Erkekler neden pavyona giderrr

3 tane çocuk çok şey anlatıyor. Üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı

Vizyonsuzluktan gider.
Yani yazacağım ama site kuralları olan bir yer malum çoluğun çocuğun rızkını orada yemeye ne hakkı var ya eşinin.
Bir de bakıp çıkıyormuş he he oldu.

Bacım Allah yardımcın olsun bütün gün baktım yazacak yorum bulamadım ah be arkadaşım 3 çocuk Offf Offf ama ailen akrandaysa lütfen bir yolunu bul vallahi nefret geldi bu erkeklerden

Beşi bi yerde takan da varmış
Birak besi bir yerdeyi arkadasin dedigi gibi bir sene didinip ekip bictigi tasini otunu karisina cocuklarina toplattiklari tarlalarin ekinlerini satip bir gecede pavyonda yiyenleri sonra da sabahin korunde sarhos bir sekilde getirilip evinin kapisina atilanlari gordu bu gozler. Yani pavyon bu yaa tv goruyoruz yani ne kadar pacoz yerler oldugunu. Demek ki erkekler ne kadar salak ki oyle amele yerlere dunya para verebiliyorlar. Ama karisi cikip da bir gun disarda mi yesek dese kiyamet kopartir sen de azdin iiyice para mi var lan neyle gidecegiz yemege diye.

Ay kız inanma, biz kuaföre gidip boş boş mu oturuyoruz? ya saç yaptırırız ya ağda.Erkekler de böyle, müzik dinlemeye kafa dinlemeye gitse canlı müziğe gider.Evli adamın işi ne orada?

Bi tanıdığım pavyonda çalışıyordu. Söylediği kadarıyla adamlar gelip masasına kadınları davet ediyor. Kadınlarda bunlara içki ısmarlatıyor adama ne kadar içirirse o kadar para kazanıyorlar. Ama yatma falan yokmuş tabi bunu yapan bayanlarda varmış. Ama tabi eşinin amacı sırf içki içmekse barada gider ne gerek pavyona.

Erkekler neden gider bilmiyorum ama imkanim olsaydi bende 1 kere olsun gitmek istiyorum. Ankaraya gittigimizde esime yalvarmıştım gidelim merak ediyorum diye götürmedi. Zamanimiz da kısıtlıydı yoksa cok cok israr edip ikna ederdim. Ölmeden önce yapacaklarim arasında oldugundan mutlaka giderim.

Çünkü onlar kroyum Emme para bende... cebindekiyle ovunmek için hoş çoğu da acliktan nefesi kokar ama bi yerden toplu para buldumu gider.... yemeye kuru ekmeği yok cebinde son model tlf...

Oohoo canm oyle karılar varki pavyona yedirecgme dısarda kendim hepsni yerim diyor bnimde tandgm calsyor hem oyle pislik karılar var afadersnz wcde ortasna degil kenarlarna kondurup cıkıyorlarmış ter kokularnı parfmle karıstıryorlarms eggg gene bir tanıdık boyle karıya ev almak icin cabaldkları parayı yedrms cokk cokk igrencide opusup ellesiyorlar bu nasil midesizlik yahu masaya dede otursa opusuyrlar hic anlam veremedm hiccc

eglenceye bu sekılde alısan bırakamıyor alkole alısan oyle yasıuor kımı muzıge alısıyor duzenlı canlı muzıge gıdıyor onun gıbı ama bır kere alıskanlık yapınca bu sekılde eglendıgını sanıyor....

dansozler cıkar oynar. ıcer guler eglenırler..konsomatrısler de var orada masalara giderler onlarda ıcer masadakılerede daha cok ıcırırler gaza getırıp boylece hesap kabartırlar yanı mekana calısırlar ha bunu yaparken ellesırde öpüsürde kucagınada oturur.hayat kadınları da var müşterisini orda bulan alır cıkar. translarda var hersey var yanı bence sakat olan esınızın ve cevresının eglence anlayısının bu olması...

bence eslerin eglence anlayısının da uyması gerekıyor ben sakın huzuelu daha cok dogal yada otantık ortamları yavas muzık turkulerı sevıyorum.. hareketlı muzık bar alkol seklınde eglenen erkek arkdasımda oldu ama ben yapamıyorum.. sende gel dıye ısrar eder bır gıtsem 2 .ke yıne gıdesım gelmıyor benım tarzımda ona sıkıcı gelıyor. eslerıyle alkollu muzıklı yerlere gelıp cok eglenenlerde var.. onlar tatlı oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…