Erkekler neden beni kullaniyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ciceklerilemutluym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
83
-224
1
Kimi sevsem begensem o erkek beni kullanmaya çalışıyo sırf başkasını unutmak ya da ne bileyim gönül eğlendirmek için vs aklınıza ne geliyorsa bunlar için beni seviyomuş istiyomus gibi yapıyolar ve kullanıyo beni yani ben asla sevilmiyorum ne yapicam ? Kaderim mi bu anlamadım begendigim erkeklerin çevresinde hep kârı kız da oluyo ben yine sevilmiyorum oyuncak misali kalıyorum. Ben asla sevilmiycek miyim

Şöyle düşünün birini seviyosun ve o süreçte seni kullandığını bilmiyosun çünkü sana asıl yüzünü göstermiyo sonradan seninle oyun oynadığı cikiyo? Yani bile isteye yapılan bisi değil
Bana direkt olay anlatın bence çünkü kullanılmanın anlamı farklıdır her insan için mesela burada ya benle seks yapıp beni kullanmak istiyordu diyen insanlar da var

Kullanmak derken kastın nedir? Cinsel ilişkiye girip ayrılmak mı?

Gündemi sürekli erkek ve ilişki olan, sürekli sevgi arayan kadınlar erkekler tarafından maddi, manevi, cinsel olarak kullanılmaya daha meyilli oluyor. Biraz oluruna bırakıp sal sürekli arayışta olunca it kopuk eksik olmuyo.

Ayrıca çevresinde bolca kız olduğunu görüyorsan iletişimini kopar neden devam ediyorsun ki?

Bana direkt olay anlatın bence çünkü kullanılmanın anlamı farklıdır her insan için mesela burada ya benle seks yapıp beni kullanmak istiyordu diyen insanlar da var
Açıkladım ya işte benle çıkarken amacı beni sevmek değil sdece gönül eglendirmekmis daha ne kdr ayrıntıya gireyim

Kullanmak derken kastın nedir? Cinsel ilişkiye girip ayrılmak mı?

Gündemi sürekli erkek ve ilişki olan, sürekli sevgi arayan kadınlar erkekler tarafından maddi, manevi, cinsel olarak kullanılmaya daha meyilli oluyor. Biraz oluruna bırakıp sal sürekli arayışta olunca it kopuk eksik olmuyo.

Ayrıca çevresinde bolca kız olduğunu görüyorsan iletişimini kopar neden devam ediyorsun ki?
Başka erkek yok benim beğendiklerim beni begenmiyo beni seven biri vardı oda tipi bana göre değildi.

Şöyle düşünün birini seviyosun ve o süreçte seni kullandığını bilmiyosun çünkü sana asıl yüzünü göstermiyo sonradan seninle oyun oynadığı cikiyo? Yani bile isteye yapılan bisi değil
Kimi sevsem beğensem beni kullanıyor diyorsunuz. Nasıl ve kaç kişiyi hemen beğenip sevebiliyorsunuz da iş kullanılmaya varıyor? Davranışlarınızı bir gözden geçirin, ortamınızı değiştirin..

Açıkladım ya işte benle çıkarken amacı beni sevmek değil sdece gönül eglendirmekmis daha ne kdr ayrıntıya gireyim
Çok abartmayın bence.
Biri gider biri gelir.
Ahmetle olmuyorsa Mehmetle denersin, O da olmazsa İsmail'e bakarsın.
Adamdan bol ne var?
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Kimi sevsem beğensem beni kullanıyor diyorsunuz. Nasıl ve kaç kişiyi hemen beğenip sevebiliyorsunuz da iş kullanılmaya varıyor? Davranışlarınızı bir gözden geçirin, ortamınızı değiştirin..
Bakım hanımefendi yıllar önce birini sevdim beni kullandı ve aşka inancımı yıllarca kaybettim kimseyle konuşmadım etmedim yani yıllardır yalnızım. Son zamanlarda birinden etkilendim o da pekde sağlam değil anladiniz ?

Çok abartmayın bence.
Biri gider biri gelir.
Ahmetle olmuyorsa Mehmetle denersin, O da olmazsa İsmail'e bakarsın.
Adamdan bol ne var?
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Karşıma çıkan herkes ya başkasına aşık başkasi var. Ya sadece başkasını tavlamak için benimle birlikte vs. Sorun bu

Bakım hanımefendi yıllar önce birini sevdim beni kullandı ve aşka inancımı yıllarca kaybettim kimseyle konuşmadım etmedim yani yıllardır yalnızım. Son zamanlarda birinden etkilendim o da pekde sağlam değil anladiniz ?
Ozaman böyle yazın. ErkekLER beni kullanıyor diye başlık atmayın....

Kullandırmayın, sevgisinden emin olmadan hemen sevgili moduna girmeyin, ağırdan satın kendinizi
Bakım hanımefendi yıllar önce birini sevdim beni kullandı ve aşka inancımı yıllarca kaybettim kimseyle konuşmadım etmedim yani yıllardır yalnızım. Son zamanlarda birinden etkilendim o da pekde sağlam değil anladiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X