- 3 Temmuz 2021
- 83
- -224
- 1
- Konu Sahibi Ciceklerilemutluym
Soruma uygun bir yanıt değil ?Kaç yaşındasınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soruma uygun bir yanıt değil ?Kaç yaşındasınız ?
Sorulara verdiğiniz yanıtlara ve düşüncelerinize bakarak ben tahmin ettim gerek kalmadı.Soruma uygun bir yanıt değil ?
Yani tahminler her zmn doğru değildir:)Sorulara verdiğiniz yanıtlara ve düşüncelerinize bakarak ben tahmin ettim gerek kalmadı.![]()
KARI KIZ hadi şimdi işine bak
O kişiden uzak durun, gönlünüze göre birisi çıkar inşaallah karşınızaBakım hanımefendi yıllar önce birini sevdim beni kullandı ve aşka inancımı yıllarca kaybettim kimseyle konuşmadım etmedim yani yıllardır yalnızım. Son zamanlarda birinden etkilendim o da pekde sağlam değil anladiniz
Benimkiler hariç.Yani tahminler her zmn doğru değildir:)
Bak ben bile ikinci mesajdan kinunu terk ediyorum. Çünkü zaman kaybisin.KARI KIZ hadi şimdi işine bak
KARI KIZ dediğim için miçünkü sevilcek bir insan değilmişsin ondan sevilmemişsin
E sen de o karı kızdan birisin demek ki şekerim. KısmetKARI KIZ hadi şimdi işine bak
Hadi ikile sen olmasanda olurBak ben bile ikinci mesajdan kinunu terk ediyorum. Çünkü zaman kaybisin.
Pardon ? Haddini bil öyle konuş sekerim :)E sen de o karı kızdan birisin demek ki şekerim. Kısmet![]()
Bu bir sorun değil ki.Karşıma çıkan herkes ya başkasına aşık başkasi var. Ya sadece başkasını tavlamak için benimle birlikte vs. Sorun bu
Ztn seninkilerde tahminden sayılmiyordu:)Benimkiler hariç.![]()
Batsızım çıkacağını düşünmüyorum ki bu bi sorun çünkü herkes sevilmek isterBu bir sorun değil ki.
Sabırlı olursanız karşınıza doğru insanlar çıkar.
Çıkmazsa da sağlık olsun,dünyanın sonu değil ya.
Sen bileceksin önce o haddi cici kız.Pardon ? Haddini bil öyle konuş sekerim :)
Karı kız harici kişilerin düşüncelerini değersiz görenler tek erkekler değil şekerim beni de say.Ztn seninkilerde tahminden sayılmiyordu:)
Iyi o zmn hadsizce konuşuruz bebeğim no problemSen bileceksin önce o haddi cici kız.
Sayabilecek bi insan göremiyorumKarı kız harici kişilerin düşüncelerini değersiz görenler tek erkekler değil şekerim beni de say.![]()
Sgİnş sen de neden hep kullanıldığını anlarsın Hahaha Hadi bye