Erkekler neden kıskanır?

ilk tanışmada hoşumuza gider amaaa belli süreden sonra çıldırtır:36:

tatlım seven erkek kıskanır diye klişeleşmiş bir tabir vardır gerçektende öyle olduğunu düşünüyorum ben bir erkek umursamıyorsa seni rahat bırakıyorsa o kötüdür işte kıskanılmak hepimizi çileden çıkartıyor aşırıya gidildiğinde ama yinede güzel bir duygu sevildiğini anlıyosun:16:

Son düzenleme:
kıskanclık iyi birsey degil insanın hayatını etkiliyor giydigime karısmasın oram buram acılır uyarır o ayrı yada ufak tefek kıskancklıklar olur ama fazlası zarar yani

Son düzenleme:
kıskanclıgında bı dozajı var yaaaa hanı baska bı erkekten kıskanması felan ok ama su gıyıme karısmaları cok gıcık bı durum:50:

ezikse kıskanır, özgüveni eksikse kıskanır, luzumsuz yere kıskanıyosa böledir
ortada bi durum warsa doğal olarak kıskanır

Bazı erkekler tanıdım:
"Yanımdayken istediğini giysin,ama ben yokken fazla açılmasın." diyen.
Bi bana denk gelmedi böylesi. :37:

Bazen de erkeklerin çirkin konuşmalarına çok yakından şahit oluyorsa, erkeklerin bol olduğu yerlerde çalışıyor ve erkeklerin konuşmalarını dinlemek zorunda kalıyorsa sevdiği insanın o konuşmalar içinde olma ihtimalinden iğrenerek yapabiliyor.

seven erkek mutlaka kıskanacak dıye bı krıter var mı ? kendım ıcın endıselenmeye baslayacagım aksi takdirde.. hıc gıydıgıme karısmaz vede istediğim kadar mını ve dekolte gıyınebılıyorum..ıstedıgım yere gıderım,istediğimle gezerim..karısmaz yanı..tabı karısmaz dıyede bende ıpını koparmıs danalar gıbı serbest hareket etmıyorum tabı..cıdden gayet mantıklı oldugumu dusundugum halde bu dusunce kafamı kurcaladı sımdı..:50:

seven erkek mutlaka kıskanacak dıye bı krıter var mı ? kendım ıcın endıselenmeye baslayacagım aksi takdirde.. hıc gıydıgıme karısmaz vede istediğim kadar mını ve dekolte gıyınebılıyorum..ıstedıgım yere gıderım,istediğimle gezerim..karısmaz yanı..tabı karısmaz dıyede bende ıpını koparmıs danalar gıbı serbest hareket etmıyorum tabı..cıdden gayet mantıklı oldugumu dusundugum halde bu dusunce kafamı kurcaladı sımdı..:50:

böyle bişey olabilir mi kuzum kıskanmıyorsa sevmiyor anlamına gelebilir mi? asla saçmalık bu tamamen yetişme şekli hayata bakış açısı ve cevreyle ilgili "güven" diyede bişey var bu hayatta olur olmadık gitme gelme yapma giyme dendiği zaman çok sevdiğinden mi sanki hayırr tamamen güvenmemekle alakalı ya karşısındakine güvenmiodur yada kendisine.. yada belli doğruları vardır onlar üzerinde talepleri olur gerisine karışmaz sen bilirsin zaten neye kızar neye kıskanır ona göre hareket edersin.. hiç karışmıyor diyorsun bu belli bir yere gelmiş ilişkilerde böyledir sen biliosundur zaten onun neye kızdığını bu yüzden sana %100 güveniyordur ki gittiğine geldiğine karışmaz.. ya tabi bide bunun ilgilenmeyip ne hali varsa görsün banane modelleri var işte onlara dencek ve yapacak hiç bişey yok..:) o zaten hiç meşgul etmesin bizi:))

hayat_gzl tesekkur ettım ıcıme su serptın..Ciddi bi endiseyle sormustum..ben su yasıma kadar bana kımsenın müdahale etmesıne musade etmedım..Anne&Baba haricinde..Kendı kararlarımı alabilecek aklim var cok sukur.. oturmasını kalkmasınıda bılıyorum,arkadaşlarımı secmesınıde tabıkı..''kıskanıyorum'' tribi altında sizi istediği şekilde davranmaya zorlayan adam sızı sevgili değil giderek köle olarak görmeye başlar...seviyorum yaparım dıyerek kendınızden ödün vermeyin..tabiki eş olarak onu temsil edecegınız ıcın kafasındakı tabloyu sıze anlatır,uymak orta yolu bulmak yanı tercıh hakkı sıze kalmalı..Aynı sekılde karsı tarafada..yada uygun gordugunu ıfade etmekte hakkı ama ıstedıgı kalıba zorlamak bunun ıcınde sevgıyı santaj usuru gormek hıc şık değil..sonuc olarak sizinde bı cızgınız var..ve sızı hayatınıza davet ederken böyle oldugunuzu bılıyordu !!

seven erkek mutlaka kıskanacak dıye bı krıter var mı ? Kendım ıcın endıselenmeye baslayacagım aksi takdirde.. Hıc gıydıgıme karısmaz vede istediğim kadar mını ve dekolte gıyınebılıyorum..ıstedıgım yere gıderım,istediğimle gezerim..karısmaz yanı..tabı karısmaz dıyede bende ıpını koparmıs danalar gıbı serbest hareket etmıyorum tabı..cıdden gayet mantıklı oldugumu dusundugum halde bu dusunce kafamı kurcaladı sımdı..:50:

senin ki gereçkten seven vee güvenen bi erkek... Hem kendine hem de sana güveniyorrr... Hiç kafan kurcalanmasınnnn:20::20::20::20::20:

Bu kıskançlık savaşını kazanmak sizin elinizde. ;) Azimli ve kararlı olmak...

Seven erkek kıskanır. Seven erkekler ikiye ayrılır; Aşırı kıskançlar, gizli kıskançlar.
Aşırı kıskançlar mutlaka belli eder.
Gizli kıskançlar , kıskanmıyormuş gibi hissettiren, içten içe kıskananlardır.

Kıskanan erkek seven erkektir demekse yanlıştır! Kıskanan erkekler de ikiye ayrılır; Sevdiği için kıskananlar, sevildiği için kıskananlar.
Yani diyelim, ben birini çok seviyorum. Fakat biri var bir erkek, ona karşı samimi davranıyorum. Sevdiğim erkek kıskanıyor bunu. Bunun sebebi; hani olur da ben onu sevmeyi bırakıp da, başkasını seversem ilgi onun üstünden kayarsa diyedir.
Aynı şekilde; açık saçık giyindiğimde kıskanmasının sebebi de budur; biri bana bakar ve ben o kişiye aşık olur, onu seversem diyedir.
Yani bu paylaşamamanın verdiği egodan kaynaklanır. Sevgiden değil.​

Son düzenleme:
Back
X