Erkekler sizce her güzel kadına kanar mı?.

dikkat ceker ilgi ceker güzel kadın işveli endamlı kadın ama kanmak ne demek mirmirmirmir.. yani elde edermi derseniz adamın karakterine baglı. kendine baktırırmı derseniz her şartta baktırır.. ama kanma olayı biraz garipsedim.. yani kanmazlar bile bile evet derler yada demezler...

"Erkekler" diyip genelleme yapmaktan ziyade, kendini ßilmez, havai, $ımarık tipLi erkekler var ya. İ$te onLardır ßu tuzaga dü$en.

söyledigin şeye bak aşk olsun yemekle kalıyolar daha ne olsun sewgi yok herşey yemek:jeyyar::jeyyar::roflol:

guzel kadinlarin erkeklerin beyninde uyusturucu etkisi yaptigi kanitlanmis...eger kadinlara zaafi varsa olabilir o da insan beser sasar:1shok: ama yabanci kadinlara ayri bir hayranliklari varşakkıdı

benimki her zaman gelene git demem der ama onun gözünde dünyanın en güzel kadını benim o yüzden problem yok:roflol::roflol::roflol:

guzel kadinlarin erkeklerin beyninde uyusturucu etkisi yaptigi kanitlanmis...eger kadinlara zaafi varsa olabilir o da insan beser sasar:1shok: ama yabanci kadinlara ayri bir hayranliklari varşakkıdı

o da dogru bebeklere yapılan arastırmalarda bıle guzel bayana bakıp gulumsedıklerı kanıtlanms..... adamların guzele meyıllı olması normal

ama yemek teklıfını kabul etmelerı farklı yaw :1ninca:

her erkek her güzel kadına tav olsa bu dünyada hiç bi ilişki 1 haftadan fazla sürmezdi herhalde...ya da kadınlar bi kulağını sağır bi gözünü kör etmek zorunda kalırdı...

genellemelere her zaman karşı olmuşumdur...gönlü gerçekten dolu bir adamın gözü başka güzel görmez zaten...

gönül kimi severse en güzel o dur...

hatta bir şey hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin;

leyla aslında pek güzel bir kadın değilmiş rivayete göre.mecnuna demişler
"sen bu kadının nesine aşık oldun?"
mecnun demiş ki;
"ahh ahh sen bi de onu benim gözümle gör"...

güzellik bakan gözle alakalı tamamen....

Bu kişiden kişiye değişir tamamen karakter meselesi...
Ama karaktersiz insan çok bunuda unutmamak gerek...

Erkekler duygusal kanmasalar bile fiziksel kanarlar.
Helde bi sarışın görünce:mymeka:

bi yemekten bişi olmucaksa ben bu akşam bi yemege cıkayım.
George Clooney le

erkekler bu konuda biraz daha özgür ve rahat oldukları için bir çoğu kanmasa da erkekler in çoğunun kancağını düşünüyorum .

onu birakin bazi kizlar nisanli olsalar bile nisanlisinin geneleve gitmesine simdiden izin veriyor ve haberide oluyor gittiginden bu ne simdii:uhm:
konuyla alakası ne anlayamadım.... kişinin kendi bilecegi bir iş sonucta.. içi elveriyosa göndersin..benneyaptımki

her güzel kadına yanaşamaz erkekler bence..sadece yüz bulduklarına kur yapabilirler..yüz bulamadıklarına karşıdan bakarlar sadece..çok çok güzel kadınlar tanıyorum ve her güzel kadına kur yapılamayacağını biliyorum..olay kadında biter bence,,erkekler zaten herşeye dünden hazır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…