esim o sozu cok nadir soyler.ben zorlayinca.zaten biliyorsun diyor.bende sinir oluyorum:84:.kendisi tam bir tas firin erkegi.cocuklar duymasinda haluk varya...............

bazılarında yapı meselesi nasıl başlarsa öyle gider

2007 den beri hergün birkaçkere söyleriz önce o söyler ben mırın kırın ederimmm naz yaparımm en sonunda söylerim eger söylemezssem huzursuz olur böyle biri benimm askm

günde kaç kez bilmiyorum ama her gün muhakkak söyler.. özellikle geceleri uyumadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…