Erkekler partnerlerinin calismasini neden istemez ?

Aynen bende sizinle aynı görüşteyim ona göre hareket edecek değilim kısıtlayamaz da beni sadece neden istemiyorlar butavır neden onu anlamıyorum bir türlü
Asagilik psikolojisi var galiba.Onun isi olup senin olmayinca kendini senden ustun görüp tatmin ediyor olabilir.

Bence o partnerden uzak dur. Eski sevgilimden sırf vu sebeple ayrıldım. Baktım iş hayatımda beni desteklemeyecek eyvallah dedim ve eşimle tanıştım ki eşim beni geliştirrcek şeyleri benden önce bulur mutlaka gitmelisin diye destekler.

Hangi erkek o ya? Benim hayatıma hiç öyle biri girmedi. Babam da öyle değil, akrabalarım da...
Bence senin sevincine sevinmeyen,kendini geliştirmeye izin vermeyen adamla uzun bir yolda yürümeyi düşünme bile
+1

Kadının ekonomik özgürlüğü olmazsa ona muhtaç olur hele birde çocuk olursa bal kaymak olur. Yaptığı her halta sesini çıkarmayan biri olsun ister. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadın gemileri daha kolay yakar. Sakın taviz verme istemiyorsa istediği gibi birini bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…