- 23 Ağustos 2020
- 6.740
- 12.688
- 198
- Konu Sahibi semanur_sema
-
Ban geliyor. Mune neden tesettürlü olanlara ilgililerKonuyu sildim
ıyıde konunuzu alıntıladık sıldınız ama yorumları okuyan zaten gorecekKonuyu sildim
Aaaaaa banlanacaksınız şimdiKonuyu sildim
Büyü de gel evladım
Ne saçma bir konu bu yahu. Ne demek ben tesettürlüyüm diye erkekler benimle ilgileniyor demek ? Bence sizin kalbiniz fesat . Adamlar belki dış görünüşe degilde kişiliğinizi beğenmiş olamaz mı ? Siz böyle düşündüğünüz sürece herkesi kaçırırsınız bence ..
Bence erkekler tesettürsüz kadınlara ilgi duyuyorlar. 3245613 tane senin flörtün olmuş, 73838177 tane benim flörtüm oldu, ikimiz de tesettürsüz halimizle evlendik. Biz kazandık bence, testtürsüzler 1 tesettürlüler 0Hımm demek 2 tane flörtünüz oldu ve erkeklerin tesettürlü kadınlara ilgi duyduğu sonucuna vardınız
3245613 tane flörtüm ve sevgilim olmuştur. Erkekler neden başörtüsüz kadınlara ilgi duyuyorlar diye düşünmek hiç aklıma gelmemişti. Çünkü ne alaka?
Iyi ettin iyi banlanmalarKonuyu sildim
Ben de evliyim yaa 0 olmasın tesettürlüler. Ama çok filörtüm olmadı lisa aşkımla evlendim. Helal loveBence erkekler tesettürsüz kadınlara ilgi duyuyorlar. 3245613 tane senin flörtün olmuş, 73838177 tane benim flörtüm oldu, ikimiz de tesettürsüz halimizle evlendik. Biz kazandık bence, testtürsüzler 1 tesettürlüler 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?