- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seven erkek kıskanır. Seven erkekler ikiye ayrılır; Aşırı kıskançlar, gizli kıskançlar.
Aşırı kıskançlar mutlaka belli eder.
Gizli kıskançlar , kıskanmıyormuş gibi hissettiren, içten içe kıskananlardır.
Kıskanan erkek seven erkektir demekse yanlıştır! Kıskanan erkekler de ikiye ayrılır; Sevdiği için kıskananlar, sevildiği için kıskananlar.
Yani diyelim, ben birini çok seviyorum. Fakat biri var bir erkek, ona karşı samimi davranıyorum. Sevdiğim erkek kıskanıyor bunu. Bunun sebebi; hani olur da ben onu sevmeyi bırakıp da, başkasını seversem ilgi onun üstünden kayarsa diyedir.
Aynı şekilde; açık saçık giyindiğimde kıskanmasının sebebi de budur; biri bana bakar ve ben o kişiye aşık olur, onu seversem diyedir.
Yani bu paylaşamamanın verdiği egodan kaynaklanır. Sevgiden değil.
Seven erkek kıskanır. Seven erkekler ikiye ayrılır; Aşırı kıskançlar, gizli kıskançlar.
Aşırı kıskançlar mutlaka belli eder.
Gizli kıskançlar , kıskanmıyormuş gibi hissettiren, içten içe kıskananlardır.
Kıskanan erkek seven erkektir demekse yanlıştır! Kıskanan erkekler de ikiye ayrılır; Sevdiği için kıskananlar, sevildiği için kıskananlar.
Yani diyelim, ben birini çok seviyorum. Fakat biri var bir erkek, ona karşı samimi davranıyorum. Sevdiğim erkek kıskanıyor bunu. Bunun sebebi; hani olur da ben onu sevmeyi bırakıp da, başkasını seversem ilgi onun üstünden kayarsa diyedir.
Aynı şekilde; açık saçık giyindiğimde kıskanmasının sebebi de budur; biri bana bakar ve ben o kişiye aşık olur, onu seversem diyedir.
Yani bu paylaşamamanın verdiği egodan kaynaklanır. Sevgiden değil.
peki senin tercihin hangi tarzdan yana olurdu ?????
[sıze=2][ı]kıskanılmayı severim :)[/ı][/sıze]
aşırı değil "bakkala giderken haber verceksin, arkadaşlarınla buluşmak yok" tarzı şeyleri sevmem. Bu kıskanmak değil zorbalıktır bence.
Ama tatlı kıskançlıklar, ne bileyim; "niye ona baktın ? Ya da göğüs dekolteni kapa" tarzı şeyleri severim.
yani sen modern maço dediğimiz tiplerin tarzından hoşlanıyorsunn...biz kadınlar dediğin gibi o sahiplenmeyi bi şekilde hissetirmesini isteriz amaaaa dozunnda![]()
Benim sevgilimde kıskanç,sanırım aşırı..Hatta bu yüzden cevremde arkadaslarımdan tepki aldım bu kadar cekilmez ya demek ki sana güvenmiyo gibisinden..
Halbü ki benim hoşuma gider,aynı iş yerinde çalıştığımız için etraftakileri tanıyo ve ona göre tepkisini koyuyo haklı olarak..Bence seviyosa kıskansın da asla birşey söylemem o konuda güzel bi duygu,hani bende çok kıskanırım ama kendi kendimi yerim belli edemem ,bence kıymetini bilin tabi şuda var,kıskançlık yüzünden şiddete kadar giden ilişkiler var bu kadar abartılmadıgı sürece iyi eger ki kıskançlık ilişkiye veya iki taraftan birine zarar veriyosa orası biraz düşündürücü... :26:
doğru söylüyorsun,ben aşırı kıskanç olduğunu kabul ediyorum ama bu ikimizede zarar vermediği sürece iyi..zaten saatlerimiz farklı o yüzden beraber değiliz bana her iş çıkışında sorar var mı bi asılan yada bir laf eden gibisinden.umarım bize zarar verecek raddeye gelmez :)
tabi ki öyle,misal benim annem babam 23 yıldır evlilerAma sevgili gibiler zarar vermeyecek sekilde kıskanırlar birbirini.hep özenmişimdir öyle bir evliliğim olsun,erkek arkadaşım kendisi de söyler belki aşırı kıskançlıkla bunaltırım seni kabul ediyorum ama elimde değil beni böyle kabul et diyo bu yüzden bir kaç kez tartışmammız oldu ama hatasını kabul ettiği için olay büyümüyo. şuan çok yeniyiz birde 7 ay olcak daha normaldir diye düşünüyorum