- Konu Sahibi semanur_sema
-
Cunku iki kişi ile uzun süreli flört ettiğimden böyle bir sebep neden olabilir diye düşünüp paylaşmak istedim2 kişi üzerinden genelleme yapmak biraz garip bir durum bence
Bu evet bana biraz hoş gelen bir tarz benim seçimin hoş olmasıyla alakaliSiz de sizden farkli yasam tarzi olanlara ilgilisiniz demek ki ondan.
Büyü de gel evladımArkadaşlar çok uzun zamandır üyelik şifremi unutunca giremedim buraya.
Ben tesettürlü giyinen biriyim.21 yaşımdayken benimle farklı yaşam tarzı olan biriyle flört etmeye başladım.ilk başlar da tarzına uyuz oluyordum ve sonra etkilendim gayet hoş tarza sahipti.bir de aramızda yaş farkı vardi.4 seneye yakın flört ettik ve o yurt dışına yerlesince ayrıldık.simdi başka bir flort ettiğim var o da ona benzer bir tarza sahip...neden bu tür ilgiler var erkekler de?
benım bu konuda okudugumdan anladıgım sızın ısrarla kendı tarzınızdan farklı kısılere ılgı duymanız halbukıArkadaşlar çok uzun zamandır üyelik şifremi unutunca giremedim buraya.
Ben tesettürlü giyinen biriyim.21 yaşımdayken benimle farklı yaşam tarzı olan biriyle flört etmeye başladım.ilk başlar da tarzına uyuz oluyordum ve sonra etkilendim gayet hoş tarza sahipti.bir de aramızda yaş farkı vardi.4 seneye yakın flört ettik ve o yurt dışına yerlesince ayrıldık.simdi başka bir flort ettiğim var o da ona benzer bir tarza sahip...neden bu tür ilgiler var erkekler de?
Cunku iki kişi ile uzun süreli flört ettiğimden böyle bir sebep neden olabilir diye düşünüp paylaşmak istedim
Hayatınıza giren erkek kişi sayısı 2. Çok iddialı bir çıkarım olmuş.Arkadaşlar çok uzun zamandır üyelik şifremi unutunca giremedim buraya.
Bu evet bana biraz hoş gelen bir tarz benim seçimin hoş olmasıyla alakali
okudugum bosa gıtmesın dıye anlamlandırmaya calısıyorumNe okudum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?