- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
Kızlar o kadar şey diyonuz birinizde kalkıp şöyle şöyle yap demiyosunuz AŞK OLSUN :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur simdi bence. Sende sevgilinin sifresi var ve buyuk ihtimal o senin onun ne ararigini gorebildini bilmiyor. Bekle bakalim daha neler araticak. Sen simdi soylersen ogrenmis olur gorebildiginiKızlar o kadar şey diyonuz birinizde kalkıp şöyle şöyle yap demiyosunuz AŞK OLSUN :)
Sevgili Jessica Joy her konuda
Çok keskin ve net yorumlarınız oluyor .
Merak ediyorum acaba sizin ilişkiniz nasıl
Kesinlikle iğneleme yapmıyorum cidden merak ediyorum
Ayrılmak için gerekçem faceden kız ismi aratıp bakmasımı olsunSen de bu adamla hala birlikteysen her şeyi hak ediyorsun.
Aman boşver ya. Yüzyüze konuşursun. Ben de eşimin birtakım kız isimlerini arattığını gördüm facede. Sordum sadece meraktan eski sevgililerine baktığını söyledi. Kızmadım. İnandım ona. Zira ben de bakmıştım. Farkımız ben arama kayıtlarını silecek kadar zeki mi desem kurnaz mı desem işte ondanım, o ise biraz saf.Akşam akşam sinir oldum
Ben orda (askerde) nasıl napıyor diye düşünmekten kendimi unutuyorum .
Oda kalkmış faceden kız isimleri aratıp bakıyor
Şimdi desem niye yaptın bi sürü şey sayıcak .
desemmi ki ? Bugün zaten işyerinde canım çıktı büstüne bu can sıkıntısı off
Bugün bakmakla bir şey olmaz diyen yarın konuşmakla bir şey olmaz der, sonra...
Bunu o kadar olağanlaştırmış ki...
Yapar yapar özür diler siz de affedersiniz...
Ona göre böyle işliyor ilişkiniz...![]()
kötü bilmesi arada karıştırırdın :) aslında bi yandanda bilmesi güzel ben karıştırıyorum ama ne kadar karıştırıp görmesek daha iyibenim sevgilim bu arama olayını biliyo çok canım sıkkın bakıyomu siliyomu hiçbişey bilmiyorum![]()
yorumuna bayıldım :) biz kadınlar mı desem yoksa sadce ben mi desem :) sevmiyorum aslında çok fazla detaya inmeyi ama merak tutamıyorum kendimi resmen bi kusur bulmak için bakıyorum sonrada üzüldüğümle kalıyorumDemek ki neymiiiş şifrelerini bilseniz de, kızları listeden habersiz silseniz de sürekli kontrol altında tutsanız da adam yapacaksa bir şeyler yapıyor.
Benim için problem değil böyle şeyler ama sizin için belli ki büyük problem. Birazdan arayıp soracaksınız, kavga edeceksiniz. Bi şekilde açıklama yapıp inandıracak sizi. Ya da olayı büyütüp ayrılacaksınız, üç gün sonra affedecek, barışacaksınız. Ne olacak, yüz göz olduğunuzla kalacaksınız. Kendi midenizi bulandırıyorsunuz durup dururken.