Erkekler partnerlerinin calismasini neden istemez ?

Hem de erkek arkadaş... Kusura bakmasın da ona mok yemek düşer
Çalışabilen her kadın çalışsın, özgürlüğünü eline alsın.
Kendine güvensiz sevgilini de boş ver gitsin.

Çok sevdiği, kimseyle paylaşmak istemediği, gözünden sakındığı için tabiki "değil. " Benim görüp tanıdığım erkeklerin genelde eğitimsiz, kültürsüz, maddi açıdan kendine bile yetmeyenleri kadının çalışmasını istemez. Daha sevgiliyken böyle şeylerden küslük ortamı yaratan adamın sevgisine zerre kadar inanmam.

erkekler kadının calısmasını ıstemez gıbı bırsey yok
kadının ıstegıne saygı duymayan erkek vardır oda kısılık sorunu oldugu ıcın sıkıntı cıkarıyordur

mesela bu durumda akıllı ve normal olan bır kadında boyle bır adamla devam etmez . o adam ne kadar kısılık sorunu yasıyorsa, karakterlı bır kızda boyle adamı hayatında yuk etmez boyle sıkıntılı erkeklerın sıkıntı cıkaracagı cok konular vardır ve omur gecmez

sız ne yapmayı dusunuyorsunuz bu durumda ?

Verdiğiniz emekle ilgili karar verme hakkını başka birine nasıl verebildiniz? Kendisi bu haddi nereden buluyor?Okumuşsunuz emek vermişsiniz çalışmak için.Kimseler konuşamaz yorum yapamaz bu konuda.

Başlık "Bir erkek partnerinin çalışmasını neden istemez?", şeklinde olsa daha doğru olurdu sanki. Geçinmek zor artık, iki tarafın da çalışmadığı evlilik çevremde hiç yok. Kadın çalışmıyorsa ya işsizlik sıkıntısından ya da çocuklarıyla ilgilenebilmek için çalışmıyor. Hatta aksine 5 yıllık erkek arkadaşımla evlenmek için benim atanmamı bekliyoruz. Gerçekten aksini düşünen insan sağlıklı düşünen biri değildir. Bu sorunu küçük bir şey gibi düşünerek görmezden gelmeyin. Gerçekten ciddi bir durum. Böyle bir ilişkiye asla devam etmezdim. İnsan sevgilisinin sevindiği şeye bile sevinmiyorsa nasıl bir birliktelikten söz edebiliriz ki?

Kıskanmış ama aşk anlamında değil kendi bişey başaramadığı için eziklenmiş yani

Ahh o mat yok mu. Bende ondan müzdaribim. Diğer derslerde konu olarak bitirdin mi
Hepsi bitti cok sukur tekrarlarını yapıyorum ama mata elim gitmiyor cok korkuyorum yapamayorum. Hızı 87 den asagısı kurtarmaz artık. Birde att alımı artık olmayacak gıbı Bısey demıssımız dogru bu. Eger oyleyse onumız acılır

Soruyu geyiğine mi sordun cidden mi sordun ? Adam kendi bile part- time çalışan sapın teki, o kadar seçenek içinde gidip bu tipleri buluyorsunuz ne diyeyim ...

Aşırı genelleme yapmissiniz başlıkta

Benim kocam benim çalışmamı ister mesela

Evde kalırsam çok bunalırım ona sararım bilir çalışmayı çok sevdiğimi para kazanmayı sevdigimi bilir

Başlığı öyle yaptım ama genelleme yapmak istememiştim dikkatli okursanız yazıda bazı erkekler diye belirtti teşekkür ederim yorumunuz için

Tabikide ona göre yapacak değilim zaten hep istediğim şey kendi ayaklarım üstünde durup kendi kazancimi sağlamak. Umrumda değil açıkçası sadece nedenini bilemedigim için sormak istedim

Haklisiniz başlıkta öyle yazdım genelleme anlaşılmış . Yazıda düzelttim bazı erkekler olarak

Ezik ve yetersiz olsun diye,kendidi bi baltaya sap olmamis ,ozguveni yikilir iyiliginden degil yani

İnşallah. Daha önce dikkat etmedim. Hastanelerede alım yapıldığını gördüm son klavuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…