Benim ilk sayfada yılbaşımı kutlamak için aradı dediğim de Oğlak burcuydu, genel tavırları oluyor erkeklerin gerçi bu, burç murç yalan.![]()
canım karışık bu erkeler ya çok karışık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk sayfada yılbaşımı kutlamak için aradı dediğim de Oğlak burcuydu, genel tavırları oluyor erkeklerin gerçi bu, burç murç yalan.![]()
canım karışık bu erkeler ya çok karışık2 gece öncede mail attı yine uzun bi yolculuğa çıkacakmış bana aeo kib filan yazdı ayrıntılı olarak konumda yazdım bu konuışmaları daha önce yaptık diye filan özür diledi bi kaç kere üstesinden gelmeye çalışıcam yazmam bi daha filan dedi bende ertesi yani dün akşam sanırım çok sert konuştum kusura bakma sana karşı bişey değildi içim rahat etmedi iyi akşamlar gibisinden bi mail attım ama cvp gelmedi off ya
barışmak istemiyorum ama böylede ne bileyim bi şeyler eksik gibi benden bi şans daha istesin istiyorum yok diyeyim ona kaybettiğinin neler olduğunu hatırlatayım çektiklerimi anlasın istiyorum..
Konunuzu okudum. Bence siz en iyisiniz yapmışsınız mail atma kısmına kadar. Keşke mail atmasaydınız. Vicdan yaptım diyorsunuz ama o size geri dönse siz de onu reddetseniz çok mu iyi olacak sanki? Hem yıpranacaksınız hem de yine vicdan azabı çekeceksiniz boş yere...Bence hiç ilgilenmeyip hayatınıza devam edin...
bugun ne oldu biliyor musunuz? Sacma bir sebepten ayrildigimiz, ayrildiktan sonra etmedigi cirkinlik kalmayan hatta beni aldattigini ve baska kiza gonul verdigini soyleyen o asagilik, 3 ay sonra bana mail atma curretini gosterdi. Soz gumusse sukut altindir demisler. Sizi temin ederim 3 ay boyunca ona soyleyecek onlarca seyim olmasina ragmen tek bir kelime dahi etmedim. O beni kiskirttikca sustum ve son sozum "canin sagolsun.." oldu. Facebooktan engelledim, msn den sildim. Telefondan sildim cikarttim onu hayatimdan. Ve o kendini bilmez asagilik bugun cok ucuz bi numarayla bana mail atti. "iki gecedir ruyamda seni goruyorum merak ettim hersey yolunda mi umarim iyisindir".. yazmis. Bari biraz daha yaratici olsaydi. Ahmak! Hic oyle surundurme gibi bir cabam yok.. Lakin ona edilecek bir cift sozum var. Onun icin biraz daha bekleyecegim. Elbet o gun de gelecek. Simdi hic birsey demem. Henuz vakti degil. Ama yapanin yanina kalmayacagi da kesin![]()
Adına sevindim.. Onun bu pişman halini görmenin tadı bir başkadır..
Ayrıca "Söz gümüşse sukut altındır " ne kadarda doğru bir söz...![]()
bide ben görsem o köpek gibi pişman halini...
Allah'ım nolurrr nolurrr
Allah korusun ne yeniden başlaması sadece pişmanlığını görmek yeter de artar bile..büyük bir zafer kazanmış gibi olacağım :))Yeniden başlamayı isteyen yokki :) Pişmanlığını görmek yeter.. :87:
Allah korusun ne yeniden başlaması sadece pişmanlığını görmek yeter de artar bile..büyük bir zafer kazanmış gibi olacağım :))