- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
erkekler niye odun olsun ki senin arkadaşın odun olan. mesela benim ki pamuk gibi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmezden gelirsem nasıl olsa bilmiyo diye düşünüp tekrar yapacak . biliyorum desem biraz tartışıp tamamlarımla kalsam kabulleniyo olcak adım bazen doğru kararlar veremiyorumBen %200 katiliyorum bu yoruma. Simdi gurur kiracak bir durumla karsilastiniz, eger gururunuzu cigneyeceksniz, kabulleneceksiniz adama durumu bildiginizi caktirmamalisiniz ki, yuz goz olmayasiniz, sizi yerlerde surunur gormesin. Yani kabullenecekseniz , ses etmemelisiniz. Aksi takdirde adam eh bu nasilsa her seyi kabulleniyor der, sizi ciddiye almaz. Bu kim, bununla niye konustun tarzi konusmalar hem adamin gozunde ezik konumuna dusurur, hem de adam ehhh yersen boyle yemezsen git deme hakki verir.
Ayrılmak için gerekçem faceden kız ismi aratıp bakmasımı olsunmantıklı bişey beklemiştim
AŞK MERAKTIRAbartmayi ne kadar da seviyoruz ya. Ayrilmaza her seyi hak ediyor falan.
Ben olsam kabul etmem bu hareketi konu sahibi. Hadi ortak arkadasiniz olur, ortak olmasa da onun iyi arkadaslari olur, ne yapiyorlarmis bir girip bakayim falan der, tamam. Boyle insanlari da sen tanirsin, bilirsin, arkadasi olarak adini duymus olursun en azindan.
Ama hic tanimadigin, belki onun da tanimadigi insanlar vb araniyorsa ozellikle sikinti var demektir. Tanidigimiz insanlari merak etmekle tanimadiklarimizi merak etmek cok ayri.
Giacomo Casanova demis ki, "Love is three quarters curiosity." yani "Askin dortte ucu meraktir." Merakla baslar hepsiTehlikelidir merak.
O yuzden yerinde olsam susmam. Konusmak bir suru bahane, tartisma, uste cikma cabalari vs anlamina gelse dahi susmam ve bir sonuca vardiririm bu durumu.
Of ne yazdim ya![]()
Canım adam asker de sen burada onu bekliyorsun.
O face den kızlara bakıyor. Hala mantıklı değil ayrılmak için diyorsun.
Ha aynısını sen yapsan sana der ki: Ben askerdeyim, sen ne peşindesin diyip tekmeyi basar sonra da mantık ararsın kendi kendine![]()
tatlım haklısın onu korumak için demedim . bu durumda ne yapılır bilmediğim için sordum
![]()
hakkarinin dağlarındaErkek arkadaşın nerde askrrde canım pek bi rahatmış :)
DAYAKMIBu erkeklerr yeminlee dayaklııııkkkkkkkkkkkk allahım yaaaa
AŞK MERAKTIRonu korumak adına değil yanlış anlaşılmasın öncelikle . . bi ekleme söz konusu değil . kimseyle konuşmaz faceden . öneri olarak geldiği içinmi baktı diye düşünüyorum (tabiki kızgınım geçmedi hala) bazı kızlar beklme ayrıl demişlerde böyle bi sebepten kalkıpta 3 senemi çöpemi atıyım ?
Fikir almak için açmışsın herkes fikrini yazmış.Nasılsa ayrılamayacaksın,malum 3 yıllık.Yarın öbür gün evlenirsiniz,aldatır,aman yuvamı bozamam zaten tek gecelikmiş dersiniz.Olay başka ama anlamamakta ısrarcısınız.Adam Hakkari'de asker ama can derdinden önemli işleri var sanal alemde.
Evet ilk kez :/Bu olay ilk defa mı oluyor?
İlkse rahatsız olduğunu söyle- amaan boşver- diyemesin geniş geniş.
Ben aynısını yapsam ne hissedersin de mesela bağırıp çağırma.
Sessiz sakin kırgın konuş.
Haa hala devam mı ediyor bas tekmeyi asker falan dinleme.
Benim sevgilim de asker de.
Bu kadar alttan almıyorum ben, o asker deyse ben de burada bekliyorum ben de üzülüyorum tek o değil.
Her erkek gidiyor askere sonuçta.
Canım aynen katılıyorum sana.
Benim sevgilim de d.bakır da face yok ama olurda böyle birşey gelse başıma hiç dinlemem.
O doğu da diye durup durup ağlıyorum adam gidip kız mı bakacak.
Ayrıca asker asker diye pof pofluyorlar ama adam bizler den çok sanal alemdeler.
Gülüm benimki de asker.Onunki psikoloji de benimki ne ? Ben edebimle oturuyorsam o da adam gibi yapacak askerliğini,arkama bile bakmayacağımı bilir.
Evet ilk kez :/
tamda böyle yaptım
suratı bi şekilde konuştum bişey demeden tlfnu kapattım
uyucaktı . yarım saat sonra tekrar aradı yaptığı için pişman olduğunu söyledi .
art niyetle yapmadım dedi. özür diledi .
off ne gerek vardı şimdi yaptıki![]()
Şimdi durup durup bu konuyu açma.
Ama her şey güllük gülistanlık olmasın.
Tavrını koy ortaya.
yok yok bunlara iyi niyetli olmaya gelmiyo . kısasa kısas En büyük KKCanım askerde hepsi meydanı boş zannediyo şimdi sana ders yok asker psikolojisi falan ... Sen yinede bildiğini oku madem kızlara bakıp aratıyorsun bende asker yolu beklemek yerine arkadaşlarımla gezecem de.. Bakbakalık nasılmışşş anlasınnn !!!