Erkekler partnerlerinin calismasini neden istemez ?

Benım 78 Yenı dogum yapmıstım calısmadım. Sımdı evden hazırlanıyorum kızım kucuk dershane ımkanım yok. Mat yapamıyorum ondan 10 15 yapsam kurtarıcım kendımı
Ahh o mat yok mu. Bende ondan müzdaribim. Diğer derslerde konu olarak bitirdin mi

Ailenin baskı yaptığını söyle. Yap tercihini. Vallahiiii pişman olursun. Kafanı vuracak sert yerler ararsın

Hazırlanıyorum emek sarfediyorum beni bu konuda yoğun şekilde kısıtlarsa zatenntepkimi veririm . O istemiyor diye yapmayacak değilim kendi ayaklarım üstünde duracağım inşallah

Çünkü onun kafasında kadın dediğin bir birey değil, erkeğin bir uzvudur. O nereye çekiyorsa ve istiyorsa ona göre hareket etmeli dolayısıyla. Haddini bilmeyen, kadına saygısı olmayan, kendini pipisi var diye dünyanın hakimi sanan bir çeşit zavallılık durumları. Ve asıl soru da böyle bir canlıya partner demeye devam edecek misiniz ya? Hani kafa yapısını görüyorsunuz filan... Kadınlar işte böyle şeylere gözlerini kapadıkları ya da değiştirebileceklerini umdukları için kötü ilişkiler yaşıyorlar.

Boyle geri kafali biriyle devam etme iliskiye kompleksli zihniyti bozuk sey. Cunku erkekler saniyoki calisip para kazaninca hemen onu aldatacaksin kendini ondan ustun goreceksin para kazanan kadin kocasina muhtac olmaz bazi zihniyeti bozuk erkekler bunu istemiyor kadin bana muhtac olsunki ona istedigim gibi davranayim havaya girip beni terk etmesin diye dusunuyor. Birde calisan kadin potansiyel herseyi yapabilir evde degil sonucta disarda calisiyor yeni insanlar goruyor falan filan. Bunu anlamaniz gerekir cogu erkegin kafasi boyle calisiyor yani sizin erkek arkadasinizdada bu tarz dusuncele var illaki

Başkasını bulursun diye korkusundan.

Özgüvensiz ve ezik olduğu için Hükmetmesi daha kolay olur kadının maddi gücü olmayınca çünkü :)

İş alanında sizi üstün görüyor yediremiyor belli ki ..
bu zamana kadar okuyup bi yerlere ulaşmışsınız devlet de size bir şans vermiş asla geri adım atmayın ..eşte değil sevgiliniz Yani o istemiyor diye düşünmeyin

Kadını kendine köle yapabilmek için, istediği gibi edebilmek, kadını çaresiz bırakabilmek için istemez.. bu duygular oldukça derinlerdedir bu arada, cicin aylarında bunları göremezsiniz.. bu tür adamlardan uzak durun derim..

Böyle biri varsa hayatınızda iki kez düşünün derim. İlerde hayatınızı birlestirin ce evdeki para yetmeyince insan daha rahat yaşama isteyince de sen calismiyorsun ne yapacaksın ki diye soylenenler bu tipler oluyor

Aşırı genelleme yapmissiniz başlıkta

Benim kocam benim çalışmamı ister mesela

Evde kalırsam çok bunalırım ona sararım bilir çalışmayı çok sevdiğimi para kazanmayı sevdigimi bilir

Boyle bir genelleme yok.

Etrafinizda hep boyle dusunen kişiler varsa farkli ortamlara dikey gecis yapin.

Kesinlikle fırsatı kacırma işine odaklan sevgili işleri sonu iyi mi olur kötü mü olur bilinmez kendi paranı ve hürriyetini kazanman daha mühim

Kendine hayrı yok ki sizi desteklesin..

Sizi hayat boyu aşağı çekecek biriyle olmak topuğunuza sıkmak olur..

Eşim ne sevgiliyken ne de evliyken çalışmama karşı çıkmadı. Hatta işten çıkarım diye korkar. Ondan yüksek maaş alırsam da komplekse girmez sevinir.

Etrafımda "evlenince eşimi çalıştırmam" diyen ezikler geçim sıkıntısını görünce çark ettiler
Yani asla böyle bir genelleme yok..

Kadının güçlü olmasına, ekonomik özgürlüğü olmasına tahammülü yok. İstediği gibi ezemez çünkü. Kadınlar kendilerine muhtaç olsun ki her dediklerine, yaptıklarına evet desin istiyorlar.
İkinci tür erkekler ise kadınlar çalışsın biz yiyelim kafasındalar. Onlar da çalış diye gözünün içine bakar..
Neyse iki tür de birbirinden itici olmakla beraber son derece uzak durulasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…