Erkekler para harcadığı kadına mı değer veriyor?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
8 aylık bir ilişkimiz var.
Ben sevmediğim için kına nişan yapmayı düşünmüyorum düğünde de kararsızım sevgilim yaomayabiliriz gibi bişe dedi ben de o zaman gelsin bakarız dedim herhangi bir şey söylemedim malumunuz bu işler hep para. İlerde acaba bak masrafa sokmak istemedi ne anlayışlı ne akıllı gelin diye mi düşünürler yoksa evlenmeye o kadar meraklıydı kızı kolayca aldık dünden razı tarzında mi düşünürler. Hep bir laf var ya erkek zor elde ettiğini para harcatani el üstünde tutuyor çünkü ona emek verdi onu kolay elde etmedi. Mesela benim yıllar önce çok zor sartla (o ara lazımdı sonra olaylar değişti) aldığım bir altın var o altını asla satmak bozdurmak istemem küçük bir meblağ ama olsun onu çok zor aldım ben

Bence buradaki sözde nişanlanacak olan da sensin.
Elin derdini ayrı bir konuda toplayıp sıra buldukça kendi dertlerini yazman ise takdire şayan..
👏👏👏

8 aylık bir ilişkimiz var.
Ben sevmediğim için kına nişan yapmayı düşünmüyorum düğünde de kararsızım sevgilim yaomayabiliriz gibi bişe dedi ben de o zaman gelsin bakarız dedim herhangi bir şey söylemedim malumunuz bu işler hep para. İlerde acaba bak masrafa sokmak istemedi ne anlayışlı ne akıllı gelin diye mi düşünürler yoksa evlenmeye o kadar meraklıydı kızı kolayca aldık dünden razı tarzında mi düşünürler. Hep bir laf var ya erkek zor elde ettiğini para harcatani el üstünde tutuyor çünkü ona emek verdi onu kolay elde etmedi. Mesela benim yıllar önce çok zor sartla (o ara lazımdı sonra olaylar değişti) aldığım bir altın var o altını asla satmak bozdurmak istemem küçük bir meblağ ama olsun onu çok zor aldım ben
Sizin değerinizi size harcanan para belirleyecekse vay hem sizin hem de bunu yapanın haline. Önemli olan karşınızdakinin karakteri, sizin ona olan tutumunuz.

Maddi durumu yerindeyse ve sizin icin bir seyler yapmak istiyorsa -dugun gibi- engellemenin sebebini anlayamiyorum. Insan sevdigi icin bir seyler yapmaktan mutlu olur. Kimseyi maddi acidan kullanmayalim ama her seye de 'istemem, gerek yok' demeyelim diye dusunuyorum tok gozlu gorunmeye calismak icin.

Kendinize değer verirseniz, başkalarından da değer görürsünüz. Nişan , kına vs. törenleri yapmak siz ve aileniz için önemliyse yapın. Taviz vermeyin, para harcanmasın diye vazgeçmeyin. Makul şartlarda istediğinizi yapın. Erkeklerin , isteklerinden vazgeçen bir kadını takdir ettiğini hiç görmedim.

ben açıkçası erkeklerin zor elde ettiği şeyleri sevdiğine inanmıyorum buradaki kadınlar muhtemelen bana karşı çıkacaktır ama gerçek ilişkinin böyle bir şey olmadığını düşünüyorum ben.
gerçekten karakteri oturmuş bir adamın ilişkinin başlayışında ne kadar çabaladığının bir önemi yok bence ...
o çaba ile ve gizemle oluşan şey meraktır sadece, sevgiyle ilgili bir şey değil bence,
gerçek sevgi karşıdakine duvarlarını tamamen kaldırdığınla olanlarla alakalı.

ekstra olarak siz nişan kına beğenmiyorsanız sevmiyorsanız yapmayın düğün sevmiyorsanız onu da yapmayın seviyorsanız yapın başkasının ne dediğinin ne önemi var
ayrıca evleneceğiniz insanın hala elde ettiğini sever mi sevmez mi muhabbeti bana çok saçma geliyor açıkçası.
yani Zaten hayat ortaklığı yaşayacaksınız artık elde etme gibi bir olay yok yani gizem de yok çaba da yok sen onunsun o da senin artık.

Sizin değerinizi size harcanan para belirleyecekse vay hem sizin hem de bunu yapanın haline. Önemli olan karşınızdakinin karakteri, sizin ona olan tutumunuz.
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama işte onlar böyle düşünür mü hani para harcamak daha çok çalışmak beklemek alacaklarını ertelemek vs demek ya o yüzden zor elde ettim algısı oluşabilir mi

Bak masrafa sokmak istemedi ne anlayışlı ne akıllı gelin diye düşünmezler orası kesin de sevgilinizin maddi imkanı nasıl onu yazmamışsınız. İstemiyorsanız, sevmiyorsanız yapmayın bence

Maddi imkanı iyi ama borcu var biseler almış bi de calisali çok seneler olmadi

Bence buradaki sözde nişanlanacak olan da sensin.
Elin derdini ayrı bir konuda toplayıp sıra buldukça kendi dertlerini yazman ise takdire şayan..
👏👏👏
Ben değilim nişan yapmayacağım zaten elin derdini yazdım çünkü laf bana dokundu

Ben değilim nişan yapmayacağım zaten elin derdini yazdım çünkü laf bana dokundu
Israrla soruyorsun ya "kıza bir şey etmiş ki ayrılamıyor"..İşte ordaki bir şeye takilma sen.
Onu kızın kendisi ve ailesi düşünür zaten.
Senin üzerinden örnek verilmesine ise yanlış demişiz zaten.

Tabi efendim
IMG_20230125_175154.webp

Israrla soruyorsun ya "kıza bir şey etmiş ki ayrılamıyor"..İşte ordaki bir şeye takilma sen.
Onu kızın kendisi ve ailesi düşünür zaten.
Senin üzerinden örnek verilmesine ise yanlış demişiz zaten.
Beni o kısım ilgi etmiyor ama kötü bir manada diyorsa benim arkamdan neler denilmiştir onu düşündüm

Back
X