Erkekler partnerlerinin calismasini neden istemez ?

Çünkü kendi maaşınız olursa istediğiniz yere gidip gezebilirsiniz bı engeliniz olmaz, kendinize güveniniz olur, eğer calismiyosaniz evlendiginizde onu bekleyen, yemeğini yapan, fonlarını yıkayan, evi pırıl piril yapan bı kadın olur, öbür türlü hem full performans ev işi yapamazsınız hem de sorumlulukları bolusmek zorunda kalır paşam. Sizi kendisine muhtaç görmek isteyen bı adamdan kaçın derim ben

Ahahaha bende de vardı böyle bi model, uluslararası bir başarım oldu, aldığım tepki “hadi defol git şimdi o ülkeye” güya kafası iyiymiş de, çok sevdiği için yapmış da falan da filan da . Cidden ona muhtaç olun diye yapıyor

Bu devirde karısı illa maaşlı bir işte çalışıp maaşını olduğu gibi elime teslim etsin diyen erkekler çok fazla olduğu için bu tipler numine

Yani karım çalışsın diyende çalışmasın diyende bunu kendini düşünerek söylüyor
kendi ayaklarının üstünde dursun bana muhtaç olmasın diye çalışsın diyen yok

istemeyene kapi orada. sanki adammi yok ondan baska,neler duyyoruz okuyoruz. Kadinlar icin ayaklari uzerinde durabilmek cok onemli.sen hele bir ekonomik özgürlüğünü eline al ondanonce sen ona yol verirsin.

Kaldımı ya evinde otur evinin kadını çoçuklarının anası ol diyen erkek
Şuan geneli çalışan bayan arayan tipler ondan konuya şaşırdım.
Görüşüm; bir bayan her daim sağlık elverdiği sürece çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilmesi.

Sebebi o kisiye ozeldir de sonucta ortaya cikan sey sevgisizliktir. Sizi gercekten seven insan sizin bu Heyecaniniza sevincinize kendisi istemese bile ortak olurdu.

Özellikle özgüveni düşük erkekler ister bunu. Partnerinin her zaman kendisine muhtaç ve bağlı olması için. Buna da her zaman "çünkü ihtiyacımız yok" veya "kıskanıyorum" gibi baheneler sunarlar. Bizim Türk kizlari da buna düşer.

Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim

sevgilin. sevgilin.eşin değil o senin.

onun senin hayatına yön vermesine izin veremezsin. doğru insan karşındakinin başarısına sevinen insandır. lütfen saçma sapan şeyler yüzünden yolundan dönme doğru olduğunu düşünüyorsan

Çalıştığın ortamda başkasını bulacağını düşünüyordur. Yani kendine güveni yok.

Eşim heo ev hanımı bir eş istemiş.
Ben öğretmenim.
Sorduğum da hem ev işi hem çocuk hem dışarıda çalışmak bence yorucu oluyor dedi. Ki kendisi çok yardımcıdır.
Ha bana asla çalışma demedi. Tamamen sana kalmış der hep.
Kadınların sosyal yaşama erkekler kadar katılmaları gerektiğini savunan da bir adamdır. Ama özellikle çalışmaya zorlanan veya çalışıp parası eşi tarafından gasp edilen kadınlara yazık oluyor der. Bence de...

kendileri hamile kalamadıkları için....

çalışan kadın kendini kolay kolay ezdirmez eyvallahı yoktur. Herzaman kendi ayakları üstünde durur ve yere sağlam basar. Erkek arkadaşın bu özelliklere sahip birini istemiyorsa iyi düşin ezebileceği kendi ailesinin yörüngesinde bir kadın istiyordur yol ver yakınken.

Çalışan partner istemeyen erkek kalmış mıydı yaa... Geliri çook iyi olan bir erkek istemez istemezse. Hele bi evlenin, geçim sıkıntısı başlasın sizden daha çok ister çalışmanızı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…