Erkekler sizce her güzel kadına kanar mı?.

İlk başta güzel buldukları kadınlara aşık olduklarını düşünürler.zaman geçtikçe bu değişir.yani davranışlarına,duygularına,iyiliğine,temizliğine vs..bakarlar.tanımaya çalışırlar.konuşurlar falan.bu davranışları beğenirlerse tamam,beğenmezlerse yok derler.

bazı erkekler ben güzelliğe fazla önem vermem der ama aslında verirler sengözlerimebaksanab o yüzdende güzel birini görünce hemen atlarlar....

Nerdeyse hepsi ...:1shok:
Güzellik deyince akan sular durur erkekler için.
Karşı taraftan ışık alsın ,almasın şansını denemek ister.
Kur yaparlar.Büyük bir ihtimalle de geri çevrilirler.:smiley-cool:

Erkekler için güzel olmasına gerek yok kadın olsun da öyle yaniiikaydirigubbakcemile3

Sapıklık ruhuna işlememişse ve sevdiği insana gerçekten değer veriyorsa sanmıyorum ki kansınlar.

erkeğine göre değişir genellemeyeyim ama benim eşim gidipte güzel diye bir kadınla aldatmaz beni eğer aldatırsada afeddilmemeyi göze almış demektir ee sonuç olarakta bu ilişki zaten kopmuş demektir ozaman herkes yoluna
şimdilik eşime göre dünyanın en güzel kadını benim

Son düzenleme:
Evet kadın güzelse ve yatmak için ok veriyorsa kanarlar.. Ki ben neler duydum kızlar, öyle iğrenç pis kızlarla yatıyorlar ki aklınız hayaliniz durur. Benim arkadaşım anlatmıştı yurtlarında iğrenç pislik bir kız varmış ve cinsel hastalıklı da, adamlar o kızla beraber oluyor. Tabi bunu her erkek yapmayabilir ama bu kızla beraber olan erkeklerin sayısı çoksa, fıstık alımlı bir kadına hayır demeleri çok çok zor malesef.

Her kadın gibi benim de deli olduğum noktadır bu :mymeka:

Erkekleri - kadınları genellemeye sokan türden yorumlar yapmaktan kaçınırım...

Aklı fikri yerinde ve 'tok' olan erkek kanmaz...

genelleme yapmak tabiki doğru deildirr ama çewremden gördüğüm duyduğum kadarıylaa erkeklerin çoğu hayır diemioo.helede karşıdaki güsel bi bayansa kesinlikle kanarlar bence:jeyyar:

erkekler gerçekten iradesiz tüm erkekte hiçte yok demez bence afedesiniz ama bi erkek soyunup balkona çıkarsa bunu bi kadın görse kaçaçak delik ara kendine ama bi bayan soyunup balkona çıksın bintane erkek çağırsın hiç biride yok demez giderler çünkü bu erkeklerin geninde var vallahi babanda olsa güvenme yani lafın gelişi kızlar

Erkekleri - kadınları genellemeye sokan türden yorumlar yapmaktan kaçınırım...

Aklı fikri yerinde ve 'tok' olan erkek kanmaz...

sen hiç erkeklerin doyduğunu gördünmü erkekler kadar aç gözlü mahluk varmıdır acaba merak ediyorum ben kendimce konuşuyorum ben güzenmem haaa bana sorucak olursanız bende 8 yıllık evliyim kocanın bi hatasını gördünmü diye görmedim ama şunuda belirtim güzenmem ne olursa olsun bunuda yüzüne karşı herzaman belirtirim arkadaşımsengözlerimebaksanab

Aynen...........................................

benim ilk ve tek erkeğim eşim oldu...

kişi kendinden bilirmiş herşeyi misali cevap verecek olursam bakmaz diyorum..

bunu adım gibi emin olarak söylüyorum..

bazı şeyler erkeklikle değil sağlam karakterle ilgilidir..

dünyada sağlam karakterli erkeğin olmadığuını düşünmek acımasızlık olur..

hasılı kelam kanmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…