• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden bir müddet sonra geri dönmek isterler?

ela1382

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
43
0
86
Ankara
Genelde erkekler elde edene kadar hersey yaparlar, kendi egolarini tatmin etmek için sonra ilgisiz olmaya baslarlar ve de bahaneler gelir dimi kizlar..
Ama bir müddet sonra, bi bakarsin geri dönmek isterler tam'da herseyi unutugun zaman, ki o kadar pesinden kosarsin aglarsin hiç arkaya bakmazlar bile o ara..
Öyle bir hikayeniz olduysa paylasin kizlar...

erkeklere göre bir kız ona değer veriyorsa o kız gözlerinde artık garantidir... fethedilmiştir... ne de olsa seviyorum demiştir... bağlanmıştır erkeğe... artık yeni arayışlara yeni ufuklara yelken açma vakti gelmiş çatmıştır... ve yelkenler açılır... bu arada da arkalarından üzülmemizi sızlanmamızı görmek isterler... eeee ne de olsa vazgeçilmezlerdir... bitirirler ilişkiyi... ardından da zaman geçer... bakarlarki terk ettikleri kız peşlerinden koşmuyor... hayatına devam etmeye çalışıyor... bu durumdan hemen rahatsız olurlar... derhal kızı geri döndürmek gerekmektedir... çünkü merak ederler... acaba geri döndürebilir mi... bakarlarki geri döndürebiliyorlar... iş artık tamamdır... sınav kazanılmıştır... siz de insan gibi davranıp son bir şans vermekle ne kadar hata yaptığınızı anlar, hayattan ders almış şekilde yolunuza devam edersiniz...
bazıları da farketmeden çok alışır... alışkanlığın getirdiği hisler özlemle karışır... geri döner hatta mutlu şekilde devam ederler... ya da araya zaman girdiği için soğur
bazıları da daha iyisini bulamaz... yol yakınken geri döner...
gerçekten seven azınlık kısmındakiler ise gerçekten sevdiğini daha iyi bir anlar o ayrılık sürecinde... belki de sevgileri daha da güçlenir...
ben ilk bahsettiğim kısımda yer alıyorum

çok güzel anlatmissin canim, tesekkür ederim..
Bende heralde ilk olanlardanim, 1 haftadir ses yok bittigini bile söylemedi sadece bi süre konusmuyalim diyip çikti :( yanii genelde bu taktiktir bitirmek için

canım sana söylediği söz gerçekten çok incitici... ilişkinin patronu mu sanıyor kendini... bir süre konuşmayalımmış... ilerde canı isterse konuşabilirsiniz canı istemezse konuşamazsınız... maşallah... beyefendinin keyfine göre hareket edeceksiniz... insan kaybetmekten korktuğu kişiye bu lafı söyleyemez... bundan sonra o istede bile hiçbir şekilde konuşmaman en güzeli bence... bunu hak ediyor... sesine herşeyine mahrum et onu... ukalalık yapmasına izin verme... bir arkadaşıma da aynen 4 yıllık sevgisi bunu söylemişti... "bir süre görüşmeyelim bu sürede düşünecem ama yine de söz vermeyim" demişti ilişkinin devamı için... ukalalığın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmanın son sınırı...
arkadaşım da çok acı çekse bile onu tek kalemde sildi hayatından.. sonra aklı başına geldi adamın... yalvardı devam etmek için ama arkadaşım bitirdi... geri dönüşü yok artık dedi... gururunu asla ezdirme canım..sevgiler:)

çok haklisin canim aslinda, birde birazcik gururlu olabilsem..Yarin dogum günü ve önce diyorum kutlamicagim ne hali varsa görsün diye, diger yandan gönlüm razi olmuyor sadece bi kutlayip sonradan hiç aramasam mi diyorum ? Sen ne düsünüyorsun ?
Aslinda suç benim çok üstüne gittim sonuç böyle oldu, ama özür diledim yinede hiç cevap vermedi, beni istemeyen niye o zaman hala facete tutuyor onu da anlamis degilim. Bende silemiyorum, sonuçta kendisi su an uzaklasan kendisi bu adimi atmasi lazim

Bence bunun iki sebebi var, birincisi ayrıldığınızda anından hayatından yok olmanız. İkincisi ise karşınızdaki kişinin pişman olması, hatasını anlaması...

İki kez tecrübe ettim. Biriyle 2,5 hafta çıktık, anlaşamıyoruz deyip terketti. Hayatından yok oldum, hiç arayıp sormadım. 2 ay sonra pat diye ortaya çıktı, geri döndü ama tabii ki istemedim. Çünkü aynı şeylerin tekrar yaşanması benim için anlamsız olacaktı. :20:

Diğerinde de ben istememiştim. Daha birkaç gün önce aradı, ben de numarayı tanıyamayıp açtım. Yılbaşımı kutlamak için aramışmış vs. Bir de kanka falan diyor. Dedim şuursuzlaştı herhalde, iki saat telefonda geyik yaptı, en son arama dedim, ararım arada diye tutturdu ama otomatik reddete attım numarasını zaten. Onun zaten ben hayatından çoktan çıktım ama o benimkinden çıkamıyor bir türlü, hala arkadaşına ayrıldığımızı söylememişmiş bilmem neymiş. :63:

Benim genel özelliğim ilişkimde bir şeyleri son raddeye kadar zorlarım, her türlü emeği veririm ve olmayacağını anladığım anda da bitti deyip son noktayı koyarım. Ondan sonra da soğurum, dünyayı getirip ayaklarımın altına serse hiçbir manası olmaz. Öyle bir karakterim var, o yüzden geri dönme vakası oluyor haliyle, yani biraz kararlı durmanıza bağlı bence... :40:

çok haklisin canim aslinda, birde birazcik gururlu olabilsem..Yarin dogum günü ve önce diyorum kutlamicagim ne hali varsa görsün diye, diger yandan gönlüm razi olmuyor sadece bi kutlayip sonradan hiç aramasam mi diyorum ? Sen ne düsünüyorsun ?
Aslinda suç benim çok üstüne gittim sonuç böyle oldu, ama özür diledim yinede hiç cevap vermedi, beni istemeyen niye o zaman hala facete tutuyor onu da anlamis degilim. Bende silemiyorum, sonuçta kendisi su an uzaklasan kendisi bu adimi atmasi lazim

yeni bakabildim canım mesajına... ondan dolayı geç yanıtlamak zorunda kaldım...:(:(
bence kutlama canım... vicdanen kutlamamak seni rahatsız edecek...bunu çok iyi tahmin edebiliyorum... çelişkiler içine düşmekte haklısın... bi yandan büyüklük bende kalsın diyip doğum gününü kutlamak istiyorsun...insncıl olduğun için böyle düşünmen gayte normal... ama sana demişki "bir süre konuşmayalım"...
bu lafın üstüne sen doğum gününde aramasan bile alınmaya hiç hakkı yok...
bence aramamalısın...
bu sefer de niye aramadın diye üste çıkmaya kalkarsa kendisinin lafını hatırlatırsın...
(belki de aramışsındır... aramışsan da kendini hiç kötü hissetme büyüklük insanlık yaptın...o ne anlarsa anlasın)

Son düzenleme:
Benim genel özelliğim ilişkimde bir şeyleri son raddeye kadar zorlarım, her türlü emeği veririm ve olmayacağını anladığım anda da bitti deyip son noktayı koyarım. Ondan sonra da soğurum, dünyayı getirip ayaklarımın altına serse hiçbir manası olmaz. Öyle bir karakterim var, o yüzden geri dönme vakası oluyor haliyle, yani biraz kararlı durmanıza bağlı bence... :40:

bravo arkadaşım... en doğrusu da bu bence...hemen kestirip atmamışsın...önce elinden geleni yapmışsın... baktın ki olmuyor yol vermiş göndermişsin...vicdan yapmaya bile gerek yok... bir nevi kendileri edip kendileri bulmuşlar... kararlı yapından dolayı kutluyorum

bravo arkadaşım... en doğrusu da bu bence...hemen kestirip atmamışsın...önce elinden geleni yapmışsın... baktın ki olmuyor yol vermiş göndermişsin...vicdan yapmaya bile gerek yok... bir nevi kendileri edip kendileri bulmuşlar... kararlı yapından dolayı kutluyorum

Çok teşekkür ederim. Aslında burcum Koç, yani sabırsızlıkla alelacele kararlar alabilmeye eğimli bir insanım ama bu tür konularda son kararımı verene kadar beklemeyi tercih ediyorum. :34: O kararı alana kadar kalbimle hareket ediyorum diyebilirim, karşımdakini hep çok sevip sayıyorum ve elimden geldiğince yardımcı oluyorum her konuda, ilgileniyorum vs. Ama olmadığını anlamaya başladıktan sonra direk mantığım devreye giriyor ve bitti diyorum mantıklı bir şekilde düşünüp devam edemeyeceğime hüküm verdiğim anda. Bitti sözcüğü ağızdan çıkınca da soğuma süreci başlıyor benim için. Sanırım ayrıldıktan sonra pek içimin acımamasının sebebi zaten ben ayrılık kararı verene kadar içimin yeterince acımış olması ve kendimi her türlü manada ayrılığa yeterince hazırlamış olmam. :44:

Bir 5-6 saat önce ayrıldık erkek arkadaşımla ve ben istedim. 1 aya yakın çıkıyorduk ama olmadı bir şeyler oturmadı bir türlü, ben de yukarda bahsettiğim süreçleri tecrübe edip kendisine yol verdim. Kesinlikle pişman değilim, geri dönse de istemem. O da öyle geri dönecek bir tip değildir zaten. Çok temiz bir ayrılık oldu yani. Hayırlısı olsun her şeyin...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Aslında burcum Koç, yani sabırsızlıkla alelacele kararlar alabilmeye eğimli bir insanım ama bu tür konularda son kararımı verene kadar beklemeyi tercih ediyorum. :34: O kararı alana kadar kalbimle hareket ediyorum diyebilirim, karşımdakini hep çok sevip sayıyorum ve elimden geldiğince yardımcı oluyorum her konuda, ilgileniyorum vs. Ama olmadığını anlamaya başladıktan sonra direk mantığım devreye giriyor ve bitti diyorum mantıklı bir şekilde düşünüp devam edemeyeceğime hüküm verdiğim anda. Bitti sözcüğü ağızdan çıkınca da soğuma süreci başlıyor benim için. Sanırım ayrıldıktan sonra pek içimin acımamasının sebebi zaten ben ayrılık kararı verene kadar içimin yeterince acımış olması ve kendimi her türlü manada ayrılığa yeterince hazırlamış olmam. :44:

Bir 5-6 saat önce ayrıldık erkek arkadaşımla ve ben istedim. 1 aya yakın çıkıyorduk ama olmadı bir şeyler oturmadı bir türlü, ben de yukarda bahsettiğim süreçleri tecrübe edip kendisine yol verdim. Kesinlikle pişman değilim, geri dönse de istemem. O da öyle geri dönecek bir tip değildir zaten. Çok temiz bir ayrılık oldu yani. Hayırlısı olsun her şeyin...
temiz ayrılık olunca insan hayatına güzel devam ediyor... biz de bir defasında temiz şekilde ayrılmıştık... bitmişti...içim rahatta... ama bir baktım arkamdan msn de öyle şeyler yazmış ki... beni sil demiş... zaten karşılıklı bitirmiştik...zaten artık yazmayacaktım birşey..bitirmiştik...ne diye arkamdan beni sil diyorsun... ben de sildim... 3 hafta geçmeden bir daha davet gönderdi adresime...eklemedim...sonra 3 ay boyunca gönderdi bi sürü davet...sonra ekledim.. ama sonuuç değişmedi... sonuncuda artık herşeyin dozu kaçtı...hotmail adresimi kapattım... artık tamamen bitti...daha iyiyim...
seninkisi çok yeniymiş canım... ama mantığın tamamen bitmesini istemiş... sabırsız yapın olmasına rağmen elindne geleni yapmışsın kurtarmaya çalışmışsın... en güzeli bitmesitmiş..ve de en önemlisi arkadan vicdan yapmamak... insan içi rahat olunca vicdan da yapmıyor...ne güzel...

Ben terkettiğim sevgilime birkaç ay sonra geri dönmüştüm çünkü kendimi yalnız ve boşlukta hissediyordum. Aşkla dönmemiştim yani. Bence erkeklerin de pek çoğu sadece bu sebeple geri dönüyolar. Onlara kendilerini iyi hissettiren geçmişteki insanda huzur buluyorlar, lakin malesef bu geçici bir durum oluyor. Ben de aynı şeyi yaptığım için erkekler de aynı düşüncededir diye düşünüyorum.

yeni bakabildim canım mesajına... ondan dolayı geç yanıtlamak zorunda kaldım...:(:(
bence kutlama canım... vicdanen kutlamamak seni rahatsız edecek...bunu çok iyi tahmin edebiliyorum... çelişkiler içine düşmekte haklısın... bi yandan büyüklük bende kalsın diyip doğum gününü kutlamak istiyorsun...insncıl olduğun için böyle düşünmen gayte normal... ama sana demişki "bir süre konuşmayalım"...
bu lafın üstüne sen doğum gününde aramasan bile alınmaya hiç hakkı yok...
bence aramamalısın...
bu sefer de niye aramadın diye üste çıkmaya kalkarsa kendisinin lafını hatırlatırsın...
(belki de aramışsındır... aramışsan da kendini hiç kötü hissetme büyüklük insanlık yaptın...o ne anlarsa anlasın)

canim kutladim dayanamadim ama kendi profilime yazdim ne teline msj yolladim ne de kendi profiline yazdim..Buyukluk bende kalsin dedim, gorse bile umursamaz zaten..Kendince bence bitirdi zaten, insan birseyler hissetigi kisiye boyle davranir mi :(
Rabbim biliyor içimi, bende koç burcuyum o yuzden sabirsizligimdan kaybediyorum..Bittigi halde yine diller doktum, en azindan bitti diye bi cevap almak için onu bile soyluyemiyor..
Ben hala anlamis degilim, son o cumleyi bana kullandiginda dedigim sen durust degilmissin efendi degilmissin o da sinirle çikan bi soz, o da bana ilgi vermedigim için oyle degilmiyiz sen iyi degilsin en iyisi biraz konusmamak çunku sikildim dedim :(( yani bu kadar uzatilacak ne var..
Insan hiç mi bitti lafini diyemez her sordugumda bi cvp yok, faceten de silmiyor beni bende inadina silmiyorum sonuçta beni istemeyen kendisi

canim kutladim dayanamadim ama kendi profilime yazdim ne teline msj yolladim ne de kendi profiline yazdim..Buyukluk bende kalsin dedim, gorse bile umursamaz zaten..Kendince bence bitirdi zaten, insan birseyler hissetigi kisiye boyle davranir mi :(
Rabbim biliyor içimi, bende koç burcuyum o yuzden sabirsizligimdan kaybediyorum..Bittigi halde yine diller doktum, en azindan bitti diye bi cevap almak için onu bile soyluyemiyor..
Ben hala anlamis degilim, son o cumleyi bana kullandiginda dedigim sen durust degilmissin efendi degilmissin o da sinirle çikan bi soz, o da bana ilgi vermedigim için oyle degilmiyiz sen iyi degilsin en iyisi biraz konusmamak çunku sikildim dedim :(( yani bu kadar uzatilacak ne var..
Insan hiç mi bitti lafini diyemez her sordugumda bi cvp yok, faceten de silmiyor beni bende inadina silmiyorum sonuçta beni istemeyen kendisi

canım iyi yapmışsın...hem içinde kalmamış kutlamışsın... insan sinirlenince bazen ağzından olumsuz şeyler çıkabilir... bir anlık öfkeyle söylenmiş laflar olabilir...hem sen böyle affedilmeyeck bişi söylememişsin ki... insan en sevdiğine ailesine kardeşine söyleyebiliyor bazen niye dürüst davranmadın gibisinden şeyler söyleyebiliyor... hem seni biraz tanısa öfkenin bir anlık olduğunu bilir... koçlar genellikle içinde kin tutmaz...çocuk gibi söylerler patlarlar o an... kötü niyetli olmazlar... yani herşey burç değil tabiki...ama karakter olarak tanıdığım koçlar genelde iyi yürekli temiz insanlar... ani öfke olabilir... insan karşısındakini olduğu gibi kabullenmeli... en ufak şeyden darılmak kırılmak olmaz...belli ki alınmış...ama onun alınganlığı onun haklı olduğunu göstermiyor... büyütülecek bir şey yok...sen içini rahat tut...dönerse senindir...dönmezse de gereksiz kaprisi yüzünden kaybeden o olur... küfür etmemişsin bişi dememişsin...nedir bu abartı...

Son düzenleme:
canım iyi yapmışsın...hem içinde kalmamış kutlamışsın... insan sinirlenince bazen ağzından olumsuz şeyler çıkabilir... bir anlık öfkeyle söylenmiş laflar olabilir...hem sen böyle affedilmeyeck bişi söylememişsin ki... insan en sevdiğine ailesine kardeşine söyleyebiliyor bazen niye dürüst davranmadın gibisinden şeyler söyleyebiliyor... hem seni biraz tanısa öfkenin bir anlık olduğunu bilir... koçlar genellikle içinde kin tutmaz...çocuk gibi söylerler patlarlar o an... kötü niyetli olmazlar... yani herşey burç değil tabiki...ama karakter olarak tanıdığım koçlar genelde iyi yürekli temiz insanlar... ani öfke olabilir... insan karşısındakini olduğu gibi kabullenmeli... en ufak şeyden darılmak kırılmak olmaz...belli ki alınmış...ama onun alınganlığı onun haklı olduğunu göstermiyor... büyütülecek bir şey yok...sen içini rahat tut...dönerse senindir...dönmezse de gereksiz kaprisi yüzünden kaybeden o olur... küfür etmemişsin bişi dememişsin...nedir bu abartı...

Yani dedigin gibi cnm içimde kalmasini istemiyordum, bu sefer busuru sey kuracaktim kafamda zaten kaybetmeye kaybettim ama sadece dogum gunu hatiri için simdi kendimi geri çekmeye karar verdim, ne yaparsam yapayim degisen birsey yok zaten..
Dedigin gibi çok temiz kalpliyim, iyi mi kotu mu bilemiyorum bazen kendimi aptal yerine koyuyorum karsimdaki hiç mi gururu yok diye dusunur diye dusunuyorum :59:
Peki faceten hala silmemesi ne anlama gelebilir sence ?
Kusura bakma belki seni sikabiliyorum konumla :85:

Yok canım açtığın konudan sıkılmadım hiç:)
Haklısın canım, içinde kalıp bir şekilde ona doğum günü dileklerini göstermeseydin bu sefer dediğin gibi kafan “acaba” larla soru işarteleriyle dolu olabilirdi… beynin bu acabalar yüzünden yine onunla ilgili düşüncelerle dolu olabilirdi… iyi yaptın boşver…
Hayır canım gurursuzlukla alakası yok temiz kalpliliğin… ilişkisini tutkulu şekilde yoğun yaşayanlar bilir ki bu yaptıkların gayet normal… sen yoğun duygularından ötürü sevgini göstermeye çalışmışsın… karşı taraf tutkunun ne olduğunu bilmiyorsa ya da ilişkisini monoton geçirmek istiyorsa bu karşı tarafın sorunu… arada hiç mi kavga olmayacak… hiç bi küslükler olmayack… hep düz mü devam edecek ilişki… kavgalar dargınlıklar tadı tuzu ilişkinin… eğer erkek arkadaşın bunu bilmiyorsa bu senin suçun değil ki… sıradan şekilde yaşamaya devam etsin hayatını…
Seni silmek istese çoktan silerdi… belli ki henüz seni silmeye hazır hissetmiyor kendini… ya da bitirmeye niyetli değil… sadece kendi kızıgınlığının geçmesini bekliyor olabilir… sana da zaten tamamen bitirdiğini söylememişti sanırım… henüz bitmemiş… veya aklıma gelen diğer şey senin silmeni bekliyor olabilir. Bak işte sen beni sildin diye üstüne atmaya kalkabilir… erkekler zeytinyağı gibi üste çıkmayı iyi biliyorlar bence…
bunlar ihtimaller canım… doğru veya yanlış olabilir. ama geri dönse bile sana çok ayıp etmiş…
canım eğer uzun bir sessizlikten sonra kendisi hazır hissettiğinde seni silerse o zaman bu durum seni çok üzebilir… ama tam tersi olup geri de dönebilir… silmeye niyeti olmayabilir… amacı tam olarak kestirilemiyor maalesef…
benim daha önceden görüştüğüm biri vardı… haber vermeden bi kere silmiştim onu…hak etmişti… ama çok feci bozulmuştu… keşke haber verseydin demişti… bir keresinde de kendisi beni sil demişti… yani açıkça söylüyordu silinmek istediğinde…
canım aslında sana haksızlık ettiği için sen şu an onu silsenbile haklı durumdasın… ama kendinden emin değilsen silnce tekrar eklerim ya da kendimi çok kötü hissettiğim için geri dönüş yapabilirim diye endişe ediyorsan bırak kalsın silme… zamanın akışına bırak… zamanla her şey net olduğunda gönlün rahat bir şekilde bitirirsin…

erkeklerim hepsi aynı. en azından benim karşıma çıkanlar :) şuanki sevgilimi ayrı tutuyorum tabi. 3 senedir maşallah hiç üzmedi beni. nys konuya dönelim.
evet giden hep geri geliyor? neden? çünkü sende bulamadıklarını başkasında bulma ümidiyle gidiyolar ancak bulamayınca senin kıymetini anlayıp gelip ağlıyorlar. diyelim daha güzelini buldu. ama zamanla seninle yeni sevgilisini kıyaslıyo ve senin daha ii olduğunu anladığında da sana dönüo. ama iş içten geçmiş oluo. ben bunu 3 kere yaşadım. hiçbirinede geri dönmedim. çünkü değcek insanlar değillerdi. eğer değcek kişiler olsalardı zaten beni aldatmamış olurlardı :)

Yok canım açtığın konudan sıkılmadım hiç:)
Haklısın canım, içinde kalıp bir şekilde ona doğum günü dileklerini göstermeseydin bu sefer dediğin gibi kafan “acaba” larla soru işarteleriyle dolu olabilirdi… beynin bu acabalar yüzünden yine onunla ilgili düşüncelerle dolu olabilirdi… iyi yaptın boşver…
Hayır canım gurursuzlukla alakası yok temiz kalpliliğin… ilişkisini tutkulu şekilde yoğun yaşayanlar bilir ki bu yaptıkların gayet normal… sen yoğun duygularından ötürü sevgini göstermeye çalışmışsın… karşı taraf tutkunun ne olduğunu bilmiyorsa ya da ilişkisini monoton geçirmek istiyorsa bu karşı tarafın sorunu… arada hiç mi kavga olmayacak… hiç bi küslükler olmayack… hep düz mü devam edecek ilişki… kavgalar dargınlıklar tadı tuzu ilişkinin… eğer erkek arkadaşın bunu bilmiyorsa bu senin suçun değil ki… sıradan şekilde yaşamaya devam etsin hayatını…
Seni silmek istese çoktan silerdi… belli ki henüz seni silmeye hazır hissetmiyor kendini… ya da bitirmeye niyetli değil… sadece kendi kızıgınlığının geçmesini bekliyor olabilir… sana da zaten tamamen bitirdiğini söylememişti sanırım… henüz bitmemiş… veya aklıma gelen diğer şey senin silmeni bekliyor olabilir. Bak işte sen beni sildin diye üstüne atmaya kalkabilir… erkekler zeytinyağı gibi üste çıkmayı iyi biliyorlar bence…
bunlar ihtimaller canım… doğru veya yanlış olabilir. ama geri dönse bile sana çok ayıp etmiş…
canım eğer uzun bir sessizlikten sonra kendisi hazır hissettiğinde seni silerse o zaman bu durum seni çok üzebilir… ama tam tersi olup geri de dönebilir… silmeye niyeti olmayabilir… amacı tam olarak kestirilemiyor maalesef…
benim daha önceden görüştüğüm biri vardı… haber vermeden bi kere silmiştim onu…hak etmişti… ama çok feci bozulmuştu… keşke haber verseydin demişti… bir keresinde de kendisi beni sil demişti… yani açıkça söylüyordu silinmek istediğinde…
canım aslında sana haksızlık ettiği için sen şu an onu silsenbile haklı durumdasın… ama kendinden emin değilsen silnce tekrar eklerim ya da kendimi çok kötü hissettiğim için geri dönüş yapabilirim diye endişe ediyorsan bırak kalsın silme… zamanın akışına bırak… zamanla her şey net olduğunda gönlün rahat bir şekilde bitirirsin…

canim yaa gerçekten çok tsk ederim sana, inan benim dusunduklerimi sen soyluyorsun ama ben hep acaba acaba diye konusuyorum, demek sende ayni seyleri dusundun bunu sevindim.. Bi yandan diyorum bitirmek isteseydi o an sinirle bile soyluyebilirdi ama demedi sadece biraz konusmuyalim dedi, bi yandan face silme konusunda bende diyorum acaba oyle cvp vermeyerek beni sinirlendirip silmemi mi bekliyor ki ben sildim diyipte dedigin gibi, ama bunu da yapmam sonuçta dedigim gibi suçlu olan kendisi, zamanla daha iyi çozerim kendinden silerse o zaman bittigini anlarim su an hep soru isaretiyle kaliyorum ama artik susucagim. Beni rahatlatin gerçekten çok tsk ederim :21:

erkeklerim hepsi aynı. en azından benim karşıma çıkanlar :) şuanki sevgilimi ayrı tutuyorum tabi. 3 senedir maşallah hiç üzmedi beni. nys konuya dönelim.
evet giden hep geri geliyor? neden? çünkü sende bulamadıklarını başkasında bulma ümidiyle gidiyolar ancak bulamayınca senin kıymetini anlayıp gelip ağlıyorlar. diyelim daha güzelini buldu. ama zamanla seninle yeni sevgilisini kıyaslıyo ve senin daha ii olduğunu anladığında da sana dönüo. ama iş içten geçmiş oluo. ben bunu 3 kere yaşadım. hiçbirinede geri dönmedim. çünkü değcek insanlar değillerdi. eğer değcek kişiler olsalardı zaten beni aldatmamış olurlardı :)

Genelde oyle oluyor ama hepsi degil sanirim, hele ki yani burçlara gore yorumlarsak oglaklar kadar inatçi gururlu bir burç yoktur, ne kadar haksiz olsa bile

Genelde oyle oluyor ama hepsi degil sanirim, hele ki yani burçlara gore yorumlarsak oglaklar kadar inatçi gururlu bir burç yoktur, ne kadar haksiz olsa bile

bütün erkekler olarak genellememek lazım aslında. ne kadar gururlu olsalarda bi şekilde geri dönmek için bir yol arıyorlar. giden gider ama geri geldiğinde ben onu kabul etmem. kalır öle :) zaten benim kendi görüşüm eğer beni aldatıyorsa ya da terk edicek bir sebep buluyorsa zaten beni gerçekten sevmemiş demektir. eğer gerçekten sevseydi herşeye göğüs gerip benle olabilirdi. ben bunu şuanki sevgilimde anladım. gerçek sevgi herşeyi yeniyor. hani öle gidiyim bakıyım daha iyisi var mı, yoksa geri dönerim. yok öle bişey.

benim ayrıldığım sevgilim oğlak eylül başından beri ayrıyız facebookta sildim,numaramı değiştim,msn de engelledim ayrılır ayrılmaz.şimdi bana hemen her hafta alakasız konularda mailler atıyor,en son perşembe akşamı dün seni annenle çarşıda gördüm bakamadım sende beni gördünmü diye yazmıştı :60: aptalmı,aptala mı yatıyor yoksa hep aptaldıda ben aşkımdan mı görmedim bilmiyorum sanırım yanaşmaya çalışıyor bu yöntemlerle :27:

Back
X