Erkekler ne kadar sıklıkta sevdiğini söyler?

everyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
145
0
46
Gaziantep
Benim BİRİCİK NİŞANLIM öyle ben seni seviyorum dediğimde BENDE bile demez :5: o derece çok seviyor yani:3:
tamam onu geçtim de bari arada bir dese çok nadir ama seviyor ben bunu hissediyorum enazından:16:
sizin eşleriniz, nişanlılarınız ne kadar sıklıkta seni seviyorum diyor merak ettim. Benim ki biraz cins mi?

o kadar vahim mi durum :19: ben içimden geldiğinde ona sempati duydugum heranda söylüyorum desenize evlenince hiç duyamayacağım

bnmki devamlı söyler bana.... o konuda sorunumuz yok yani :)
mesela bizim bi huyumuz vardır her akşam teli kpatırken seni çok seviyorum deriz :17:
kavgalı olsak bile :nazar:

bnmki devamlı söyler bana.... o konuda sorunumuz yok yani :)
mesela bizim bi huyumuz vardır her akşam teli kpatırken seni çok seviyorum deriz :17:
kavgalı olsak bile :nazar:

ne güzel bunu başarmışsınız:nazar: şimdi yatıyorum diye mesaj attı kocaman seni çok seviyorum dedim tık yok :5: ömrümü yiyecek bu adam demesini istiyorum bende bunu başarmam lazım ama nasıl

ne güzel bunu başarmışsınız:nazar: şimdi yatıyorum diye mesaj attı kocaman seni çok seviyorum dedim tık yok :5: ömrümü yiyecek bu adam demesini istiyorum bende bunu başarmam lazım ama nasıl

Sevgisini hissediyorsanız; bir bakışıyla, küçük bir davranışıyla, yaptığı fedakarlıklarla hissettiriyorsa eğer, "seni seviyorum"u diliyle değil de yüreğiyle söylüyordur belki de... Böylesi daha değerli değil mi?

benim askerim de nolursa olsun her konuşmamızda seni seviyorum der kavgalı olduğumuzda ben demem içimden gelmez ama o iki eli kanda bile olsa derdi yani o kadar ama içinden gelmiyosa dememe taraftarıyım ben sonuçta özel bi kelime olmalı ama keşke yine deseydi özledim :31:

Ben öyle ağız alışkanlığı gibi zırp pırt denmesinden taraftar değilim.
O kelime benim için özel,
Özel anlarda içten gelerek aşkla söylenmeli.

Ben öyle ağız alışkanlığı gibi zırp pırt denmesinden taraftar değilim.
O kelime benim için özel,
Özel anlarda içten gelerek aşkla söylenmeli.

:46::46::46:kesinilkle..seni seviyorum sözcüğü hergün söylendiğinde anlamını yıtıryor...
biz belli aralklarla söyriz mesela ufak tartşmalarda veya içimzden geldyse mesela...bazen üst üste oldgu oluyo bazen haftada 1,bu süre değişiy yani..
askeri kamp gibi hergün söylemek yanlş geliyor banada...

Son düzenleme:
bende 2 aydır nişanlıyım.her msjın sonunda mutlaka seni seviyorum kadınım der :69:
ben şuraya gidiyorum,şunu yapacağım gibi sıradan msjların bile sonuna koyar.
aramalarda da öyle,konuşurken sık sık sevdiğimizi dile getiriyoruz,ayrı şehirlerde olduğumuz için olabilir.
yanıma geldiğinde de aynı,değişen bişey yok çok şükür :nazar: :69:

İçimizden geldiğinde söyleriz sevdiğini söylemenin tek bir yolu yok ki sadece seni seviyorum diyelim..
Ben çeşit çeşit severim aşkımı:1: :nazar:

bence bir erkek sürekli seviyorum diye söylememeli anlamını kaybetmesin o 2 kelime bence sevdiğini bir kez daha anladığı zamanlarda söylemeliki heyecan ve tutku devam etsin...

Eşime 4 yıl flört, 2 yıl evlilik sürecinde hiç "seni seviyorum" demedim. Ne bileyim bana eski zaman filmlerindeki replikler gibi gelir, zaten sevgimi bakışımla bile gösterebilirim diye de düşünüyorum. Bana söylemesi de zor geliyor. (6 yılda hiç söyleyemediğime göre epey zor gelmiş :1: ) Ama onu seviyorum, o ayrı.

Genelde o söyler, diyaloglar şu şekildedir:

Eşim: Seni seviyorum hayatım
Ben: Tamam sağol, çay koysana.
Eşim: Ya ne kadar odunsun ! İnsan bari "ben de " der.
Ben: Ya çaydanlık yanacak, çayı koy, altını kapat, sonra romantikleşirsin. :1:

O da bir gün benim odunluklarımdan pes edecek hiç söylemeyecek :1:
Bu şey gibi "sevgilim bana tek taş almıyor".Varsın tek taş almasın, seviyorum demesin ama davranışlarıyla, ilgisiyle, bir bakışı, bir sözü ile sevdiğini karşı tarafa hissettirsin, gerisi bence boş.

3 yılı aşkın bir zamandır sevgiliyiz, bu süre zarfından hiç seni seviyorum demedim ayrıca (aşkım,canım)gibi kelimeleride hiç kullanmadım ama seviyorum,o da bana seni seviyorum demedi ama o da beni sever (seviyordur heralde öyle hisssediyorum :1:)yani daha çok hareketler,davranışlar,ilgi vb. bunlardan da anlayabiliyor insan diye düşünüyorum

eşim hiç beklemediğim anda söyler bende ne oldu diye sordugumda çok sinirlenir:D niye söyledin derimm eee napayımm öyle içten söylüyorki. bir anda neden böle söylediğini merak ediyorum:):):):):)

hiç ummadığım anlarda söyler eşim :31::31::31: bu iki kelime hiç umulmadık anlarda duyulduğunda bence daha güzel :16::16:

Back
X