Erkekler neden tesettürlü olanlara ilgililer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O soru şu cevaba çıkar tesettürlü kapalı cazibeli çekiciliği herşeyi yatak odasında.Herşey tesettür değil kimse mükemmel değil kime neye göres İslamı şartı ama kimse kapanmak zorunda değil belki iyi insan insan kendini nasil iyi hissediyorsa öyle olur sen o erkeğin ilk başta giyimine baktın dimi önyargı ama sonra çekici kıldı çünkü dış görünüş karakterle BAĞDAŞMAYABİLİR ne zaman bunu kabul edersen tam anlamıyla bu sorun cevabını bulur.Dış görünüş değilde bırak kişiliğiniz çatışsın.

ıyıde konunuzu alıntıladık sıldınız ama yorumları okuyan zaten gorecek

bırde kucuk bır ayrıntıyı soylemeyı unuttum
suprıııızzzz sılınen konunuzu gerı getırecekler ama sız bunu farkedemeyeceksınız cunku banlanmıs olacaksınız

valla ilgileri varmi bilmem ama bi gun toplu tasimaya bindim liseden sinif arkadasim tesettur yapmis ikimiz gectik ayaktayiz kalabalik 60 li yaslarda bi amca kalkip yer vermeye caliismisti hic unutmam okuyunca gozumde canlandi

Tesettürlü olmasa 2 (yazıyla iki) erkekle flört etti diye "erkekler neden tesettürlü olmayan kadınlara ilgi duyuyor" diyecekti muhtemelen
Kendisinde dış görünüşünden öte bir şey görememesi üzücü.

Bence erkekler tesettürsüz kadınlara ilgi duyuyorlar. 3245613 tane senin flörtün olmuş, 73838177 tane benim flörtüm oldu, ikimiz de tesettürsüz halimizle evlendik. Biz kazandık bence, testtürsüzler 1 tesettürlüler 0

Ben de evliyim yaa 0 olmasın tesettürlüler. Ama çok filörtüm olmadı lisa aşkımla evlendim. Helal love

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…