Erkekler sizce her güzel kadına kanar mı?.

işte eşim buna benzer bi şerefsizliğe yok dedi onun için hala ümitvarım..

alahıma çook şükür sanırım şanslı bi azınlıktanım:))

işte eşim buna benzer bi şerefsizliğe yok dedi onun için hala ümitvarım..

alahıma çook şükür sanırım şanslı bi azınlıktanım:))

çok çok haklısınız..:lepi:
ve sizin adınıza çok sevindim =)
a.s.

saf mı oluyo bu erkek cinsi niye kansın
ve ya şöyle diyim bu kadar mı aç

ha yaşa...:lepi:

ayrıca güzel kadın olmak suç mu ?
her güzel kadın erkek delisi midir ? erkekleri kandırmaya mı çalışır ?

bu topikten pek çok cinsiyetçi çıkarım yapılır...

ha yaşa...:lepi:

ayrıca güzel kadın olmak suç mu ?
her güzel kadın erkek delisi midir ? erkekleri kandırmaya mı çalışır ?

bu topikten pek çok cinsiyetçi çıkarım yapılır...

mazaallah sakın kısa bişey açık bişey giyip sokağa çıkma yuva bile yıkarsın:bbo:

-----------------------
pardon ama kanma potansiyeli görülen erkek(!) sizin eşiniz sevgiliniz çocuğunuzun babası babanızda bir erkek dedenizde nasıl böyle bir çirkin yakıştırma yapılabilir bu düpedüz namussuz demektir o adama bana göre
aa ama adı erkek onun dimi cinsi farklı herşey beklenir herşey:sinifsinif:
bu kadar gözünüzde büyütmeyin şu erkekleri:smiley-cool:
onlarda biz kadınlar gibi etten kemikten onlarında tahammüllerinin sınırı varlmaz:

her erkek aynı değilki canım :)
kimisi bi bakışa kanar azının suyu akar
kimisi sadece güzelliğe bakar
kimisi çekiciliğe bakar
kimisi vücuda bakar
kimisi karektere bakar

kimiside vardırki yanında olandan razıdır, memnundur .
aç değildir .yetinmesini bilir .elindekinin kıymetini bilir...

ben güzelliğe değil,dişiliğe vurulduklarını düşünüyorum,

onlar için önemli olan güzellikten daha çok işve cilve...robot gibi durduktan sonra dünya güzeli olsanız erkek için birşey ifade etmez.

etrafınızdada belki görmüşsnüzdür,dünya yakışıklısı bir adam olur yanında çencüne gibi bir bayan,anlam veremessiniz bu erkeğin bu kadında ne bulduğuna,

ama kadın dişiliğiyle,cazibesiyle bir erkeği ister güzel olsun ister değil,erkeği her zaman tavlayabilir....

Son düzenleme:
Eğer bu sorunun cevabı "evet" se , sanırım ben tüm erkeklerden nefret etmeye başlıyorum :bbo:

Eğer bahsettiğimiz kişilik sahibi bir erkekse güzellikle birlikte sağlam bir karaktere sahip olan bir kadına kanarlar..kansınlardır zaten:) ama kadın sadece güzel ama davranışları çok basit ve kalitesiz bir insansa kanmaz ve ne kadar güzel olsada dikkatni çekmez..
Eğer bahsettiğimiz pekte kişilikli bir erkek değilse her güzele kanar..

onlar sadece güzel kadına değil...çirkin olup ta işini iyi bilen kadınlara da kanıyorr....
maaleseff:sinifsinif:

onlar sadece güzel kadına değil...çirkin olup ta işini iyi bilen kadınlara da kanıyorr....
maaleseff:sinifsinif:

çok haklısın...illa erkeklerin kanması için güzellik çok mühim değil tamam ilk önce görselliğe bakıyolar ve kanıyolar....:mymeka:.....firsdayinde dediği gibi
işini bilen çirkin kadınlarada erkekler öyle bi kanabiliyorlar ki...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…