- 7 Mayıs 2012
- 7.261
- 8.318
- 398
- Konu Sahibi omre_bedel
-
Mune bizi pavyona götürKK olarak toplaşıp gidek mi
Merakımız da gider
@Mune de gelir, asılan olursa pavyondan süresiz banlar
Bakiyomus sadece :)
Adam bi de bunu diyor ya boyle piskinlik gormedim.
Harman zamanı ya ondandırpavyona kekolar gider. tarlalar yeni mi satıldı
abi birine bakıp çıkacaktım :)))))))))))))))
Tanımadığı kadınlarla tiksinc sohbetler edip yalak temaslarda bulunup tenasul uzuvlarini kiyafet üzerinden surtturmek suretiyle statik elektrik yüklenmek için. Boşaltim olmuyor yani anlayacağın gerisi gelmiyor çünkü pahali, sen evde bedava bekliyorsun nasılsa.
Sarı tutku kızın lakabı ve aşırı ünlü imiş ankara pavyon camiasındasarı tutku
Onunla dans edebilmek icien en az 1000lira hesap yaziyorlarmis. Ne salak oluyor bu erkek milleti.Sarı tutku kızın lakabı ve aşırı ünlü imiş ankara pavyon camiasında
hatta onun için erkekler evler arabalar döküyorlarmış kızın fotosunuda koymuştu
konuyu okuduğum ....sözlük
Bu neydi gız .Tanımadığı kadınlarla tiksinc sohbetler edip yalak temaslarda bulunup tenasul uzuvlarini kiyafet üzerinden surtturmek suretiyle statik elektrik yüklenmek için. Boşaltim olmuyor yani anlayacağın gerisi gelmiyor çünkü pahali, sen evde bedava bekliyorsun nasılsa.
Arpa suyu :)))) aklıma eşek geldi:))Tam da bu konunun üzerine sosyal medyada az önce pavyon kültürüne dair bir yazı okudum.
Icerideki kadinlarin büyük çoğunluğu yabancı uyruklu, fiyatlar inanilmaz seviyede ve sadece arkadasa bakip çıkamıyormuşsunuz çünkü malum pis ortam arizasi belasi cok olurmus.
Yani kocaniz oraya iyi niyetle gitmiyor bu bir,ikincisi her gidisinde en az 500-600 lira bırakıyor çünkü normalde dışarıdan aldiginiz bir arpa suyu 10-15 lira ise burada 4-5 katina satiliyormuş bu da iki.
Hadi açık açık yazmayayım dedimArpa suyu :)))) aklıma eşek geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?