Erkekler neden pavyona giderrr

Ben bugün kavga ettim daha tlfnunda kwai diye sosyal medya hesabı açmış acık saçık kadınlar bu nedir nerden çıktı diyom kendi kendine inmiş karşısına çıkıp duruyormuş yanlışlıkla basmışmış bende yedim kocası pavyona gidiyormuş bakıp geliyormuş sadece nasıl rahatlık

Birde onda ne varmış efendim iyi dedim bundan sonra bende bakarım tlfanda bir şeylere sesi çıkarsa onda ne var ki bir şey yok derim dedim canı sıkıldı

Neye bakiyomus ? Yav esiniz boyle diyor sizde bisey demiyor musunuz bilmiyorum bende gormedim ama guzel bi yer olsa bayanlar da gideblrdi esleriyle degilmi?

Ya adı ustunde pavyon ordaki konslar niye var erkekleri yolamk icin gariplerim onlarda birsey sanıyorlar karıyla muhabbet sohbet fln filn ama bilmiyorlar soyulduklarni yada islerine gelmiyor

Pavyona giden erkek iticiliği diye bişey var bence. Evli bekar farketmez her durumda leş. Kadon çağırsın veya çağırmasın yine de leş. Evli olup evinin rızkını oraya gömen daha leş. Saygı duymam koyarım kapının önüne.

Benim haberim yoktuki gittiğinden herkes bana rahatsın diyor sonradan öğrendim böyle birseyi kimse kabul etmez.Bütün iş arkadaşları gitmişler.Ben zaten dedim bir daha gidersen giderim diye sürekli de söylüyorum gitmeni istemiyorum diye.Kadin çağırmadık o kadar zengin değiliz dedi.Dogum günü kutlamak için gittik dedi hepsi de evli eşleri de biliyor.

Doğum günü kutlayacak yermi yok pavyonda niye kutlanıyor

Hı kesin bi bakıp çıkmıştır, uydurmasın

İyi ki zengin değil şükür et

Başlığı okur okumaz kafamda "Goca goca başlı kobra kobra çıhtı sevdiğiiimm" diye müzik çalmaya başladı

Eşler de değişik, aslında diğer eşlere bi sorsa haberleri bile yoktur. Yeni mi çıkmış doğum günü mekanı PAVYON cık cık cık
Haberleri varmış ellerinin pavyona niye gıdilirya kadın için giderler izlemek için illaki içmek istiyorsanız içki taraftarıda değilim de gidin başka yerde için kutlayın pavyon nedir

Haberleri varmış ellerinin pavyona niye gıdilirya kadın için giderler izlemek için illaki içmek istiyorsanız içki taraftarıda değilim de gidin başka yerde için kutlayın pavyon nedir
Aynen o eşe inanmak için ya çok saf olmak lazım ya da vurdumduymaz!

Konuyu okuduktan sonra erkekler niye pavyona gider sorusunu değil de, bi kadın pavyona giden kocasını niye boşamaz sorusu oluştu benim kafamda. Konu sahibinden cevap bekliyorum.
Inan bende boşanmayı çok kez düşündüm küstük konuşmadık birbirimize ben bir de hamileydim söz verdi bir daha gitmeyeceğine şu an gitmiyor ama başka sorunlarımız oluyor eşim zor biri hiç hatasını kabul etmiyor küsüyorum konuşmuyorum o da konuşmuyor hep ben yanaşmak zorunda kalıyorum sırf 3 tane çocuğum için katlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…