- 23 Ağustos 2020
- 6.740
- 12.688
- 198
- Konu Sahibi semanur_sema
-
Kendiside tarzı olmayan erkeklere ilgi duyuyor , demekki hersey karşılıklı. Neden bu soruyu kendisine degilde bize soruyor oda apayrı bir muammaTesettürlü olmasa 2 (yazıyla iki) erkekle flört etti diye "erkekler neden tesettürlü olmayan kadınlara ilgi duyuyor" diyecekti muhtemelen
Kendisinde dış görünüşünden öte bir şey görememesi üzücü.
Çok flörtün olmadığı için skor tablosu değişmedi, üzgünümBen de evliyim yaa 0 olmasın tesettürlüler. Ama çok filörtüm olmadı lisa aşkımla evlendim. Helal love
Bence erkekler tesettürsüz kadınlara ilgi duyuyorlar. 3245613 tane senin flörtün olmuş, 73838177 tane benim flörtüm oldu, ikimiz de tesettürsüz halimizle evlendik. Biz kazandık bence, testtürsüzler 1 tesettürlüler 0
Seni ben nötrlüyorum şekerim. Hem tesettürsüzüm hem de son sevgilimle evlendim.Ben de evliyim yaa 0 olmasın tesettürlüler. Ama çok filörtüm olmadı lisa aşkımla evlendim. Helal love
Ne alakası var kendinize gelinKonuyu sildim
.bugün yorum yapmışsiz bir konuda. Tesettürlüyum eski açık halime dönmek istiyorum diye. Acaba tesetturlusunuz diye ilgilendiğini düşündüğünüz erkeklerkin ilgisini kaybetmekten mi korkuyorsunuz da bu konuyu açtınız
Konu da ne yazıyordu acabaçekirdeğimi aldım açık kapalı tartışması çıkmasını bekliyorum
benim bildiğim kk bu fırsatı kaçırmaz
Konu da ne yazıyordu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?