Erkekler ne kadar sıklıkta sevdiğini söyler?

herzaman söyler nisanlim, her gün yatmadan önce ya telden yada mesajdan seni cok seviyorum deriz birbirimize :69:
tartismis olsak bile :nazar:
nekadar dersek diyelim hic anlamini ve özelligini kaybetmedi her deyisinde hala icim bir hos oluyor :nazar::69::17:

Canım sözlere pek takılma önemli olan davranıştır.Sürekli seni seviyorum deyip arkandan iş çevireceğine bırak demesin ama sana öyle davransın ki senin için deli olduğunu hisset:))

Ben dır dır yaparken susturmak için söylüyor. En sık o zaman hatta. :52:

-İşte şunu alayım dedim ama baktım çok pahalı dedim ben bunu şuradan şu fiyata bulurum...
+Seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum...
-Ha?
+Seni çok konuşmana rağmen seviyorum kıymetimi bil diye söylüyorum. :33:

Bunun dışında da iyi geceler derken ve ona sürpriz falan yaparsam mutlu olduğunda söylüyor.

Tabi daha da beteri var, ben seni seviyorum demeye kalktığımda "bana ne kızım bana mı sordun hahahah?" gibi abuk tepkiler verebiliyor. :52:

İçimizden geldiği her an söyleriz birbirimize..Nişanlıyken her telefonu kapatmamızda söylerdik..Şimdi telefonu kapatınca yine söyleriz... Arada kaçırdıklarımız olabilir:1:

Telefondayken,eğer o daha söylememişse,ben derim ki ee kapatıyorum bişi diyomusun:37: O da Seni Seviyorum der:31: Aynı şeyi oda bana yapar,benden duymak ister,bende ona derim Seni Seviyorum:31:

Evdeyken,zamanlı zamansız söyleriz...Son zamanlarda dikkat ettim de,otomatiğe takılmışım gibi ard arda sürekli söylüyorum Seni Seviyorum diye,yüzüne baktıkça diyesim geliyo:1:

Eşim sağolsun,davranışlarıyla da belli eder sevdiğini,ama insan duymak da istiyor...Erkekler de bunu duymak ister emin olun...:34:

Ben mutfaktayken gelir sarılır belime,Seni Seviyorum der..Geçer tüm yorgunluğum...:8:
O birşeylere dalmışken,öper Seni Seviyorum derim....O an ki bakışı gülüşü herşeye değer...:69:

Sevdiğinizi söyleyin çekinmeyin,yarın belki söylemek için geç olabilir..Sevdiğime söylemicem de kimse söylicem bu sözü :61:

Yeni sayılırız biz, zamanla değişir mi bilmem ama gün boyu mesajlaşırken söyleriz, gece yatarken söyleriz. Her telefon konuşmamızın içinde ve sonunda da söyleriz. "Seni seviyorum."a karşılık "Ben de." demek yetmez bizde, arkasını doldurmak lazım illa ki. :1: Beraberken zaten söyleriz hep, hatta gözünün içine bakarak söylemek, gözlerinin parladığını görmek ve aynı şeyleri hissettiğini bilmek paha biçilemez. :16::69::nazar:

Her çiftin ilişki tarzına göre değişir tabii ama bana göre her zaman söylemek ve duymak iyidir bu tarz aşk sözcüklerini. :61:

napıyorsun? dediğimde bile bazen "seni seviyorum" der.

tuhaf geldi erkeklerin bu kadar bu cümleden yoksun bırakması.

telefonu kapatırken seni çok seviyorum der kapatır.

bazen gün arasında, "seni seviyorum, iyi ki benimlesin" tarzı mesajlar atar.

hani ben özel bir kız falan değilim.
aşkla yine de çok ilgisi olmamalı. karakter. sanırım şanslı güruhtanım.

napıyorsun? dediğimde bile bazen "seni seviyorum" der.

tuhaf geldi erkeklerin bu kadar bu cümleden yoksun bırakması.

telefonu kapatırken seni çok seviyorum der kapatır.

bazen gün arasında, "seni seviyorum, iyi ki benimlesin" tarzı mesajlar atar.

hani ben özel bir kız falan değilim.
aşkla yine de çok ilgisi olmamalı. karakter. sanırım şanslı güruhtanım.

:1: bunlar çok hoşuma gitti o bana bu tarz şeyler yapmazsa ben ona yapabilirim :31:

Günaydın herkese, tesekkur ederim yorumlarınız için, zaten sevgisinden şüphem yok ama ben arada dile getirsin istiyorum hepsi bu :16: onu bıktırana kadar ben seni seviyorum diyecegim ters tepmez umarım :4:
benim için önemli olduğunu anlar belki hergün olmasa da arada söylesin yeter :46:

uzun yillar suren bi flort doneminin ardindan nisanlandik ama bu kadar zamanda hic degismedi, baba kolay kolay soylemez seviyorum diye..
hatta romantizme kiyisindan kosesinden yaklasacak kelimeleride almaz agzina..
ama oyle seyler yaparki milyon defa seni seviyorum dese hergun, bu kadar makbule gecmez ;)
bende icimden geldikce soylerim iste..
bu is bencede biraz erkegin karakterine bagli.
her erkek farkli gosteriyo sevgisini..

uzun yillar suren bi flort doneminin ardindan nisanlandik ama bu kadar zamanda hic degismedi, baba kolay kolay soylemez seviyorum diye..
hatta romantizme kiyisindan kosesinden yaklasacak kelimeleride almaz agzina..
ama oyle seyler yaparki milyon defa seni seviyorum dese hergun, bu kadar makbule gecmez ;)
bende icimden geldikce soylerim iste..
bu is bencede biraz erkegin karakterine bagli.
her erkek farkli gosteriyo sevgisini..
ben seni seviyorum dediğim de bende bile demiyor :29: kızmıyorum ama hiç demek ki böyle görmüş yada görmemiş kayınvalidemler ne kadar söylediler ki oğullarına bile sevgilerini bence hiç ileride değişir belki benim ki de hiç romantik değil :53: romantik biran olsun romantik birsey söyleyeyim diyorum pat konu değişiyor :1: olsun ben onu bu haliyle de çok seviyorum :16:

her allahın günü söylerr ve günde defalarca söylerr ynii:16:
şikayetcı değilim yahh ilgi manyagı biriyim ben söylesın heepp söylesınnn:31::31:

en son dun gece soyledı.gun ıcınde cok fazla konusmadıysak aksam aradıgında kesın soyler.bazen bos yere kızarım ona oda bana haksız yere kızdıgımız soyler tabı gonlunu almak ıcın hemen senı sevıyorum derım.eski sevgılım vardı okuzun önde gıdenı 8 ay boyunca bısey soylememıstı bende soylememmıstım tabı.

Benim BİRİCİK NİŞANLIM öyle ben seni seviyorum dediğimde BENDE bile demez :5: o derece çok seviyor yani:3:
tamam onu geçtim de bari arada bir dese çok nadir ama seviyor ben bunu hissediyorum enazından:16:
sizin eşleriniz, nişanlılarınız ne kadar sıklıkta seni seviyorum diyor merak ettim. Benim ki biraz cins mi?

al birini vur ötekine benimki de aynı duygusuz :/ ama sevdiğinden adım gibi eminim insanın ihtiyacı oluyor değil mı ama ya insan bir kere bile hiç mi kendiliğinden söylemez ancak ben kızarsam küsersem öyle söyle:/

Back
X