- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.420
- 598
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
-
Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan. Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce erkekler çalışmanızı neden Istemez ki
Erkekler partnerlerinin çalışmasını istemez genellemesi yanlış bence. Partneriniz kompleksli.
Her kadin ayaklarının üzerinde durabilmeli kendi parasını kazanmalı bunu bilir bunu söylerim her zaman.ister tavır yapsın ister ayrılsın senden umursama. Ama belki sadece başvuru yaptığın henüz sonucları belli olmadığı için tebrik edecek bise olmadığı için yani gözün aydın dememiştir.Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan. Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce bazi erkekler çalışmanızı neden Istemez ki
O insanla evlenmeme durumun varken. 1 2 sınavdan sonra lise düzeyinde alımlar yapılmayacak. Gelecekte ahh vahh dememen için hatırlatayım dedimHerkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan. Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce bazi erkekler çalışmanızı neden Istemez ki
Diğer yorumları okumadım belki konuya güncelleme gelmiştir lakin benim konu sorusuna cevaben düşüncelerim:
-eve ve kendisine yeterince zaman ayıramıycağını düşünüyordur,
-kendine güveni yoktur, cahilce kıskançlığı vardır,
-maddi durumu çokçok iyidir.
ama bana kalırsa çok gereksizce böyle düşünmeleri. Mesela benim eşim hep çalışmamı desteklemiştir. Yorulmama üzülüyor ama evde kalıp kurup kurup ben işten gelince bana sarıcan diyor
O insanla evlenmeme durumun varken. 1 2 sınavdan sonra lise düzeyinde alımlar yapılmayacak. Gelecekte ahh vahh dememen için hatırlatayım dedim
Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan. Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce bazi erkekler çalışmanızı neden Istemez ki
Somut örnek vereyimAnlayamadım demek istediğinizi
İlerde ona muhtac ol elıne bak dıye.Herkese merhaba sağlık meslek lisesinden cikisliyim ebe yardımcılığı bölümüm dün de.biliyorsunuz ki sağlık bakanlığından iş açıklaması geldi bunu sevgilime söyledim falan çünkü iş alımı gibi bir durumu yoktu bugün sabaha karşı site anca açıldı ve başvuru yapabildim dün haberi verdim hmm iyi olmuş faln gibi bir cevap aldım ki kendisi part time bir işte çalışıyor iş bulmasında bile ne kadar yardim ettim ilanlar attim hep yardımcı oldum bana nasıl yaptın yapacaksın hayırlı olsun çok sevindim vs demedi sevinmedi bile triplenmeye başladı saçma sapan. Erkekler neden partnerinin çalışmasını istemez ki , aynı bu tarz konularda yine sorunumuz olmuştu bana istemiyorum falan diyordu bende evlensem de bekar durumum iýi olsada kendi ayaklarım üstünde duracağım kendi paramı kazanacağım derim bunada çok sinirlenir hatta kustugumuz bile çok oldu . Bide eğer Allah nasip ederse Alacağım ücret çok büyük birşey değil ama bana yeterli kendi aldığından yüksek olacak bunu mu sorun ediyor ben anlamış değilim hiç sormadı etmedi insan hiç mi demez gözün aydın falan.??? Bazıları haberi görür atar ilgilenir sorar eder hiçbirşey demedi buda beni üzdü gerçekten hayırlı olsun demesini beklerdim. Sizce bazi erkekler çalışmanızı neden Istemez ki
Bende paramedıkcıyım sızın puan kac ben 250 rakamını gorunce çok oldumSomut örnek vereyim
İlk ve acil yardım (önlisans) mezunuyum. Birde (lise çıkışlı) att ler var. Sağlık bakanlığının dün ki kadro dağılımına baktıysan (önlisans için) 251 kadro açılmış. Ama att lerin kadrosuna baktığımda 1000 küsürlerde bişi idi. Bu nasıl olur haksızlık vırt zırt ederken bi araştırdım ki. Meğersem avrupa uyum süreci mi ne varmış. Bi sonra ki sınavda artık attlerden alım yapmayacakları için kadrolarını önlisanslara nazaran şişirmişler. Lise sağlık çıkışlıymışsın. Son zamanlarını değerlendirmezsen (önlisans sağlık veya lisans sağlık düşünmezsen) bi sonraki yıllarda liseden atanma şansın yok pişman olursun dedim
2018 dekine girmedim. 2020 için hazırlanıyorum.Bende paramedıkcıyım sızın puan kac ben 250 rakamını gorunce çok oldum
Bende hazırlanıyorum Allah kolaylık versin2018 dekine girmedim. 2020 için hazırlanıyorum.
Çok teşekkürler. İnşallah sende emeğinin karşılığını alırsın. 2018 de ki puanın kaçtı?Bende hazırlanıyorum Allah kolaylık versin
Benım 78 Yenı dogum yapmıstım calısmadım. Sımdı evden hazırlanıyorum kızım kucuk dershane ımkanım yok. Mat yapamıyorum ondan 10 15 yapsam kurtarıcım kendımıÇok teşekkürler. İnşallah sende emeğinin karşılığını alırsın. 2018 de ki puanın kaçtı?
Somut örnek vereyim
İlk ve acil yardım (önlisans) mezunuyum. Birde (lise çıkışlı) att ler var. Sağlık bakanlığının dün ki kadro dağılımına baktıysan (önlisans için) 251 kadro açılmış. Ama att lerin kadrosuna baktığımda 1000 küsürlerde bişi idi. Bu nasıl olur haksızlık vırt zırt ederken bi araştırdım ki. Meğersem avrupa uyum süreci mi ne varmış. Bi sonra ki sınavda artık attlerden alım yapmayacakları için kadrolarını önlisanslara nazaran şişirmişler. Lise sağlık çıkışlıymışsın. Son zamanlarını değerlendirmezsen (önlisans sağlık veya lisans sağlık düşünmezsen) bi sonraki yıllarda liseden atanma şansın yok pişman olursun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?