canım üzerinden daha 1 hafta geçmiş… bak benimkisi hiç örnek gösterilecek bir ilişki değil ama ayrılık olayı açısından yazıyorum sadece… biz bi kere 3 hafta küsmüştük… demiştim kesin bitti bu sefer… 3 hafta sonra her şey düzelmişti… bir keresinde de 3 ay geçmişti üstünden… yani demek istediğim devam edeceği varsa bir şeylerin, bir şekilde devam eder…
ama canım şu nokta çok önemli bak… bir insanla aran bozuk olabilir… hemen engellemek falan çok hatalı… erkek arkadaşın aşırı şekilde abartmış ve seni engellemiş… açıkçası böyle bir durumda silinmeyi bile hak ediyor… sen kötü bişi yapmamışsın ki… üstüne gitmişsen, ilgisizsin demişsen seninle açıkça konuşabilir bu durumu çözmeye çalışabilirdi… açıkça isteklerini dile getirebilirdi… hemen suskunluğa bürünmek engellemek bi süre konuşmayalım demek bunlar çözecek mi her şeyi.. ilerde sana dönerse bile senin kırgınlığın geçecek mi… çok ayıp etmiş…
katılıyorum canım sana…hiç bişi yazma… hiç konuşma arama vs… hayatından çıkmış gibi yap… eğer istiyorsa zaten paniğe kapılır seni kazanmaya çalışır… ama eğer dönmezse, sen de böyle bir insanla zaman kaybedip kendini boşuna hırpalamaman gerektiğini anlamış olursun… tek taraflı sorun çözülmez…